Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tak žiadna z nás, ktorí tu komunikujete a poznáme sa,zatiaľ neporodila 🙂
Inak.. Mne je tiež akosi dobre, oveľa lepšie ako min mesiac 🙂 dneska som dostala vrtulu do zadku a upratovala a upratovala akoby ani tehotná nebola 😀 a keď začalo pichať už som vedela ze stačilo 🙂
@gabuchah
ja cisarsky ani nechcem, akoze v ohrozeni zivota jasne ze hej,
ale som rizikovka, mam trombofiliu, cele tehu picham heparinove injekcie na riedenie krvi, preto je pre mna zo zdravotneho hladiska mensie riziko rodit normalne, lebo tam je aj to krvacanie "normalne", aj ked ja mozno krvacam 2x viac ako zena co si krv neriedi.
ale aj preto mi dr radsej porod umelo vyvola skor, aby neriskoval ze sa mi dieta vypasie az tak, ze bude sekcia nutna a tym padom aj vacsie krvacanie, viac sitia s krvacanim, transfuzia atd atd.
ja si nestazujem, kym dokazem porodit prirodzene, tak je dobre.
a genetika je svina, chuda som jak zrd na zastavu, to hej, ale aj tu blbu trombofiliu som musela po niekom zdedit 😀 takze nieco za nieco.
a pozor ... u mna je hroznovy cukor asi pol tasky do porodnice 😀 😀 😀 ja na tom ficim aj prve dni, najma v noci, slahnem si dve tri pilulky pocas dojcenia alebo len tak nech nezaspim v polke prebalovania krpca 😉
najhorsie teraz je, ze mam taky oblubeny madarsky v sackoch, nie tie sulceky co aj v lekarni maju a 10ks stoji tusim vyse eura, a neviem ho zohnat.
muz sa mi smial, ze tak to asi to stvrte ani neporodim 😉 ale ja si ho davam az po porode, nam u nas zakazuju jest cokolvek, pit hej, ale aj to len po hltoch...
Nestiham Vas ani citat..🙂 ale som sa nalozila do vane,bo vcera sa mi uz nechcelo a hrochnim si tu ako taka hrošica..😀😊 az tak dobre...mbe dnes mala hrozne tlaci na spodok..boli sme s drahim na kavicke a sla som jak po....a..😂😂 a fest bolest,akoby mi mala chcela vypadnut za jazdy...hroza.
Idem risknut zavolat draheho na holenie...bude sranda..dufam,ze mi tam necha vsetko ako ma byt,bo zajtra poradňa..nech sa nehambím..😂😂😂 držte paľuchy..🙂
Baby ja som tiez prave vyliezla z vane,zajtra mam poradnu tak som musela urobit udrzbu 😀 som zvedava co sa zajtra dozviem a hlavne,ci sa uz pretocil...
Inak aj mne odporucili hroznovy cukor na doplnenie energie 😉
A do porodnice mi pre mimi nic netrreba vsetko nam tam daju,potrebujem len plienky,vlhcene utierky,ciapocku a rukavicky

@mata0312 Fíha já mám 33 dní,včera mě bolelo tak brucho a krče celý dem,že som si myslela že už to na mě prišlo.Dnes však v pohodě.