Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 neviem mozno tou vyskou to bude 🙂 sice si vysia o 10cm odomna ale...vraj na mne nevidno..vcera bola kamoska tak tiez vravela ze len brucho mi trci..tebe ani to nie co ?? Daj foto :-P
@1234lubka no brusko mi uz trci konecne 🙂 ale pribralasom vsade do zadku,stehien,ruk tvare...vsade...jedine pozitivum ze aj do prs 😀
@stanka2612 trci...daj fotku aj z tretieho trimestra nie? Furt len ten druhy tu vesias...moja tu su uz zeny pred porodom!!!!😀 😀 😀
@1234lubka sak to je dnesna foto 😀 😀 😀 a to som stastna,ze mam uz konecne brusko 😀 ale vidis,vaha neklame ☹
@1234lubka
@stanka2612 ženy vy máte riadnu problematiku
@stanka2612 sak ja srandujem 🙂 🙂 🙂 hlavne ze babetusenko je ok 🙂 🙂
@stanka2612 teraz vykukuje..za mesiac bude po brusku 🙂 🙂
@1234lubka ved ja viem je to v pohode 😉😇😆
Viete co ma teraz napadlo mate niejake lieky pre babetko kupene? Vobec neviem co by som mala kupit alebo mat taku nejaku zasobu doma..
@stanka2612 😀 😀 😀 trci? Si ma pobavila 😀 krasne brusko a nevidim ziadne kila navyse 😉
@mata0312 len skoda ze ta vaha co ma vazi a moje oblecenie ich vidia 😀 😀 😀
Dakujem,tak doteraz som ani take nemala,ved sa chcem buduci vikend uz ist konecne fotit,tak nech tam nieco je 🙂
Ja nemam zatial ziadne lieky,snadmi potom povie detska,co kupit
@stanka2612 ake malinke☺
stanka2612 taktiež mám také mini bruško 🙂 Každý sa zo mňa smeje, či som ozaj tehotná alebo som sa len dobré najedla 🙂 Hlavne že drobček je v poriadku 🙂
@linulka555555 hej,je takze pohoda 🙂 a tesim sa ze zatial nemam strie a dufam,ze uz ani nepribudnu
@stanka2612 ja tiež nemám našťastie 🙂 aj dr. mi povedala, pokiaľ nemám tak už mať nebudem... jedine že by drobec extrémne rýchle narástol, čo pochybujem 🙂 viem, že drobcovi sa neskutočne páči večerné olejčekovanie bruška 🙂 Vystrčí nožku alebo ručku a drží kým sa dá :D

@skarabubu 28 omg, ja 22 ale zislo dole 20...tak teraz vidisze menej...🙂 vela zien po porode naberie..kamoska tiez jedna bola ako spilka a pri prvej okolo 30nabrala a ostalo jej....co narobis...hormony su svine...ja neviem ci by som dokazala chudnut...ja musim jest...a ked je to chutne tak stale do toho sprtama a musim zobnut...uvidim teraz po porode...zatial velmi nepocitujem ze q6 kil..len radsej stare rifle neskusam natiahnut 😀 😀 ked sa do starych vojdem po porode budem spokojna 🙂