Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby ja za týždeň už budem po sekcii ☺
@gabuchah si zlata... este skusim popozerat, lebo podla USG som uz 35. tt teraz...
@stanka2612 Aj ja som sa práve zobudila
@gabuchah to das.neboj.najdete si system 😉
@stanka2612 jaaaj to.by dopadlo.keby idem dat jeho spat 😀 pol hodka spanku mi staci ze ma nechal a mozem ist tiez poupratovat 😀
@stanka2612 ďakujem Stani 😘 zatiaľ som ako tak zvládala, ale malý má tu reč nedobru a má z toho problémy -nízka sebadôvera, uzavetost, v skole mu nerozumejú aj keďže má dobré nápady, potom tam plače ☹ mi je ho ľúto... Zrovna teraz sa učia písmeno r a..Vieš si predstaviť
@mnamkacik a v noci budeme zurovat 😀
@gabuchah viem,robim v skolstve...a chodi aj logopedovi?
@stanka2612
@mnamkacik pridam sa 😀 spravime party heh
@mata0312 ok v nejakom dobrom podniku 🙂 dame drink,tanecky a zbalime nejake ucha 😀
@stanka2612 jeeee ake krasne plany hehe veeeelmo rada sa pridam 😀 len si.neviem predstavit tie tanecky s tym mojim.bruchom heh to by bolo.zabavne 😀 😀
@stanka2612 chodí... Už dlho, len ide to pomaly i keď aspoň l a v už sa naučil, ešte to dat do praxe v reči...
Tak ty si v školstve? 🙂 na základnej škole? 🙂
Dobré ranko 🙂 aj mňa to dnes zmohlo. Bola som hneď rano na joge, potom stretko s kamoskou, domov som prišla okolo jednej, a o chvíľu som zaspala. Doma neporiadok a ja stále rozospata... Ach jo, kaslem na to, zajtra tusim nemám žiadny program 🙂
@mata0312 budeme najsexi babenky na parkete 😀
@gabuchah najprv v skole a teraz som bola na zakladke ako vychovavatelka...neboj,ono je este relativne maly a logoped mu pomoze,ja som tiez dlho r nevedela a naucila som sa

@lenadka myslis ze sa to moze este upravit kym je v brusku?