icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
13. feb 2016

Ja by som mala mat vraj najvyssiu matersku aka sa da. Verim, ze to tak bude. V septembri som totiz otvorila vlastnu skolku, do ktorej este musim investovat stale peniazky. .. baby, fakt je mi luto, ze tento stat vobec nepodporuje mamicky, ktore pracovali, aj ked za menej penazi. Je to hroza...

1234lubka
13. feb 2016

@milliondollarbaby prve cakas? Tak to musis poriesit ako ja 🙂 maly isiel do skolky ako 2,5rocny a zacala som pracovat, od septembra do februara som ku platu este brala rodicovsky prispevok 🙂 chcela som odtobit len tolko aby mi vysla,materska...ale druhe dieta si dalo trochu na cas tak som robila rok a pol 🙂 ono staci ked ti niekde daju zmluvu na rok a mozes hned otehu ked sa podari..staci 9mesiacov odrobit 🙂 ale si zober aj keby som otehotnela ako studentka co nikdy nerobila..tak to co mi stat dal na rodicaku im neskor tak ci tak odrobim..a oni..z deciek nic rovnaky prizivnici, z nej takisto lebo to robit nepojde...skoda reci..tak su nauceny...Cest vinimkam ale 90% z nich su bohuzial taky aky su...a my na nich robime

1234lubka
13. feb 2016

@mata0312 heh tvoja pn dkoro ako moja materska 😀 z toho isteho vymeriavacieho zakladu z ktoreho ti pocitali pn tak ti vypocitaju matersku, pozerala som papiere, pn 55% z 18,70 a materska z rovnakeho zakladu 70%.

1234lubka
13. feb 2016

@pahu ved toto...ja ciganom prispevky neberiem ale malo by sa rozlisovat medzi ludmi ktory pracovali a co nie...

milliondollarbaby
13. feb 2016

@1234lubka ano, prve☺️ budem to musiet aj ja takto nejako vyspekulovat, nech z toho vytrieskam, co sa da.. je to smutne, ze normalny pracujuci clovek musi hladat cesticky, aby dostal aspon nejaku almuznu.. jaaaj.. idem si dat nieco dobre na nervy😃

mnamkacik
13. feb 2016

Ahojte Zienky, ake je vaše sobotné popoludnie? ?? My sa vyvalujeme pred telkou- máme polčas zehlenia plienok a periniek za sebou ...

lenadka
13. feb 2016

@mnamkacik ja som mala včera žehliaci maratón, dnes som len navarila a hrala sa s deťmi, najskôr pexeso, potom človeče, medzi varením čítala knihu, potom som si zacvičila-cviky na chrbticu-bolieva ma krčná a teraz som ožehlila ešte jedni obliečky na postel a periem madrac do postieľky v práčke a modlím sa nech to tá práčka prežije 😀 🤐 😕

pahu
13. feb 2016

Ja mam pohodicku, sama doma, lehnim, varím, od rána sa pripravujem na upratanie 🙂 nepozerám telku, lebo uz 5 rokov žiadnu nemáme a este nezehlim, lebo nemám oprate 🙂

mata0312
autor
13. feb 2016

@pahu keby to bolo na mne ani my ziadnu nemame, ale.chlapi by to neprezili 😀 ja nekukam nikdy , nikdy si.ju sama nezapnem, nebavi ma 😉

mnamkacik
13. feb 2016

@lenadka krásne, už dlho som sa nehrala ani jedno- no dala by som sa nahovoriť.
@pahu Ja som nevarila keďže som dnes sama, drahý v práci a potom išiel pozrieť spolužiakov z vysokej na chatu, Ja mám TV pustene ale skôr aby nebolo ticho, lebo keď som vegetila tak s telefón v ruke, keď zehlila tak radšej som pozerala na prsty aby som sa nepozehlila

mnamkacik
13. feb 2016

@mata0312 nevieš koľko je už drobcekov na svete z marcoviek? ??

