Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gloria13 este vydrz chvilu,ved 14 dni,to je uz za chvilu 🙂
@stanka2612 narýchlo som pozerala, teraz sa nepamätám.. Jedna kočka predáva takýto za 70 e,plus športová časť a vanička na kúpanie a cestovná postieľka, je zo samorina
@stanka2612 po 1 dieťati... Muž chce nový, ináč by som ho zobrala
Baby aky mate nazor na spreje,kvapky do nosa v tehotenstve? Mam tehu nadchu uz treti mesiac a bez kvapiek ako olynth,nasivin,muconasal si to neviem predstavit..myslite ze mozem ublizit malinkej? Lekarka tvrdi,ze sa nemusim bat,ze niektore zeny du moc precitlivele a vsetko si beru prilis vazne..ja si to tiez vsetko nejak nepripustam,ale niektore strasia hiperaktivitou..poskodeniami a pod..tak som trochu zneistela...co vy nato?
@stanka2612 ja vydrzim..len aby aj malá vydrzala..😂😉 v piatok idem na pasy a na kontrolu k porodnikovi,tak som zvedava na com sa dohodneme..
@gloria13 no ja mam okrem nadchy aj silnu alergiu takze pouzivam Quixx s morskou solou,ale ci to pomaha neviem,smrkam stale,ale lieky na alergiu som odmietla brat,alergologicka vravela,ze su aj lieky,ktore mozu tehotne,ale ja som sa bala.ale myslim,ze tie klasiky ako olynth,quixx a pod su v pohode
Brali ste niektora detralex????Ake mate skusenosti??,
@1234lubka ja mám ten D vitamín od Jamieson už doma v podstate je to na celý rok-toľko je tam dávok, takže až tak drahé to nie je ak by to malo pomôcť a bábo bude bez koliky....lebo pri druhej sme mali otrasné koliky od cca 3 mes-do 5 mes...revala(nie plakala-doslova revala oživot) po večeroch hodiny, koľko krát od 18-tej do polnoci, spotené a zničené sme bývali obe...
Ja dnes robím palacinky, cesto už mám rozrobené v chladničke, aj tvaroh, lebo manžel je po nočnej a spí, tak som si ráno povrndžala so šľahačom nech ho potom nebudím-dvere do spálne sú z kuchyne...
Ahojte mamičky musím sa s Vami podeliť o môj dnešný zážitok. Som v 8 mesiaci a naša Ninka akosi nemôže cítiť ryby v akejkoľvek podobe. Dnes ráno cestujem vlakom domov s poradne, vlak plní, tak ku mne pristúpili dve babky či si môžu sadnúť. Ja že samozrejme. Po chvíľke si jedna babka otvorila rybací šalát a tá vedľa nej tresku že sa idú najesť. Akože vážne sa Vám priznám že som neverila čo to môže urobiť zatiaľ som to videla iba v amerických komédiach. Začalo ma pomaličky napínať ako som vdýchla krásnu vôňu rýb. A potom som v takej rýchlosti utekala na WC že som myslela že to nestihnem. Chvála bohu stihla no celý obsah mojich raňajok skončil vo wc 🙂
@aber ved to sa vam vrati.....kz kociku: dvojkombinacia to je urcite lebo to je vlastne sportovy len pre novorodenca je tam vlozena ta prenosna taska, ked ju vyberies mas normalne sportovy. Aj vajco sa na to da nakliknut. Inak je velmi stabilny a do terenubok super to vsade do pola som s nim pochodila 😀 😀
@misska22 tak toto sa mi pocas celeho tehu nestalo,mne nevadili ziadne pachy nastastie...len je to sila,ze ti to takto trva aj v takomto vysokom stadiu tehu.a este stastie,ze si stihla dobehnut na to wc ani si nevirem predtavit,ze by si to dala v kupe 😉 aj ked,babky by kukali.predpokladam,ze naspat k nim si sa uz nevratila 🙂
@aber nevedia pomoct vasi,svokrovci,popripade nejaka rodina,znami?aby ste to predali a zbavili sa dlhov...
@gloria13 ahoj, ja som dostala v lekarni na nadchu spray STOP Nádcha, je to bylinny spray, ktory sa moze uzivat v tehotenstve aj pocas dojcenia. Mne to pomohlo, do 3 dni bolo po nadche. Okolo 5 Eur to tusim stalo, ale oplati sa. 😉
@stanka2612 jasne že som sa naspäť nevrátila 🙂
@stanka2612 skusim si dns kupit posledna moznost ixixxixixixix
ani pri dcere som nic nezaznamenala zeby mi nieco vadilo jedlo a tak. ona zas ked bola mala milovala ryby a ted ich ani citit nemoze ixxixixixix a smejikam sa lebo chodi na hotelovu akademiu a ked varia ryby to je pre nu najvacsi trest aky moze mat ixixixxixixixi a to ryby mame plny mrazak nakolko dedko je vasnivy rybar a moj brat po 30 tke zacal rybarcit aa cakam kedy mi mojho draheho zlanaria na ryby xixiixxixixi

@mata0312 das popolcovu zajtra 😀