icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
9. feb 2016

@jarkajozo to s tou zahou isto.neplati ze.budu vlasate 😀 pri malom total zaha a mala som.nadherne mimi bez vlaskou 😀 a ked.mas.doma deti alebo dieta je to.naozaj.ine,.narocnejsie pri malom som si to tehu viac uzivala 😀

stanka2612
9. feb 2016

Dievcata,tuto noc som sa skvelo vyspala 😉 konecne...sice som bola par krat na wc,ale vzdy som potom okamzite zaspala 😀

skarabubu
9. feb 2016

@mata0312 No mě u dcerky pálila žáha a bola vlasatá hodně a teraz zas mě pálí stále,dokonce aj v noci se na to zobudím a musím se napít mlieka,nebo bych už nezaspala.

1234lubka
9. feb 2016

@mata0312
@skarabubu aaaleved to su len babkovske povery, sak dieta je schovane v maternici a zo zaludkom to nema nic spolocne ..akuratze ho maternica vytlacila tak vysoko ze viac strava sa moze vracat do pazeraka....a to je to palenie zahy...to mam vzdy ked sa "ozerem" 🙂 🙂 🙂 🙂

1234lubka
9. feb 2016

@jarkajozo to bola asi hlienova zatka...pri prvom sme hned bezali do porodnice ale porodila som az na druhy den...par dni ored porodom moze "ujst", susede odchadzala cely tyzden az tak porodila...ja som sa v noci zobudila ze daco zomna "vyslo", vstanem bleskem z postele a zase...potom som zacala aj trochu spinit...ale v porodnici ma hned zchladili ze to je v poriadku..kontrakcie ziadne...az na dalsiu noc..a rano sa narodil 🙂 drzim palcek 🙂

skarabubu
9. feb 2016

@1234lubka Já viem,že to su povery.Ale ta záha ma už unavuje.A mám strach si něco na to zobrat-myslím lieky.

skarabubu
9. feb 2016

@jarkajozo Tak ty už ideš rodit-držím palečky!!!

1234lubka
9. feb 2016

@jarkajozo ou prepac som necitalavsetko.len si sa pytala na tu zatku...ja som myslela ze to bola voda...nevdela som az poridnici povedali ze hlieniva zatka...take mazlave ako sopel..ale bolo to cire biele bez primesi u mna...az potom som zacala trochu spinit...bila som 4 dni po termine tak sme sli do porodnice

1234lubka
9. feb 2016

@skarabubu soda bikarbona??? Neskusala si? 🙂 Ja si dam do vody cukor, troska octu, poniesam sodu vypijem bubliny..odgrgnem ako prasiatko a ok :-P

1234lubka
9. feb 2016

@gloria13 ty si bola teda aka rychlovka 😀 😀 v 19 tke 😀 😀 na 9-10..ty kokos ved to uz s teba mohla malicka doslova "vypadnut" 🙂 🙂 🙂

stanka2612
9. feb 2016

@skarabubu skus fatru,nedam na nu dopustit,dva deci a za chvilku je po zahe...tiez ju mam skoro denne,fatru mam doma na litre,pomaha

skarabubu
9. feb 2016

@stanka2612 Vyzkušam

vierkal
9. feb 2016

@stanka2612 zaha? moj kazdodenný problém. Nepomáha už ani fatra, orechy ,mlieko ,bystrinka asi si malicky na vsetko zvyka od malicka a ked bude vlasaty tak mu budem copiky zapletat uz v porodnici ixxixixixi

stanka2612
9. feb 2016

@vierkal este mi niekto poradil Cigerku,vyskusaj,ak si to este nemala,mozno zaberie,kym si maly zvykne 😀

18lula4
9. feb 2016

Dievcence, akurat som prisla z poradne-dnes to islo celkom rychlo, az na jednu babu ktora bola v cakarni total chora, ach jo; chripkove obdobie sa zacina ☹ no tlak 120/70 , brali mi krv a kultovaciu, vsetko OK, od pondelka mam zacat chodit na monitory do nemocky a dalsia poradna 18.2. - inak zatvorena- ze neni sanca zatial rodit 😀

mata0312
autor
9. feb 2016

@skarabubu skus este tie piskoty a zapijat studenym mliekom mne to pomaha

skarabubu
9. feb 2016

@mata0312 mlieko mi pomahá sice jenom na chvilku,ale jak tak.A co se týče sladkého nemožem vobec nič jinak potom bych asi už umrela.

mata0312
autor
9. feb 2016

@18lula4 tak.super 😉 ja idem 16.2. A bude vsetko brat tak.som zvedava ...len mne toto pocasie zvysyje tlak..rano.som mala.vysoky ☹ jooj tak.sa ho bojim

mata0312
autor
9. feb 2016

@skarabubu skusala.som aj ryzove chlebiky ale mam pocit ze aj po nich ma pali, ale tie piskoty mi pomahali

skarabubu
9. feb 2016

@mata0312 to už som tiež zkušala.Asi se mi uleví až po porodě.Však už len 31 dni.

skarabubu
9. feb 2016

Zajtra idem na prietoky,krv a výtěry-doufám,že to bude vše OK.

skarabubu
9. feb 2016

Kočky chci se zeptat jestli něktorá nevie co se děje v nemocnici v PB.Myslím ty zdravotné sestry na novoroděneckém,vrátily se zpět či odišli?A v jakom režime to tam funguje,bude mít nás kdo odrodit a postarat se o nás?

katariso
9. feb 2016

Kocky to aj vas tak boli, tlaci cely "podvozok" najhorsie v noci ked sa pretacam....😯

skarabubu
9. feb 2016

@katariso Mě bolí celý den nejen v noci.

katariso
9. feb 2016

@skarabubu ach jaj musime este troska vydrzat ☺

mata0312
autor
9. feb 2016

@skarabubu ze je to tam.v pohode, pytala som sa na tej priprave 😉

18lula4
9. feb 2016

@mata0312 aj mna by dal na 16, ale uz tam mal plno a ani nehovor o pocasi, akoze super ze uz je vidno a ide jar, budeme mat vyhodu s kocikocanim, ale co sa tyka tehotenstva tiez mi prospievali tie minusove hodnoty 🙂

skarabubu
9. feb 2016

@mata0312 takže nemusíme mít strach,že pri porodu nikdo nebude?

mata0312
autor
9. feb 2016

@skarabubu zevraj.ano, netreba sa stresovat 😉 vsetko tam.funguje ako ma, kamoska rodila.v piatok a vsetko ok
@18lula4 moj.drahy sleduje zaciatok marca a ze su tam.zatial.mrazy 😀 jasne ze sa to.moze.zmenit 😀 ja.by som prijala ten mraz aspon do.porodu hehe

18lula4
9. feb 2016

@skarabubu
@mata0312 to mate fajn, u nas v ziline je patova situacia, monitory boli na 1.posch.- teraz su na 4.posch.na porodnych salach, ach jo...a nadstandard stale off ☹