Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Jaaaaj som sa popalila z horucim olejom na nohe.....😢
@stanka2612 nie 🙂 sak keby bolo nieco velmi mimo tak mi povedia nie? Alebo daju nejake tabletky
@stanka2612 17kg na tvoju výšku je super 🙂
Ja mam +15 a to nepočítam plus dve ktoré som zhodila na začiatku 😀 a to sa držím na uzde, ale čo keď v noci nespim a zobem 😀
Len si uzime 🙂 Keď začneme kojiť to tak veselo nebude teda aspoň ja to mam tak alebo mala som 🙂
@gabuchah to ano,viem,ze pri kojenisa vela potravin nesmie,hlavne tych nafukujucich...musim si to na nete kuknut 😉
@pahu tie schody aj ten strop to je krasne ja milujem drevene interiery aj my mame drvivu vacsinu z dreva 🙂 ja uz mam konecne vsetko prichystane dokonca uz aj tasku do porodnice
@stanka2612
@gabuchah baby ja som v poslednej dobe.v sladkom nonstop ☹ joooj sa.uz teraz.ledva.nesiem
@mata0312 ja som vo vsetkom ci slane ci sladke...to je jedno 😀
Ja.som dnes bola v puchove pozriet baby je to asi 18 km , drahemu sa.nepacilo ze pojdem.sama autom 😀 ale ja tvrdohlavec jasne ze som isla,.akurat som sa.vratila a taka som.unavena z.toho.vyletu ze asi.zalomim ..a v noci budem.zasa matozit 😀
Tak baby, my sme dnes vybavili priezvisko, hned sme aj boli na rade, takze sme necakali a boli sme sa fotit, o tyzden budu fotenky 🙂
Baby nezhanate niektoré ešte vankúš na kojenie? taký väčší 🙂 našla som krásny na aukcii,nepoužívali ho,stal 36e a predáva ho za 5 a je k nemu náhradná obliečka, úplne krásny je 🙂

Dnes poradna ctg dopadlo dobre krpec sa rozhodol strajkovat sestricka mi skakala po bruchu aby sa pohol on ignoroval bola som tam asi 45 min. Vysetrenie zospodu dopadlo dobre neotvaram sa (skoda) termin porodu mi posunili o tyzden cize na 12.3 neviem ako to vypocitala 😃 no nepotesila ma..tak uvidime a dufam ze to bude coskoro...