mata0312
autor
13. feb 2016

@mnamkacik zatial.viem o 6 😀 posledne boli dvojicky 😉

mata0312
autor
13. feb 2016

@lenadka ja som robila len palacinky synator.si nakazal 😀 a chystame sa.akurat aj mojim rodicom zaviest 😉

mnamkacik
13. feb 2016

@mata0312 😍super,,,ako sa cítiš? ?? Netlačí sa maličká dole,lebo u nás iba puchros na všetky strany ale stále tesne pod rebrami

pahu
13. feb 2016
mata0312
autor
13. feb 2016

@mnamkacik dole ani nie, necitim zatial..len posledne dva dni mi tvrdne brusko otrochu viac ako inokedy a dotoho ma zacnu boliet krize a ten moj.nepodareny tlak sa zvysuje.uz je na hranici a niekedy ju aj prekroci ☹ a ty ako ? Ja uz chcem.rodit joooj

mnamkacik
13. feb 2016

@mata0312 Ja by som aj áno,a niekedy naopak ešte nie ,,,,tak na striedačku 😀
Mňa nebolia kríže ale medzi lopatkami a trošku nižšie.
Dnes opäť bojujem so zilou,,,už mám nervy z nej

1234lubka
13. feb 2016

@milliondollarbaby no ved..ale ja nebyvam v chatrci a musim platit ucty...asi od jeho 15mesiacov som chodila po brigadach ak sa nejaka vyskitla...

lenadka
13. feb 2016

Sprcha a holenie za mnou, čoraz viac to dáva zabrať... 😝

mata0312
autor
13. feb 2016

@mnamkacik jooj ja uz by som.hned len este musi aspon tyzden vydrzat malicka predsa je skoro 😉 ten tlak ma strasi a dnes ma.cely den boli hlava ☹
@lenadka ja uz to sama.nezvladam dlhsie , musi drahy pomahat

skarabubu
13. feb 2016

@stanka2612 No mě vyšlo materská 10,986 na den a to som predavačka,ktorá robila piatky sviatky,víkendy za minimálku.To je fakt bieda.

stanka2612
13. feb 2016

@lenadka @mnamkacik @mata0312 @pahu jasom mala popoludnie v pizzerii s manzelovymi kolegami ( bola som sofer 😀 ) a potom sme boli u susedovcov a teraz som doma unavena...tak tot moje sobotne popoludnie 😀

stanka2612
13. feb 2016

@skarabubu to ano,ved uz som pisala,ze vsetky tu mame materske ako almuzny ☹

1234lubka
14. feb 2016

tak dalsie dieta na svete 🙂 kamoska dnes 3:34 rano porodila dcerku 2080g 49cm...skoda ze cisarskym ale inak sa nedalo...uz od piatka od obedu mala kontrakcie, sa trapila celu noc celu sobotu....ale hlavne ze malinka je ok 🙂 musi byt trobnucka 🙂 krasny datum 🙂

1234lubka
14. feb 2016

@skarabubu ta z minimalky to mas tak...ja.som robila vo vyrobe-nie sranda, ruky ma strasne boleli ale plat bol celkom fajn..vikendy sviatky volne, a ked sa robila.sobota tak priplatky...nocne zmeny....do obcgodu uz nikdy...a ked.tak urcite nie do potravin...teda v ramci moznosti 🙂 🙂 🙂 vezmen hocico ked bude.treba

1234lubka
14. feb 2016

@gabuchah ta dohoda ti podrbala priemer....pn aj keby si bola sa nezaratava do vypoctu, len odpracovane....

mata0312
autor
14. feb 2016

@1234lubka jee to.je naozaj malinke.babatko a.je.v inkubatore? A narodilo sa predcasne kolko? 😉

mata0312
autor
14. feb 2016

@1234lubka ja.robim uz 13 rokov.v obchode je.to na nic ale.kedze.uz mam lepsiu funkciu a aj plat dobry tak sa tam drzim , ale po materskej uvidim ci.nebudem hladat.nieco ine ..lebo pri dvoch detoch by to bolo zaujmave 😉

skarabubu
14. feb 2016

@mata0312 Však já som od roku 2009 v obchodě,vlastně hned po prvej materskej.A pokud bude trochu možné tak už se do potravin nechcem vrátit.Protože v Jednotě všechny nás predavačky jenom odrbávajú.No uvidíme jaká bude situace za tri roky.

mata0312
autor
14. feb 2016

@skarabubu to.je jasne, ja som v tescu od.9.2. 2003 a preskakala.som si tiez.vselicim 😉 a vypracovala sa z predavacky na manazera na velkom hypermarkete je.dobra praca ale nie pre mamicky s detmi ..kedze som tam.travila vacsinu svojho casu ..no uvidime co bude