Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@milliondollarbaby prve cakas? Tak to musis poriesit ako ja 🙂 maly isiel do skolky ako 2,5rocny a zacala som pracovat, od septembra do februara som ku platu este brala rodicovsky prispevok 🙂 chcela som odtobit len tolko aby mi vysla,materska...ale druhe dieta si dalo trochu na cas tak som robila rok a pol 🙂 ono staci ked ti niekde daju zmluvu na rok a mozes hned otehu ked sa podari..staci 9mesiacov odrobit 🙂 ale si zober aj keby som otehotnela ako studentka co nikdy nerobila..tak to co mi stat dal na rodicaku im neskor tak ci tak odrobim..a oni..z deciek nic rovnaky prizivnici, z nej takisto lebo to robit nepojde...skoda reci..tak su nauceny...Cest vinimkam ale 90% z nich su bohuzial taky aky su...a my na nich robime
@1234lubka ano, prve☺️ budem to musiet aj ja takto nejako vyspekulovat, nech z toho vytrieskam, co sa da.. je to smutne, ze normalny pracujuci clovek musi hladat cesticky, aby dostal aspon nejaku almuznu.. jaaaj.. idem si dat nieco dobre na nervy😃
@mnamkacik ja som mala včera žehliaci maratón, dnes som len navarila a hrala sa s deťmi, najskôr pexeso, potom človeče, medzi varením čítala knihu, potom som si zacvičila-cviky na chrbticu-bolieva ma krčná a teraz som ožehlila ešte jedni obliečky na postel a periem madrac do postieľky v práčke a modlím sa nech to tá práčka prežije 😀 🤐 😕
Ja mam pohodicku, sama doma, lehnim, varím, od rána sa pripravujem na upratanie 🙂 nepozerám telku, lebo uz 5 rokov žiadnu nemáme a este nezehlim, lebo nemám oprate 🙂
@lenadka krásne, už dlho som sa nehrala ani jedno- no dala by som sa nahovoriť.
@pahu Ja som nevarila keďže som dnes sama, drahý v práci a potom išiel pozrieť spolužiakov z vysokej na chatu, Ja mám TV pustene ale skôr aby nebolo ticho, lebo keď som vegetila tak s telefón v ruke, keď zehlila tak radšej som pozerala na prsty aby som sa nepozehlila
@milliondollarbaby no ved..ale ja nebyvam v chatrci a musim platit ucty...asi od jeho 15mesiacov som chodila po brigadach ak sa nejaka vyskitla...
Sprcha a holenie za mnou, čoraz viac to dáva zabrať... 😝
@stanka2612 No mě vyšlo materská 10,986 na den a to som predavačka,ktorá robila piatky sviatky,víkendy za minimálku.To je fakt bieda.
@skarabubu to ano,ved uz som pisala,ze vsetky tu mame materske ako almuzny ☹
tak dalsie dieta na svete 🙂 kamoska dnes 3:34 rano porodila dcerku 2080g 49cm...skoda ze cisarskym ale inak sa nedalo...uz od piatka od obedu mala kontrakcie, sa trapila celu noc celu sobotu....ale hlavne ze malinka je ok 🙂 musi byt trobnucka 🙂 krasny datum 🙂
@skarabubu ta z minimalky to mas tak...ja.som robila vo vyrobe-nie sranda, ruky ma strasne boleli ale plat bol celkom fajn..vikendy sviatky volne, a ked sa robila.sobota tak priplatky...nocne zmeny....do obcgodu uz nikdy...a ked.tak urcite nie do potravin...teda v ramci moznosti 🙂 🙂 🙂 vezmen hocico ked bude.treba

Ja by som mala mat vraj najvyssiu matersku aka sa da. Verim, ze to tak bude. V septembri som totiz otvorila vlastnu skolku, do ktorej este musim investovat stale peniazky. .. baby, fakt je mi luto, ze tento stat vobec nepodporuje mamicky, ktore pracovali, aj ked za menej penazi. Je to hroza...