Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@linulka555555 mne strie vybehli posledne 2tyzdne pri prvom.ale som prenasala tak mozno zato.kde citis nozicku a rucicku? Lebo mne sa hybe hocikde na bruchu a neviem co je co.raz hore raz dole, raz na boku. Moze byt ze to aj ritku alebo kolienka vypuci?
Baby taká som bola zmordovana po včerajšku, tešila sa ze sa vyspím a nič.. Najskôr zaha ukrutne palila, potom začala nespokojnosť nôh a do druhej rána som chodila ako zombica... Už som ozaj zrelá na psychiatriu a na neurologiu nie a nie sa dovolať ☹ už nech radšej porodim
je tu mamicka ktora prestupuje z rodicovskej na druhu matersku?? takze ide o tzv. retazovy porod......
Ahojte zienky 🙂 tak sa pridam ku Vam aj ja trosku sa postazovat a pokecat 🙂 aj Vas vsetko tlačí ako mna? 🙂 je tu neaka aj od Lucenca alebo od Rimavskej Soboty?
@lenka669 tak isto sa točíme hore dole 🙂 ale najčastejšie vytlačí aj rúčku aj nôžku zároveň, ako keby sa naťahovalo cez celé bruško 🙂 na jednej strane rúčka na druhej nôžka 🙂 a je možné že aj kolienko vytrčí aj riťku môže 🙂 naše drobča je veľmi hyperaktívne 🙂 Dr. odkopuje sono, v noci sa gúľa, cez deň naťahuje, keď sa treba ukázať tak sa nám otočí riťkou, čiže nevieme ani čo čakáme 🙂
@linulka555555 Super takže nejsem sama která nevie co to bude,taky se točíme ritkou a není nic vidět.
@skarabubu bude prekvapenie ak sa ešte toho 18.2 neukáže 🙂 nech to bude dievčatko alebo chlapček hlavne, že bude zdravučké 🙂
@linulka555555 presně aj já to hovorím
Baby dnes cely den vysoky tlak ..tak idem na ten cesnak bleee ..uvarim cesnakovu polievku hadam bude stacit 😀 ci?
@mata0312 mnam tu milujem ale mala by som z nej taku zahu,ze by som sa asi zblaznila 😉
@stanka2612 fuu tak uvidim ale radsej zahu ako ist s tlakom do.nemocky ☹
Ahojte.ja mam zahu pomaha mi surovy zemiak
@stanka2612
@mata0312 tak ale ja aj z rajcinovej mam zahu aj z kysleho...keby som sa podla toho mala stravovat,som hladna 😀
Bola.tu moja teta a ze na zahu pomaha dat si.trocha horcice 😀 za pokus to stoji hehe
@kukulka01 mne fatra,vzdy prejde zaha 🙂
@stanka2612 ja som to mala tiez tak zo.vsetkeho aj z.cistej vody..ale teraz mi to polavilo 😀 uz je len tak dva tri krat za den a nie nonstop
@mata0312 vyskusane,nepomaha...
@stanka2612 tak uz len fakt porodit 😀
@mata0312 aj to bude 😀
@stanka2612 cesnacka zjedena a zatial.bez.zahy 😀
Mne na záhu fatra pomôže tak na 5-10 min. inak pastilky rennie mi zatiaľ zabrali vždy...je tu ešte nejaká ako ja, čo nemá všetky vecička popraté? 😀 Dva týždne som bola chorá a brala ATB, tak som sa detských vecičiek ani nedotkla, nech tam bacilov nenechám, zajtra dávam do práčky poslednú várku-perinky, nejaké plienky a oblečko, čo som väčšie čísla povyťahovala aby sa práčka zaplnila...

@skarabubu anooo, vyraba sa 🙂