Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 parada co? 😀
@mata0312 mati, ja tlak držím okolo 130-135/80...lieky som nezačala brať, i keď som mala nakazane, držím sa toho co povedali v nemocnici -keď mi tlak prevýši 140
Tak.ja s tlakom problém nemala, vyskočil mi vždy keď som bola v strese, z toho tepu tiež, ten mávam stále vysoký a keď mi malá tlačila na branicu že má dusilo a lapala som po dychu...
Baby mala ste niektorá nález erectococcus v masívnom zložení?
Som dostala ATB, gulicky -čipky, fuj... Dala som si na noc a nenapadlo ma dať si vložku... A ráno som nevedela čo sa deje až kým som nekukla
Joj baby uz som doma to je super a najbližšíe sa chystám do porodnice az z riadnymi bolesťami a otvorens na 20 prstov.a asz najskôr o 2 tyzdne.zajtra na poradňu ist nemusím ďalšia poradňa gyndos má dovolenku idem v piatok tak uvidím co mi povie to pojdem na poradňu uz po termíne.
@emilia25 tak pekne doma oddychuj 🙂
@stanka2612 no veru budem az sa tam ozaj skor nevrátim.
@skarabubu ahoj nsbuduci tyzden cely majú dovolenku som dnes volala sestricke lebo v nemocnici mi povedali ze zajtra nemusim ist na porsdnu ze stačí az v piatok tak mi sestricka hovorila ze dobre v piatok lebo ze budúci tyzden majú celý dovolenku a tam som malá este poslednú poradňu pred termínom.
@gabuchah tak ja uz musim brat lieky lebo mi prekracuje hranice ☹
@stanka2612 ano.konecne mala.dostala co.chcela hehe 😀 aspon sa mam na co vyhovorit 😉
Baby tak ma strašne páli záha ide ma poraziť už som skúšala všetko no nič nezaberá ☹
@misska22 mne fakt pomaha vypit dva deci fatry a za chvilu je po zahe alebo sa aspon zmierni ale kazda tu mame svoje odskusane,kzdemu asi zaberie nieco ine,vyskusaj,mozno ti fatra pomoze 😉
Zienky moje, ja som dnes hyperaktivna nejak, umyla som okno,poprala, vyvesala ,dvakrát varila, utierala prach, papierovacky druhému do firmy,naspidovana som jak zajacik 🐰duracel, ,,,, čo sa mne ukazuje,???keby si drobcek nestikuta a nekopka pri gansen and roses- tak dnes nie som ani za tehotnu
Zajtra mám poradňu, idem aj na krv, tak o 7.00 aby som tam bola, už vidím ako sa mi bude vstávať 😝 a nalačno to určite nedám, mne býva tak zle od hladu až na odpadnutie, ráno ako vlčiča hladná prvé na čo myslím čo zbodnem-niečo malé narýchlo s kávičkou, potom malú do škôlky a poriadne raňajky , na desiatu si dávam ovocie zo 3ks dačoho a o 11-tej mi je zle od hladu, až keď zjem polievku tak sa mi uľaví a po hlavnom chode už ok do večera...no ak by som išla nalačno tak tam nedôjdem 😀

Uz idem domov