icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

snehulienka82
15. feb 2016

@stanka2612 zelezo beriem aj ja, a uz dlhsie. Mierna chudokrvnostvje pocas tehu normalne. Co sa tyka ostatnych, tak neviem. Na stretokoka mi brali ster iba pred par dnami, ale to sa s atb.da do normy si myslim. Drzim palce!!!

emilia25
15. feb 2016

@gabuchah ahoj tak ja uz lezim v porodnici ale nie kvoli malej ale kvoli zápalu obličky.a ty kedy ides rodit? U mňa to vobec nevizers tak má snáď zajtra pustia domov a pridem zas az o 2 tyzdne dufsm.

stanka2612
15. feb 2016

@snehulienka82 dakujem 😉

18lula4
15. feb 2016

@mt5 ja odsavacku nemam vobec...v porodnici poziciavaju, potom uvidim ci si dokupim

18lula4
15. feb 2016

@mata0312 ozaj ano este mam 2 cumliky a flasku keby nahodou 🙂

18lula4
15. feb 2016

Dievcata, na tom monitore budu vazit a merat aj mna?

mata0312
autor
15. feb 2016

@18lula4 ja som odsavacku pri malom nepouzila, nemala som problem s kojenim ,neberiem ani teraz a ak.by bolo treba donesu, segra mi pozicala uplne novu ... flasku tiez.neberiem 😉
@18lula4 nie nebudu len tie pasy , ja idem tento tyzden

mata0312
autor
15. feb 2016

Boze baby mna tak pobolieva hlava uz treti den , vas nie? A tomu mojmu dietatu sa pusa nezavrie ani na minutu 🙂

alenie_
15. feb 2016

@18lula4 Na monitore merajú sťahy maternice a srdce dieťaťa.

alenie_
15. feb 2016

Baby kašlite na strachy. Pôrod je absolútne prirodzená vec v prírode, nesmie Vám ju nejaký lekár (alebo super mienené rady) pokaziť, prerušiť. Dajte na svoj inštinkt. Dôležitá je najmä psychická pohoda a nenechať sa vyviezť z miery. Nechcem tu mudrovať, ale toto sú povinné články pred pôrodom 😉 Všetkým držím palce.

http://ciernalabut.sk/1193/klucova-pre-porod-je...

http://ciernalabut.sk/1189/rodit-v-pohode-sa-da...

18lula4
15. feb 2016

@mata0312
@alenie_ to ma len tak napadlo, citala som casopis maminka a tam je pisane o tom ctg a ze meraju a vazia aj mamicky 🙂 ved som o tom nepocula este ziadnu zienku rozpravat ze by ju vazili, diky za info. Mati a ja by som chcela vediet co ta moja hviezdica ma na pravo, lebo tam sa mi nonstop robi kopec 😀 kedy ides na monitor? Mas stanoveny den ci mozes hoc ktory? Ja nemam stanoveny den, ale pojdem v stredu, lebo vo stvrtok mam poradnu, az mam cerstve vysledky

mata0312
autor
15. feb 2016

@18lula4 ja mam zajtra poradnu,.krv a kultivacie a dr mi isto.povie ze mam ist do.konca tyzdna 😉 ak.hore moze to.byt kolienko alebo.ak.je otocena naopak tak.pata 😀 tiez nadtym takto sem tam uvazujem ked sa nieco vyduje 😀

18lula4
15. feb 2016

@mata0312 praveze sme hlavickou dole a vyduva sa mi to napravo od pupku kusok od pupku, tak co to je? 😀 😀

mata0312
autor
15. feb 2016

@18lula4 vsak tak sommyslela to bude nozicka 😀 aj mne to robi 😀

alenie_
15. feb 2016

@18lula4 no to asi písali v rámci vstupnej prehliadky k pôrodníkovi, že Ti všetko pomerajú. monitor je iba monitorovanie kontrakcií a dieťatka.

18lula4
15. feb 2016

@mata0312 fiiiha tak to tam je riadne poskladana 😀 ja ze nozicky ma tam kde je zaludok cize medzi prsiami ked ma hlavicku dolu 😀

kiss999
15. feb 2016

Ahojte mate niektora termin 20.3 a s okresu humenne

gabuchah
15. feb 2016

@emilia25 ahooj... Au au, to si vychytala... A kde ležís, ja stále zabúdam odkiaľ ste baby 🙂
No ja dneska bola na poradni, streptokoka nemám, na čo sa robil výter, ale zato mám v masívnom prevedení nejaký zápal či bacila tam dole, čiže dobre ze som ešte nerodila a ani nerodim, bo by sa mi vnútri pravdepodobne potrhali steny... Čiže nasadené čipky...
Som vychytala toto tehotenstvo takmer všetko asi
Hlavne ze cvičím s balonikom 😀

gabuchah
15. feb 2016

@linulka555555 ahoj... Ja keď som ležala v nemocnici, pani jemnej tehotnej sa iba zvýšila teplota a nasadili je ATB -zinnat
Nie som zástanca liekov, ale keď je treba... Aký hedelix?????

gabuchah
15. feb 2016

@stanka2612 stanka zatiaľ takto 🙂 myslím na teba 😉

alenie_
15. feb 2016

@gabuchah a na akej velkosti si? ja mam termin 7.3. ale neviem prekročiť 20cm :D to je dosť malo haha

emilia25
15. feb 2016

@gabuchah no som v pb aj ja užívam take gulicky až do porodu.no snáď má zajtra uz pustia a potom až o 2 tyzdne hshs dufam.

gabuchah
15. feb 2016

@emilia25 dneska som tam bola keď mamine obedovali 🙂 s malým na pásoch, škoda že som nevedela, mohli sme sa zoznámiť 🙂
No akokoľvek sa snažím, 28/29 neprekrocim, ale to preto ze neviem koľko nafukat.. Epino je podle mňa lepšie

gabuchah
15. feb 2016

@alenie_ hore som do správy odpísala aj tebe 🙂
A ty si prvorodicka? 🙂

stanka2612
15. feb 2016

@gabuchah super dakujem si strasne zlata 🙂 ale aj keby to nevyslo,nevadi 😉

stanka2612
15. feb 2016

@gabuchah ja som tiez skusala drazit uz ale este nemozem az po tyzdni...trosku je to skoda ale ved vydrzim 😀

gabuchah
15. feb 2016

@stanka2612 ono by si mohla dražiť aj ty, aj skôr, aké každého predávajúceho musia požiadať o schválenie dražby 🙂 veď snáď ti tonepremeskam 🙂

stanka2612
15. feb 2016

@gabuchah ako som uz pisala,aj keby,tak vobec nevadi 😉

gabuchah
15. feb 2016

Baby.. Ako do dnes som nepoznala chute asi 😀 a hlad 😀
Dneska je to extrém 🙂 😀 slané, sladké, chleba, dokonca mi šmakuje aj mäso vo ja nejedavam 😀
Uf Uf a stále nemám pocit ze by som bola sýta 🙂
Inak
Deviaty mesiac by dom nazvala aj mesiacom čokoládovým 😀
🍫

alenie_
15. feb 2016

@gabuchah práveže vôbec :D ale nejde, nechápem. nechcem ísť cez bolesť ale tak čo už