icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

emilia25
16. feb 2016

Uz idem domov

mata0312
autor
16. feb 2016

Tak konecne som si dopriala svoj.veternik 😀 mnam
@emilia25 super isto.sa tesis 😉

stanka2612
16. feb 2016

@mata0312 parada co? 😀

gabuchah
16. feb 2016

@mata0312 mati, ja tlak držím okolo 130-135/80...lieky som nezačala brať, i keď som mala nakazane, držím sa toho co povedali v nemocnici -keď mi tlak prevýši 140
Tak.ja s tlakom problém nemala, vyskočil mi vždy keď som bola v strese, z toho tepu tiež, ten mávam stále vysoký a keď mi malá tlačila na branicu že má dusilo a lapala som po dychu...

gabuchah
16. feb 2016

Baby mala ste niektorá nález erectococcus v masívnom zložení?
Som dostala ATB, gulicky -čipky, fuj... Dala som si na noc a nenapadlo ma dať si vložku... A ráno som nevedela čo sa deje až kým som nekukla

emilia25
16. feb 2016

Joj baby uz som doma to je super a najbližšíe sa chystám do porodnice az z riadnymi bolesťami a otvorens na 20 prstov.a asz najskôr o 2 tyzdne.zajtra na poradňu ist nemusím ďalšia poradňa gyndos má dovolenku idem v piatok tak uvidím co mi povie to pojdem na poradňu uz po termíne.

stanka2612
16. feb 2016

@emilia25 tak pekne doma oddychuj 🙂

emilia25
16. feb 2016

@stanka2612 no veru budem az sa tam ozaj skor nevrátim.

skarabubu
16. feb 2016

@emilia25 ahojky kedy má Pecina dovolenku?

emilia25
16. feb 2016

@skarabubu ahoj nsbuduci tyzden cely majú dovolenku som dnes volala sestricke lebo v nemocnici mi povedali ze zajtra nemusim ist na porsdnu ze stačí az v piatok tak mi sestricka hovorila ze dobre v piatok lebo ze budúci tyzden majú celý dovolenku a tam som malá este poslednú poradňu pred termínom.

mata0312
autor
16. feb 2016

@gabuchah tak ja uz musim brat lieky lebo mi prekracuje hranice ☹
@stanka2612 ano.konecne mala.dostala co.chcela hehe 😀 aspon sa mam na co vyhovorit 😉

misska22
16. feb 2016

Baby tak ma strašne páli záha ide ma poraziť už som skúšala všetko no nič nezaberá ☹

mata0312
autor
16. feb 2016

@misska22 ja som to mala vcera ☹ ja vzdy vypijem.liter.studeneho mlieka a jem.piskoty a oboje som uz nemala ..tak dnes som nakupila zasoby..stanke pomaha zevraj fatra tu som este neskusala

stanka2612
16. feb 2016

@misska22 mne fakt pomaha vypit dva deci fatry a za chvilu je po zahe alebo sa aspon zmierni ale kazda tu mame svoje odskusane,kzdemu asi zaberie nieco ine,vyskusaj,mozno ti fatra pomoze 😉

mnamkacik
16. feb 2016

Zienky moje, ja som dnes hyperaktivna nejak, umyla som okno,poprala, vyvesala ,dvakrát varila, utierala prach, papierovacky druhému do firmy,naspidovana som jak zajacik 🐰duracel, ,,,, čo sa mne ukazuje,???keby si drobcek nestikuta a nekopka pri gansen and roses- tak dnes nie som ani za tehotnu

mata0312
autor
16. feb 2016

@mnamkacik tak to ti uprimne zavidim ...ja som pravy opak ☹ total sa mi nic nechce a som neustale.unavena ...pridi aj ku mne 😉 😀

vierkal
16. feb 2016

@1234lubka ja mam tri zavinovacky kupila som aj jednu cez bazos za 5 ecek ako novu je krasna

vierkal
16. feb 2016

@misska22 ja snu tiez bojujem a vyskusala som ozaj vsetko ale nic nachvilku zabere a potom znova. aslak ma trafi ak malý bude holohlavy xixixixixixixx

vierkal
16. feb 2016

@mnamkacik aj ja mam take dni ze pomakam ale vecer to uz citim ted robim tak ze porobim leskam porobim leskam xixixixix

vierkal
16. feb 2016

@skarabubu dorastie xixixixixixix

lenadka
16. feb 2016

@misska22 mne fatra tiež pomôže keď jej vypijem viac, len dúšok mi nestačil, ale za pohár ke si dám zaberie.

lenadka
16. feb 2016

Zajtra mám poradňu, idem aj na krv, tak o 7.00 aby som tam bola, už vidím ako sa mi bude vstávať 😝 a nalačno to určite nedám, mne býva tak zle od hladu až na odpadnutie, ráno ako vlčiča hladná prvé na čo myslím čo zbodnem-niečo malé narýchlo s kávičkou, potom malú do škôlky a poriadne raňajky , na desiatu si dávam ovocie zo 3ks dačoho a o 11-tej mi je zle od hladu, až keď zjem polievku tak sa mi uľaví a po hlavnom chode už ok do večera...no ak by som išla nalačno tak tam nedôjdem 😀

mata0312
autor
16. feb 2016

@lenadka ja som bola.dnes a tak som sa.nahanala aby som stihala maleho do.skolky a aby som tam.bola nacas ze.som sa zabudla aj.napit 😀 a potom husta krv heh ze.z.coho 😀

gabuchah
16. feb 2016

@lenadka a prečo nalačno? Mne bravaju poobede krv a v pohode 🙂

mata0312
autor
16. feb 2016

@gabuchah aj ja.som.bola nalacno,.kazala mi tak sestricka

gabuchah
16. feb 2016

@mata0312 tak ono je to asi vláde iné.. Ja keďže chodievam až na poobedie...
Iba pri glukoze mi brali nalačno

skarabubu
16. feb 2016

@mata0312 Já som bola tak minulu stredu a myslela som že odpadnem od hladu.A pak som si dala kusek forneti a bylo mi zase zle s prejedeni.

skarabubu
16. feb 2016

@emilia25 no já jdu zajtra tak uvidím co mi povie

1234lubka
16. feb 2016

@lenadka mne krv brali naposledy...na internom 😉 nikto ma nikam neposiela..v pondelok ctg

mata0312
autor
16. feb 2016

@gabuchah
@skarabubu
@1234lubka mne brali dnes krv na.dve veci , hned aj na tie predoperacne testy a buduci tyzden idem na interne ...na.ctg ma.zatial neposlala ze buduci tyzden 😉 nejako to.budes musiet zvladnut neboj