Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
A este jedna otázka, kedy mam začať prať a pripravovať detské oblecko, navliecky,... Fakt som z toho jeleň 🙂 38-ročný prvorodiaci jeleň. Stále to odkladam, že mam čas, ale vy uz všetko máte!! Pomooooooc!!! ;)
Nahrala by som vám video, ale bolo by veľmi nechutné 🙂 hlavne este neviem, ako tam dociahnem 🙂 🙂
A dik za povzbudenie, panikarim lebo tu pridavate fotecky krásne pripravených veciciek ;)
@pahu neboj,to das 🙂 ja uz teda tiez mam vsetko,ale ja som od zaciatku tehu na pn cize mam viac casu 😉
@pahu ja byvam pri blave 😀
@stanka2612 Tak sa musíme stretnúť 🙂
@pahu mozme jasne vo stvrtok o tyzden idem prvy krat do ruzinova na poradnu 🙂
To je 18.2. Však? Ja mam dopoludnia nieco dohodnuté, voľná budem az okolo jednej. Moje číslo: 0904700212, keď skoncis a budes mať energiu, volaj. Veď ak sa nestretneme teraz, este stihneme inokedy 🙂
@pahu idem tam rano a uvidim,dokedy ma tam budu drzat 🙂 cislo pisem a ozvem sa 🙂
Baby aktualne pre.nas 😀
@pahu kde sa chystas rodit? Ja asi pojdem na Antolsku. Este budem mat jednu kontrolu u svojho dr.o 2 tyzdne a potom uz do porodnice. Ja mam pov.termin 4.4, ale podla usg 29.3, dnes uz bolo aj 28.3. To je Velkonocny pondelok, tak som zvedava, ako to bude cez sviatky...
Dievcence aj Vam tak na vecer bolestivo tvrdne brusko? Mne uz pomaly kazdy vecer..a to viacmenej lezim..alebo sedim..cize mam klud..ach jaj,toto cakanie..

Babulky, dostala som olej na masáž hrádze, skúšali ste to? A kedy s tým mam začať? Však ho nevyhodim, vyskúšam ;)