icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
20. feb 2016

@jarkajozo
@katariso
@mata0312
@stanka2612
Ďakujem baby,ste zlatíčka najväčšie...
💗
Práve to som aj ja počula, že doktori neodporúčajú úplne prestať -to platí asi č neskoršom štádiu, pretože telo sa začne detoxikovat a ide to cez plod.. Sesterka takto tiež hneď prestala a na konci tehu úplná chuť, tak si dala.

@katariso tak nie som si sama...ono ani jedno zapálenie u mňa nebolo len tak, že pohoda no a čo 🙂

No a menší momentálne bojuje so 40tkami, paralen zabral ráno na 3hodiny tak teraz okrem čaju a vývaru nedávam nič... Nech telo zabojuje, kým spí a nestona...

gabuchah
20. feb 2016

Baby, niektorá Vašou minule zdieľala super teplomer, 3v 1, okolo 30e stal ale vtedy som ho nestihla objednať a odlozenu stránku stratila... Odkiaľ to bolo prosím? Nechce sa mi tu v tejto našej bohatej histórii hľadať

pahu
20. feb 2016

@gloria13 jaaaaaj. Posielam vela siiiil!

mata0312
autor
20. feb 2016

@gabuchah som to len odfotila 😉 ak.pomoze

pahu
20. feb 2016

@gabuchah síce som nikdy nefajcila, ale ani nikdy neodsudzujem baby, ktoré si potiahnu keď to potrebujú... Cmuk a nemaj žiadne výčitky, je to v pohode. ;)

pahu
20. feb 2016

@mata0312 tento teplomer si mam kúpiť? Prečo? V čom je taký super?

mata0312
autor
20. feb 2016

@gabuchah este som nasla.toto

mata0312
autor
20. feb 2016

@pahu je len na prilizenie a nemusis babatko stale vyzliekat a obliekat ..zmeras aj ked spinka, prilozis a hned mas teplotu...mali take aj lacnejsie v lidli ale tie su nepresne ..tento nam odporucila.jedna maminka tu na konovi ze je dobry 😉 jasne kazdy zvazi ci taky potrebuje alebo nie ...ja som.ho videla.u kamosky v akcii 😀 uz pri 2 rocnej slecne a som.si povedala ze.dobra investicia

gloria13
20. feb 2016

Dakujem dievcence za povzbudive slova..esteze Vas tu mam..akurat mi robia zaznam,aby vedeli ze je mala ok...srdiecko bije ako zvon..maju stale plnu salu,hlavne aj preto lebo chodi vela Zilincaniek teraz rodit tu do MT... Pritom by to tam uz malo byt s tymi sestrickami relativne ok ci?

pahu
20. feb 2016

@mata0312 oukej, viem ze potrebujem ten bezdotykovy, dakujem za typ 🙂 určite budem objednávať 🙂

pahu
20. feb 2016

@gloria13 super, tak vidíš. Maličká len oddychuje pred cestou ;) ty sa cítiš ok?

mata0312
autor
20. feb 2016

@pahu 😉

gloria13
20. feb 2016

@pahu ano v pohode..aj som si pospala.. Len uz chcem rodiiiiiiť..uz sa jej neviem dockat..a najhorsie na tom celom je ,ze mi ma ist zajtra drahi vecer na cestu do IT..😢 dufam ze si aspon malu stihneme porodit..

mata0312
autor
20. feb 2016

@gloria13 do vecera to musi byt ked ti.vecer odisla voda nie? Tak.drahy isto stihne.😉 drzim palce

pahu
20. feb 2016

@gloria13 to zvládnete 🙂 hlavne bud ty v klude!!! 🙂 sa mi to hovorí, však? Z pohodlia gauciku doma .. ale uz som aj ja v riadnom strese. Juuuj, ako ti držím palceky, nech všetko prebehne rýchlo a uz ju máš na brusku, nie v brusku...

luciferko162
20. feb 2016

Ahojte baby nemate skusenost-dcerka dnes dostala kiahne prekonali sme ich vsetci v rodine, ci to nema vplyv aj na babatko. Viem, ze v tele koluju cely zivot protilatky tym padom aj do krvi babatka,nie?

gabuchah
20. feb 2016

@luciferko162 pošla mňa vo vyššom štádiu tehotenstva to vplyv nemá.. A to ich máš aj ty či iba dcéra?
Myslím zo to telo ženy je tak dobre urobené, z ochrana bábätka je maximálna...
Ja mam bakteriovu infekciu masívne a nemalo by to mať vplyv, pritom je to všetko tam dolu

