Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
ahojte, tak som velmi zvedava, ako to bude s tou materskou, celkom ma prekvapilo, ze vymer mi prisiel uz dnes (som na md od 18.1.), tak reku ci ma prekvapia aj skorou platbou pn aj materska😃
@stanka2612 uz len koli tym babatkam.😀
@simonnka2014 ved ano to je normalkaked prvy krat..sice..sak ja uz nepametam ako to bolelo len viem ze to preslo a obrovska ulava ked som pocula ako zaplackal 🙂 🙂 🙂 vsezky to zvladneme, treba.sa tesit, nestresovat sak sme zeny 🙂
@gabuchah kolko ti vymerali?? mne az na treti krat vymerali spravne lebo idem z rodicovskej na matersku a keby to necham tak tak mam polovicu ale podarilo sa mi to vyriesit.....nasa uctovnicka mi ratala z minimalnej mzdy!!! pritom mala z poslednej hrubej mzdy a tak som robila poriadky....preto daj aj ty pozor aby ta umyselne neokradli....
@stanka2612
@gabuchah ja som od 1.2 ta peniaze az o mesiac....vam by uz teraz mali prist 15teho nie?
Tak baby bola som v schranke a aj mne uz dosli papiere zo sacialnej ohladom materskej.je tam vypocet na jeden den...chcem sa opytat,to ako si mam vyratat?ako sa rata materska?cely mesiac cize kalendarne dni alebo len pracovne dni?
@1234lubka no mne dojde este pn pol mesiacaz a pol mesiaca materska,ale kedy neviem,chodi to vseliako...
@stanka2612 krat 30 a 31 .....podla toho ktory mesiac kolko dni ma......cize kalendarne dni .....
@patkak dakujem a este sa mozem spytat,to je v hrubom alebo v cistom?to vies,prvorodicka 😀
to su ciste peniaze co dostanes 🙂
@patkak tak to potom celkom fajn 🙂 dakujem
Baby ake velkosti mate tych kombinez pre deticky nachystane? Ja mam az 62 tusim a neviem ci v tom nebude strateny.ci nemam pozriet 56? Co poviete?
@stanka2612 pn aj matersku vyplaca.socialka.tak v jeden den ti pride, pondelok max utorok
@1234lubka
@stanka2612 nepride v jeden den aspon mne neprisla marodka uz na ucte od 6.2 ale materska este nie no zatial dom nedostala ziadne vyjadrenie cakam na papiere
@skarabubu ja mam tiez bielu.ale cakame chlapca ale aj tak som chcela bielu lebo bude mat modru deku a capicku do kociara.tak zase nech neni cely modry 🙂 ked ti pocuvaju babatkove srdiecko kolko uderov za minutu pisu? Vies? Podla toho do dost casto sedi 🙂 to je taka povera starych bab.ale u mna to tak je aj kamaratke to sadlo 🙂
@lenka669 mám bielu chlpatú súpravičku teplú a overalík taký krémový, ale ten som vzala len preto, že som ho tu našla za 1€ 😀 mám prvú dcéru januárovú a predstav si pri nej som nemala ani overal teplý a ani chlpatú súpravu, proste nič, len štrikovaný hrubší svetrík, bola v perinke, deke a takej taške v kočíku a bola zdravá 🙂

@mata0312 tak nakoniec poslali, ale som hodne sklamaná ☹ no co už