Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka to radsej v bufete kupim umelohmotny za par centov 🙂
@stanka2612 veru aj my mame aj pribor 😀 ale tebe isto daju ked neni na zozname 😉
@1234lubka viem ze boli,len ma to prekvapilo,v podvedomi cakam bolest len ked to pride naozaj.. no malinke to podla mna nema lahke,prejst taku ,cestu, z miesta kde mu bolo dobre 🙂
@simonnka2014 a kedy mas termin? 😉 no.ten deviaty mesiac.je.cely bolestivy ...
@snehulienka82 Ja sa chystám na Kramáre. Jednak preto, že som bola presne pred rokom operovaná na Onkológii hore a keby niečo potrebovali vedieť, môžu volať tomu gynekológovi, a aj preto, že na Antolskú nechcem/nemôžem ísť... Osobné dôvody 😀 ...svokra...
@mata0312 okolo 27.3.,no to je pravda,vsetko uz boli.
@simonnka2014 jooj to mas este cas rodit 😉 to sa len telo pripravuje a bude aj horsie 😀 ja mam velke brusko a.ledva.uz.chodim a som v poslednej dobe stale unavena spavam aj poobede co.som predtym nie ...ja este 26 dni.do.porodu fuuu
@pahu ale ved lubka ma pravdu vyzeras omnoho mladsie 🙂 max na 30
Ďakujem dievčatá ďakujem! Pošlem foto po prvých týždňoch na "dovolenke" 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
Caute dievcence..takze som po pasoch aj po prehliadke u porodnika.. Vsetko je v poriadku, placenta mi uz vobec nezasahuje do dolnej casti krcka,cize rodit budem prirodzene...😁 co som fest stastna, malinka sa ma.dobre..,vobec neni velka,cakala som ze uz bude mat pomaly viac ako 3kg,ked ma vsetci strasia ze mam velke brusko,ale má zatial cca 2700g,co je uplne ok..otvorena stale na strbinku,cize zatial v klude,mam prist znovu v piatok..takze cakat kedy sa malinkej bude chciet prist samej..
@gloria13 super parada 🙂 nech nam to vsetkym takto dobre ubieha a nech mame vzdy len pozitivne spravy od tych nasich doktorov 🙂
Baby v marcovkach uz je 6 babatiek 😀 jooj to je take krasne 😉
@stanka2612 tha kazdy si dava na cas, hlavne taka institucia ako socialna poistovna- take " mile" zienky tam robia...tie maju cas na vypocty nejakej materskej, ale ked nieco potrebuju od teba tak to aby bolo hned..
@mata0312 jej super 🙂 a to odkial vies?
@18lula4 hej viem,bola som na rizikovom 😀 raz dosla pn zaciatkom mesiaca,raz v polke,raz na konci...cele zle...ale aspon,ze kontrola neprisla 🙂
@stanka2612 teraz som bola v skupine a narodili sa dvojicky 😀
@mata0312 tusim tam nakuknem aj ja 🙂

@simonnka2014 kazdu to bolelo, porod boli to tininto klamat nebude 🙂 ale tak to musi byt tak sa ludia rodia....ja som tak dnes rozmyslala ze ved aj to malicke to nema lahke...ked sa derie na svet..