Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 jasné dávam si pozor celé tehu,,, ja som sa akurát zlakla, lebo psík je maličký či som mu niečo nezlomila 😰 a kope od rána ako besny ,,,, a to som včera rozmýšľala že ako dobre celé tehu sa mi nič nestalo,,,asi som to zariekla
Ahojte nevedeli by ste mi poradit som v 35t-5d a dnes som mala taky svetlo zeleny vytok moze to byt sposobene tym ze som otvorena na 1.5cm
@snehulienka82 ja ti aniball môžem potom s kľudom posunúť, po pôrode nebudem cvičiť... Ja snáď do týždňa -dvoch porodim a ty budeš akurát 35 týždeň..
Mám ešte aj kondómy na vodnej báze, som si kupovala zvlášť -teda pokiaľ nechceš nový balónik 🙂
@mnamkacik drz sa!
Mate niektora skusenost s rozsirenou oblickou u babatka? My mame prava oblicka- panvicka 7x12mm...neviete co to znamena????
Baby.. Podľa februárového termínu to mám dnes vraj za 9dní!!! Waw
A včera sme vďaka znameniam prišli na meno, jupii 🙂
@mata0312 prednedávnom som kukala mená a našla som meno Aya 🙂 ale nejako som ho posunula ďalej 🙂 včera som prepla chart show a tam moja srdcová skladba s názvom obľúbené knihy malý princ-aya 🙂 tak kukal význam mena a pôvod -pôvod nejasný, ale vraj hebrejský pôvod, v arabcine znamená zázrak 🙂 ako francúzskeho meno znamená vták, v japončine (pradeny) hodváb 🙂 Jr krátke, krásne, dá sa skloňovať a keď som hľadal kedy obsahuje meniny a vypátrala som ze 17.unor čo bolo včera -bolo rozhodnuté 🙂
Baby ja som normalne zaspala 😲 nejak ma tie vysetrenia zmohli 😀
@gabuchah pekne meno 🙂 zaujimave
@stanka2612 aj ja nadtym.akurat uvazujem, po tej uzasnej noci ☹ len ked maly kazdu chvilu mamiiii 😀 a je po spanku
Baby ja tiež dneska do 2rána zasa hore... 6:30 budík, s chalanmi mesta, návšteva psychologicky, ID 8 skoro do 12tej sme tam boli.. Prišli domov,cestou škola, obed plus po úlohy, doma neupratane.. A teraz by som spala a nemôžem... A večer zasa... Nechcem vidieť fakt pri troch deťoch.. Uf Uf
@gabuchah z teba mam velmi dobry pocit,ty musis byt skvela maminka,to das lavou zadnou 🙂 aj moja mama to zvladla s nami tromi a to este pri muzovi ktory jej moc nepomahal...
@mata0312 skus uspat aj jeho 😀

@mnamkacik jezis davaj si na seba pozor,nieze skoncis na pohotovosti ako ja pred dvoma dnami 😀 dufam,ze aj ty aj babo ste v poriadku...