Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@kiss999 no keby to bol zápal, tak by si mala hustý, zapachajuci výtok... Vsetko čo má inú farbu, treba ist do nemocnice. Zelený výtok, môže byť plodovka, čo je úplná katastrofa pre dieťa. To znamená, že by si mala ísť hneď ku Dr. A na akom základe ti predpísala atb? Zobrala ti ster, alebo len z brucha vypísala.
Dobre ranko dievcence,tak co nerodime nikto este? Ja za 6dní termín...ale kludne by mohlo byt aj skor...😊
@gloria13 to uz mas za par 🙂 aj trosku zavidim
dnes poradna odbery a maly sa este staaale neotocil :( vraj mam skusit fitloptu....tak dnes musim zohnat 🙂.....mam presne mesiac do terminu tak este stale to nie je stratene.....drzte palce a o tyzden kontrola znovu
@mata0312
@stanka2612
@skarabubu no vratila som sa z pasov a od Dr..a ten mi oznamil ze sa asi uvidime aj dalsi piatok..ze na porod to zatial nevypada...porodne cesty tuhe..krcok na strbinku otvoreny..takze si nejdem robit ani nadeje..a moj chlap ju uz tak velmi chce mat pri sebe,ze az mi ho je luto,ked nam lekar toto oznamil..aaaale prsi,tak co bude do takeho necasu chodit no nie? 😊😉
@patkak my sme tiez este neboli na posl.kontrole otocene... Vraj este aj 2 dni pred porodom je sanca 😉
@gloria13 jasne,pockajte si na slniecko 😉 aj ked ho chapem,ani ja sa uz toho nasho babatka neviem dockat
No baby poradňa za mnou zsmknuts na 20 zámkov ďalšia poradňa 2.3 tak isto budeme marcový malá mimo panvy cez brucho uložená krcok 2cm takže tak.

@skarabubu to ta obdivujem,to by som nedala...