Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte žienky, ak môžem pripájam sa k Vám "marcovkám". Môj termín je 6.3. takže som si urobila kávičku, pustila hudbičku a idem kontrolovať či mám všetko potrebné zbalené do pôrodnice 😀
@usmiata25 ahoj vitaj 🙂 aj vies co cakate?
@stanka2612 ahoj ďakujem 🙂 malo by byť dievčatko. Ja som sa najskôr chcela nechať prekvapiť tým čo to bude ale manžel bol nedočkavý, ale nakoniec som rada, že viem čo to bude. Popravde asi by som to aj tak 9 mesiacov nevydržala 🙂 a čo čakáš ty?
@usmiata25 ja som velmi chcela dievcatko,no mame naslednika pre tatika 🙂 chlapca 😀 ale tak mozno druhe ak sa podari bude krasna baba
Čaute, včera som sa pochválila ako spím celkom fajn, tak som si to dnes do rána užila s tvrdnutím bruška, každú hodinu prechádzka po dome-len vtedy to prejde, tak som vyspinkaná doružova 😀 dala som si dve magnézka a nad ránom to prešlo, len potom mi už zvonil najskôr malej budík do školy a o pol hodku môj ísť ju učesať a vystrojiť...no a menšiu do škôlky...
@usmiata25 mne vcera na poradni povedal tu skvelu spravu len dufam ze tak otvorena nebudem dlho a ze sa zacnem otvarat viac 😃 doktorka mi poradila sexna urychlenie tak priatel ma naordinovany 2x denne 😃 uz je zufali bo sa boji ze nam dajak ublizi 😊 aj na fit lopte skacem jak opica zevraj pomaha...najradsej keby uz bol von uz je to tazke 😊
A JA mam baby moje dnes deň blbec...včera po 4,5h spánku sa tešila ako večer odkvacnem a miesto toho mi Gabriel dostal 39 teploty... A ja do druhej hore zasa i keď som spať mohla..
A keď sa darí, tak sa darí a sype sa všetko, až som si po dlhom čase dala celú cigu na nervy ☹
Kamarátka dneska porodila cisárskym a má malú Lauru 🙂
A mna miesto pôrodu chytá depka a nervóza...
Otras... Už dávno mi takto hormóny neskakali
@gabuchah moja viem co hovoris...mnou to tiez dnes riadne lomcuje...tesila som sa az muz dojde z prace a ked dosiel,tak som nanho nahucala kvoli blbostiam a potom som sa rozrevala...tiez uz chcem byt zase normalna 😒
Ahojte chcem sa spitat ze ked som otvorena a zajtra budem v 36tyzny ..moze to urychlit porod ...
@stanka2612
@gabuchah tiez mam dnes taku divnu naladu a este to pocasie uzastne..ja len polihujem..nic ma nebavi..rozrevala som sa ako male decko,len preto ze ten moj si siel zahrat hokej a ja sa ledva v posteli pretocim...a pritom viem ze chudak aj on potrebuje odreagovat..este sa ma pytal ci chcem ist s nim a ja som ho zhucala ze co tam asi tak budem robit...sprosta som,teraz mi to je luto..
Tak super... ja cely den unavena, tazsia noc za mnou. Polihovala som, potom pre draheho do mesta, chcel ist na ptechadzku, tak som isla ale vrcala som na neho cely cas. Doma som lahla a rozplakala, ze to nezvladnem.... tak teraz neviem, vsetky mame slabsi den? ;)
@stanka2612
@gloria13
@pahu
No baby presne... Ja tiež navrcala na Michala medzi dverami.. Bo som bežala po malého, potom na poštu, do obchodu na nákup veľký, trepala sa domov, doma nebol-iba u susedyna jej narideniniveho panáka, je to taká naša babka asi 85 ročná...
Potom mu ribila jest na nočnú, všetkým čerstvú šťavu mrkvovo ovocnú a on mi tu celý balíček jedenia po 1,5h príprave nechal...
Tak som aj ja bucala že týždeň pred pôrodom a nezvladam... Ale to on už nevidel... A teraz pozerať menšieho Filipa že čo má s očami a on? Teplota...
Tak hovorím malej, prepáč že som ťa vyudila celou cigaretou, zato ti pošlem vitamíny a ty musíš ešte týždeň byť v bruchu
Ach baby.. To čo je za deň dneska?
Uz vám je aspoň lepšie? Chlapi v pohode? Tieto hormóny sú najhoršie... Spôsobia čo nemusia a potom j to človeku ľúto
@gabuchah ja tiez chudak moj prisiel s roboty zobral ma na veceru lebo ja cez tyzden nevarim on sa stravuje v praci a mna zasobuje mamka 😊 prisli sme domov ta chcel odychnut trosku tak som nanho nakricala ze nic prenas nerobi a ze ci chcem vela odneho aby vybrusil postielku a nalakoval ju on to chcel urobit no musel ist hned koli mojim krokodilim slzam 😞 objal ma a s usmevom isiel čuchat postielku 😊 este ze chape ze hormony su hormony 😃
@jarkajozo tak to si dnes tiež bodovala 🙂 No hlavne ze je už dobre a bola si pochopena 😀 nemajú to tiež ľahké tí chlapi 🙂
@stanka2612 zajtra bude lepšie, hlavne ze sme si toho vedomé 🙂
Ja zasanevrcim vôbec, stále sa snažím byť v pohode, ale kedy je niečo s malými, vždy som nervózna.. Vždy... Asi osud matky...
Sto bodov bolo teraz pred hodinou keď gabrielovi padol teplomer do záchoda 😀😀😀 ešteže tato bežal požičať k rodine...A keďže sú bratia, obaja majú rovnaké teploty 🙂
Už kašlem na depkovanie, nech je ako má byť... Veď vesmír to všetko riadi a ten je dokonalý
Uf aj u nas to vrelo🙂 tiez som slzila , ze co toto bol za den......🙂 ale uz je dobre
Tak babule ja ako som Vam napisala poslednu spravu , po chvilke na to mi odtiekla voda,takze som uz v porodnici, voda stale odteka,kontrakcie ziadne,takze ma dali na izbu,ze mam skusit spat,aby som potom vladala..drzte paluchy a ked budem mat nieco nove,urcite sa ozvem...pa..posielam silne objatia. 😉😊😘
@gloria13 joj moja tak sa drzkaj,naber sily a prajem ti nech rychlo a s co najmensimi bolestami porodis 🙂 😘😍

@mata0312 dáva len ja to mám teraz posunuté kvoli tej oblicke pozerali má v nemocnici takže miesto stredy som sla teraz v piatok a buduci tyzden má dovolenku takže az 2.3 co je streda a podľa krčks sa uvidí ci má necha este doma alebo uz posle do nemocnice.