Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenadka i tak sa da 😀
Ja sa začínam báť že nebudem mať mlieko, už som mala dvakrát po sebe sen že po pôrode ani kvapka zo mňa nevyšla
@stanka2612 Nádhera! Asi aj ja si už pomaly pripravím vecičky, ale ešte mám 1 týždeň v práci a potom materská, tak musím počkať. Mám doma 5 krabíc oblečenia, musím sa tým prehrabať, vytriediť a doplniť 😀 A najmä, keďže nechceme vedieť čo to bude, tak musím pripraviť neutrálne farby + z každej farby trochu navyše 😀
@stanka2612 kde ste kupili tie sive teplacky su dokonale 😊 zalubila som sa donich 😊
@pahu jej to je mile,ze chces byt prekvapena 🙂 ja praveze som co najskor som chcela vediet,ci to bude baba 😀 a bum,chalan...
@jarkajozo v nexte,mam este take aj v modrom 🙂 aj ja som ich musela mat,ked som ich zbadala 😀
@jarkajozo takze tiez chlapcek 🙂 mam doma taky isty modry overal 🙂
@stanka2612 skoda ze mi v kosiciach taky obchod nemane 😞 du bozske 😊
Ahojte mamičky chcem sa opýtať od ránno má bolí v boku dole pod bruškom čo to môže byť?? prestane a potom zase teraz sedím obedujem a tá bolesť je taká pichľavá nemôžem sa narovnať ani zohnuť čím to je? ☹
@jarkajozo v nakupnom centre urcite ano,skus pozriet 🙂
@stanka2612 to nam svokra doniela so svajciarska 😊 ano ano chlapcek 😊 uz aj pismenka nad postielku som mu dnes objednala tak sa tesim 😊
@misska22 to mam aj ja zial,myslim,zejeto uz v tomto stadiu normal ☹ uz ma vsade boli,picha tkaci,hroza...
@jarkajozo aha,tak potom taky nemam 😀 mam s inym obrazkom z C&A ale ta ista farba...
@stanka2612 viem ze neni 😞 uz sme hladali skusim pozriet na nete a ked tak odjednam vo viacerych velkostiach 😃
diky ja som sa zľakla že kontrakcie bude to 4 cisársky a ma strašili že pri najmenšej bolesti okamžite hospitalizovať 🙂
@jarkajozo hej da sa z netu objednat a je to tusim este lacnejsie,aj suseda tak objednava 🙂
@stanka2612 moze byt taky isty lebo ona tam nakupuje v takych obchodoch ako h&m caa a tak taze kludne mozte mat taky isty 😊
@misska22 tak ak by to bolo neznesitelne a neprestavalo to,radsej chod dokimu,ale mnato picha,potom prestane,potom sedim,zasma zacne pichat,prestane a tak...v pravo dole na boku
@jarkajozo myslim,ze si mozeme kludne tykat 😀 vsetky si tu tykame,som Stanka,tesi ma 😉
aha no mňa tiež iba ked sedím dúfam že to rozchodím ešte nechcem isť ležať tak skoro
@stanka2612 tesima som Jarka 😃 hej tykam len dakedy sa podari zavykat 😊 moj chlap ma uz taha prec od obchodov kde su detske veci 😃 tiez sme boli s mamkou na vxpredajoch v tescu take rozkosne veci sme nakupili no uz aj na pol roka 😊
@jarkajozo ved aj ja uz kupujem 62 a 68 🙂 inak by to ani nevynosil,strasne vela veci som podostavala od kamiek
@stanka2612 😊 tvoje prve babetko? Akurat som pozerala veci na stranke next asi s tej stranky tak skoro neodidem 😃 a faktura bude vysoka
@jarkajozo ano prve 😉 tak sa tesime a nakupujeme 😀 a ano,veci maju nadherne,ale dost drahe,zial...preto tam nakupujem len obcas a super je ked vychytas zlavu
@stanka2612 viem si predstavit ja nakupujem az az a hlavne no na vypredaje 😃 tiez prve babetko 😊 juj a uz sa tesim len dajak ma teraz zmohlo dala som sa do pyzamka dotrepala paplon na gauc a idem asi spinkat. 😃

@stanka2612 ostanem pri lyžičkovom jedení, však keď mi to tak chutí nebudem vymýšľať a idem si lupnúť hneď 🙂