Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 super tesim sa s tebou 😀
@mata0312 dakujem,snad tymto odrodim prirodzene 🙂
@stanka2612 a ani.nevies kedy sa otocilo dole.hlavkou vsak ? Ci ? 😀
@mata0312 vobec,ale posledne dni sa mi furt brucho vlnilo jak keby had bol vnutri,tak to sa asi pretacal 😀
@lenka669 ja mam velkosti 56 na zaciatok a este aj 62 ale to je az od dvoch mesiacov...50 cize novorodeniatko som nekupovala,ja mam 185 cm manzel 187 cm cize predpokladam,ze nebudeme mat male skvrna 😀
@stanka2612 som to pozerala asi su to 56 tych mam par kusov a ostatne 62 a overal zimny mam c 62
@lenka669 podla mna je to v pohode,keby si aj chvilku zahybala rukavy tak pohoda horsie by bolo,keby mu to male bolo...ja mam tych 56 vela,lebo som od troch kamiek dostala plne vrecia oblecenia,myslim,ze vsetko ani nevynosi to moje dieta
@stanka2612 môžete robiť módne prehliadky
@mnamkacik no ani nie,vysku mame modelkovsku len vaha je k tomu na mile daleko 😀 😀 😀
@mata0312 krasne brusko mas,len uz asi musi byt aj trosku tazke ze? 🙂 tehulka ako ma byt 😉
Baby, dneska 2,5h spánku, ráno vstavaná ku chalanom do školy, Michal prišiel z nočnej s teplotou, ľahnem si a po pol hodine asi mi volá učiteľka že mladšieho v škole dusi kašeľ... Tak bežím po neho, idem sa objednať na poradňu a že dnes 😀 tak som sa tam akosi dotrepala a doktorka pri prehliadke že ako dobre mi to pracuje 🙂 že je hodne dolu už a tlačí a že to vidíte na 38týždeň a ja za hej, prvý dátum bol iný 🙂
No a že už to vidí na čoskoro,aj plodová voda je takmer dozreta 🙂
Tak možno ešte týždeň, dva.. Alebo ktovie 🙂
@gabuchah aj kamoska.povedala ze sa jej zda ze nerastie 😀 na tej foto sa mi zda este male 😀 som ti hovorila naozaj je super a vobec nelutujem vymenu 😉
@stanka2612 tak tak moja je.veru tazke fuu , nechce sa mi vobec nejako dlho chodit, len autom.vsade 😉
@mata0312 mne sestricka v ordinacii dnes vravi,vy ste dosli autom?uz by ste nemali soferovat...a ja jej na to,ze ???? Ved sa citim v pohode 😉 taka zlata bola...
@gabuchah ooo tak za chvilku mozno uz aj fotka krasneho babatka pribudne 🙂 tesim sa s tebou,uz musis byt asi nedockava na malu...lebo ja sa uz na nasho drobca neviem dockat....
@stanka2612 ja soferujem.stale, boli sme.u svokry a to.je nejakych 70km a v pohode 😉 ale.drahy nechce aby som.daleko chodila sama 😀
@gabuchah ano a pokeca, naozaj som spokojna, nepozastavuje sa.ani nad mojimi.kilami 😀
@mata0312 no to ti verím že sa to nič nechce..
Ešteže máš auto.. Ja dneska do mesta busom, do nemocnice na monitor, na zlú MHD som nastúpila čiže za tescom som až vystúpila, bežala do nemocnice, odtial na bus, na ďalší bus a uz som KO 🙂
Na pásoch malá tep skoro 170 až mi sestričky vraví že za hodinu ma pošle doktor znova že či má malá párty 🙂
Ako ja už ani nedbam to mať za sebou 🙂 či budem prvá neviem ale už pociťujem za pomaly finishujem
@stanka2612 teším..A moc a zároveň som rada ze je ešte v brušku 🙂

@18lula4 skusim ju u nas pozriet...ak ma pomôct,tak investujem..nie je to az taka polozka..