18lula4
20. feb 2016

@gloria13 ja som zo Ziliny, aj idem rodit do Ziliny, v stredu som bola na monitore a klop klop, nemozem povedat pol slova negativneho, prostre kazda sestricka s kt.som prisla do kontaktu bola neskutocne mila+ dr.Klacko bol pri mne a tiez srandista. Videla som tam aj vela mladych, tak to boli asi praktikantky. Jedine co, tak to je stale zatvoreny nadstandard.

pahu
20. feb 2016

Baby, vytriedila som prave 5 krabic oblečenia pre bábätko, 0-3 mesiace. To je teda masaker... Koľko veci vlastne potrebuje? Rukami mi prešlo asi 100 bodyciek, ďalších 1000 ostatných veci... To viete, keď rodite v 38-mych rokoch a posledná z rodiny aj kamosiek, dosť ušetríte. A nepotrebujete nieco? Viem povyberat, je toho fakt vela... Píšte...

mnamkacik
20. feb 2016

Už iba 17dní do TP 😍😍😍

patkak
20. feb 2016

@luciferko162 pokial ich v zivote zena uz mala jej plod nie je ohrozeny.....tiez mi dcerka dostala kiahne ked som bola tehotna s druhou a zistovala som ako to je takze klud🙂

1234lubka
20. feb 2016

@gabuchah no sama sa cudujem ja som sa toho prveho tehotenstva strasne zlakla, cigarety prec ziadna kava...ale potom ked sanarodil po par mesiacoch som dala zas...a potom ked som prestalakojit tak v slabej chvilke...ked muz bol na tyzdnovkach ta tak jednu za tyzden...a hlavne ked bola navsteva alebo ked ma nieco strasne nastvalo...teraz v druhom tehu ma nelaka vobec ale kavu pijemb 😉 😉
asi chripka ved moj Matko kasle nenormalne sa to neda pocuvat tov kuse v kuse...5minut ticho 5minut kasel a kasel...dnes naobed horuci...dala som mu paralen.....aj teraz vecer paralen 1/4 500ky...cize akoby 125ku...zazvorovy caj mu robim z medom...dobre ze ho chce pit...strasne taky chory este asi nebol, to vyzera na chripku ☹ ked mu ten kasel neprejde do pondelka pojdem zase ku dr...kazala mi davat tlmuaci sirup, paxeladin odobrila este napisala zodac kvapky na rano a vecer...zatial ziadny efekt ☹ ☹

1234lubka
20. feb 2016

@jarkajozo Aj moje dieta posledne dni akosy vela dava o sebe vediet 😉 😉 😉

1234lubka
20. feb 2016

@pahu ty mas.fakt 38?? no ja neverim 😉 😉 ja to iste 0-3 plno plno...jedna taska co ide prec, potom 3-6nieco a zvysok podokupujem...aj tak si niesme isty pohlavim av obchodoch mam nervy ze vsetko bud chlapcenske alebo dievcenske....

1234lubka
20. feb 2016

@gabuchah jj vycitky nemaj...suseda ta hulila furt tehu netehu 😉 😉

pahu
20. feb 2016

@1234lubka ano Lubka, sladkych 38 🙂
A kedze nechceme vediet pphlavie babatka, mame to komplikovane... ale ved nevadi ;)

jarkajozo
20. feb 2016

@1234lubka nech kopu aspon vieme ze su v poriadku 😊 aj teraz som zadrielala a tak ma kopol ze som myslela ze vyskocim brucho skace zo strany na stranu 😊 uzivam si to posledne tyzdne 😊

stanka2612
20. feb 2016

Baby tak som vas docitala konecne 🙂 ja som dnes mala fofry...najprv sme boli u svokricky na obed a poobede dosiel kamos fotograf,ze teda konecne urobime fotky 🙂 ze tak hodinka...haha pred chvilou odisiel 😀 tri hodiny to trvalo 😀 a ja som totalne ko boli ma cely clovek

stanka2612
20. feb 2016

@gloria13 ako moja?nejake nove spravicky? 😉

gabuchah
20. feb 2016

@pahu No kľudne sa chopim zopár kúskov ak ti zostane 🙂 zo dve bodycka 🙂 Ja mam požičané a povyberala som z toho len zopakovať kúskov, sa bojím že sa to zničí a také to nechcem vracať 🙂