Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte baby no už vieme termín, tak bude to 25.2 na Antolskej ☺aspoň jedna pozitívna vec ☺☺☺☺
@aber jej to je o chvilu 😉
@mata0312 trpím od 5toho mesiaca syndrómom nepokojnych nôh a uz to nemám len v nohách... Nedá mi to spať, núti má to chodiť, samé mi nohy vystreluju, vykopavam... Doktorka mi odporučil neurologa, následne vraj možno psychiatra, že to može byť aj predporrodna nervozita. ale myslela som ze to zvládnem aj bez neho ale stupňuje sa to...
Keď chodím v noci zaspávam po stojacky a keď ľahnem....
@mnamkacik anooo polievku cesnakovu 😀 a bolonske.spagety tak.aj tam som dala.😀 som sa prekonala heh ale tlak stale.hranicny ☹ a.sem.tam vyskoci aj vyssie
@gabuchah fuuu to az tak ? ☹ to som.este ani nepocula ... nieco som citala.v marcovkach okrajovo o.nepokojnych nohach ci co to pisali baby ale.kedze sa ma to.netyka.nikdy som tie prispevky neotvarala a co ta tie.nohy aj.bolia? Neviem si to predstavit ☹
Neskutocne, cim si my zeny musime.prejst, chlapi by nas mali na rukach nosit 😀 a nie len ked sme tehu 😉 lebo teraz by ma ten moj nakradsej len nosil 😀
Zajtra predporodna príprava aj drahým v nemocnici kde budem rodiť -teším sa 😉😉😉😉
inak..planujete detom adavat ako vitamon D ten co predpise pediatricka (Vigantol) ? Ci skusite nieco ine? Moj maly mal strasne koliky...somnieco preletela neto ze to moze byt tym vigantolom....ja asi teraz pri malickej skusim od jamieson...stoji na nete cez 8 eur (vigantol je zadarmo), ale skusit mozem no nie?
dom len tak kuk na forum februar 2016..ta tam to je vymrete 🙂 ziadna debata 🙂

@lenadka ja este nemam, v piatok v bille -25% na prasky a avivaze tak musim kupit..este nemam ani prasok..niektoreveci som oprala v obycajnom prasku a dala e.tra plakanie...ved kedysi neboli detske prasky....