Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@snehulienka82 dakujem 😉
Dievcata, na tom monitore budu vazit a merat aj mna?
Boze baby mna tak pobolieva hlava uz treti den , vas nie? A tomu mojmu dietatu sa pusa nezavrie ani na minutu 🙂
Baby kašlite na strachy. Pôrod je absolútne prirodzená vec v prírode, nesmie Vám ju nejaký lekár (alebo super mienené rady) pokaziť, prerušiť. Dajte na svoj inštinkt. Dôležitá je najmä psychická pohoda a nenechať sa vyviezť z miery. Nechcem tu mudrovať, ale toto sú povinné články pred pôrodom 😉 Všetkým držím palce.
@mata0312
@alenie_ to ma len tak napadlo, citala som casopis maminka a tam je pisane o tom ctg a ze meraju a vazia aj mamicky 🙂 ved som o tom nepocula este ziadnu zienku rozpravat ze by ju vazili, diky za info. Mati a ja by som chcela vediet co ta moja hviezdica ma na pravo, lebo tam sa mi nonstop robi kopec 😀 kedy ides na monitor? Mas stanoveny den ci mozes hoc ktory? Ja nemam stanoveny den, ale pojdem v stredu, lebo vo stvrtok mam poradnu, az mam cerstve vysledky
Ahojte mate niektora termin 20.3 a s okresu humenne
@emilia25 ahooj... Au au, to si vychytala... A kde ležís, ja stále zabúdam odkiaľ ste baby 🙂
No ja dneska bola na poradni, streptokoka nemám, na čo sa robil výter, ale zato mám v masívnom prevedení nejaký zápal či bacila tam dole, čiže dobre ze som ešte nerodila a ani nerodim, bo by sa mi vnútri pravdepodobne potrhali steny... Čiže nasadené čipky...
Som vychytala toto tehotenstvo takmer všetko asi
Hlavne ze cvičím s balonikom 😀
@linulka555555 ahoj... Ja keď som ležala v nemocnici, pani jemnej tehotnej sa iba zvýšila teplota a nasadili je ATB -zinnat
Nie som zástanca liekov, ale keď je treba... Aký hedelix?????
@stanka2612 stanka zatiaľ takto 🙂 myslím na teba 😉
@gabuchah super dakujem si strasne zlata 🙂 ale aj keby to nevyslo,nevadi 😉
@gabuchah ja som tiez skusala drazit uz ale este nemozem az po tyzdni...trosku je to skoda ale ved vydrzim 😀
@stanka2612 ono by si mohla dražiť aj ty, aj skôr, aké každého predávajúceho musia požiadať o schválenie dražby 🙂 veď snáď ti tonepremeskam 🙂
@gabuchah ako som uz pisala,aj keby,tak vobec nevadi 😉
Baby.. Ako do dnes som nepoznala chute asi 😀 a hlad 😀
Dneska je to extrém 🙂 😀 slané, sladké, chleba, dokonca mi šmakuje aj mäso vo ja nejedavam 😀
Uf Uf a stále nemám pocit ze by som bola sýta 🙂
Inak
Deviaty mesiac by dom nazvala aj mesiacom čokoládovým 😀
🍫

@stanka2612 zelezo beriem aj ja, a uz dlhsie. Mierna chudokrvnostvje pocas tehu normalne. Co sa tyka ostatnych, tak neviem. Na stretokoka mi brali ster iba pred par dnami, ale to sa s atb.da do normy si myslim. Drzim palce!!!