Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 no dnes sa uz asi nic zasadne neudeje..povedali mi ze to moze kludne trvat aj tri dni takto..ze malinka je ok..ozvy aj prietoky v poriadku,ze mam byt trpezliva..cakaju ci sa to nerozbehne samo..voda stale priebezne odteka..nechapem kolko sa jej to stale odkial berie..,ale kontrakcie nikde..cize sa ani neotvaram..takze o pol deviatej to bude cca 24 hod,co mi odtiekla prva davka..no a zajtra nedela,tak uvidime co bude..kazdopadne mi je uz dlho..uz som si aj porevala..😕😢
Dnes som se narobila jak koň a teraz ma bolí brucho a kríže,asi som to prehnala.Robíme dcerke novu izbu,a tu co mala ta bude nášho nového drobca.
@gloria13 neplac,bud v klude tes sa na malu,za chvilku je tu 🙂 zatial je jej dobre v brusku a coskoro sa vypyta von 🙂 vsetky sa tu uz tesime s tebou
@stanka2612 ďakujem vam..😢 hlavne nech je v poriadku..ja vydrzim..kvoli nej vsetko..kludne aj dalsi tyzden..😉
@gloria13 uz to bude skor 😀
@gloria13 neplaaaač, ja takto čakala tiež tri dni 💜 až sa to samo rozbehlo a bolo to potom rýchle...
Voda sa stále dopĺňa a vyrába, malá je v poriadku, ty tiež a to je hlavné 🙂
Skus sa dát do kľudu ako malá a poteš sa tým, že horšiemu by bolo keby takto čakáš v bolestiach, nevyspana, unavená...
Moc na teba budem tiezlepsie myslieť
@gabuchah ja nemam,ale rozmyslam vselijak ci to malemu nemoze ublizit.
@patkak dakujem za info ukludnila si ma ;)
Vy ste trdla. Odfotim sa aj s bruskom a poslem ;) a ja som tiez dnes hotova. Najskor sa mi nic nechcelo, potom povysavat prizemie, vytriedit tych 5 krabic, oprat, kupelna upratana, pes, obchod, kelova polievka, bryndzovy kolac s porikom. A zistila som, ze naposledy som ranajkovala. Ja som proste krava hrozna... idem papkat.
@pahu kelovu milujem 🙂 dobru chut
@stanka2612 verila by si, ze som ju varila doma prvy krat? Nechapem preco...
@pahu vyzera to luxusne 😉
Nejako sa to rozbieha ďalšie 3 bábätká
@mnamkacik su v marcovkach?
Ahojte.baby , ja cely den mimo.vas , boli sme.na tej oslave a od.druhej som.vydrazala az.doteraz a to som.este 20 km.soferovala 😀 super zabava dala som aj jeden mini tancek hehe 😀 a teraz uz odpadavam od.unavy a tlak radsej meriam az rano.😉 dobru ...nestiham vas ani docitat
@jarkajozo
@stanka2612
Michaela1109 je baba od nás zo Zvolena a je tu na MK a driha
Som hotová už baby, pol tretej a stále okolo malého...
Udržujem ho pri 39,5 keď to vyskočí, dám od teploty, po hodine mu to klesne pod 39, po ďalšej mu to klesne na 38, a pi 2,5 hodinách až troch zasa studenej končatiny a zasa sme pri 39 ☹ takže po 4hodinách idem dat sirup... Zajtra už pôjdeme... Chceli sme aj teraz v noci, ale vonku hnusne, on hotový.. Volala som 155 vraj oni by nás iba previezli... Spala by som jak divá..
@luciferko162 ako výčitky? A dávaš aj celú naraz či iba tak občas potiahnes...
No tiež tak rozmýšľam.. Ako aj ty, preto som sa ozaj krotila, ale teraz...som hotová, všetci spia a ja vo mám mať kľud tak večne okolo niekoho skáčem a za chvíľku to bude o člena naviac.. Láska je láska a je krásna ale mam pocit zo ké ide človek na doraz, v 40týždni, tak ty všetko akosi vidí utlmene a proste to rieši takto len aby vydržal...
@gabuchah no ja stale cakam..,ale vypada to nadejne...o pol desiatej vecer ma cez tel.na izbe zavolali dolu na salu na monitor este..ze co nie su kontrakcie a skontrolovat ozvy malej..tak 30min tocili zaznam..nejake markantne zmeny neboli..potom prisiel dr a vysetril ma zospodu...bolelo to teda poriadne...snazil sa trochu rozdrazdit krcok,tak ho masiroval..zistil ze som na tri otvorena,co som bola prekvapena,lebo kontralcie ozaj len obcas a iba mierne...potom ma poslali spät na izbu,ze mi daju antibiotika do zily,kvoli zabraneniu prip.infekcie...odvtedy ako ma vysetril mi odteka mierne ruzova az krvava voda a mam silnejsie kontrakcie...ale stale este nepravidelne...no uz do krizov a citim aj tlak do konecnika...tak som bola v sprche dat horucu sprchu na podbrusko a krize,ze nech sa lepsie otvorim..este som sa snazila ako tak oholit...a sla som spat..podarilo sa aspon na chvilu,ale momentalne som hore..akoze vyspata..o piatej znovu atb.,potom hygiena a o tristvrte na sedem mam byt nastupena na salu uz s tym ze tam zostanem az do porodu..cize monitoring a prip.nieco na povzbudenie kontrakcii..takze drzte palce,nech to uz ide rychlo..ozvem sa teda uz asi az po..bo nebude cas ist tu kuk..drzte sa mi tu kocky. Posielam objatia. 💙💙💙

@1234lubka tak to si dobrá, že si s tým tak sekla... Ja nefajcila keď som kojila vôbec, bo mi prišlo zle to mlieko bude smrdiet a ani som.nemala čas 😀
A suseda - veď výčitiek? Veľakrát báb poznám čo takto hulilo, alebo by som nevedela... A inak faktom alebo paradoxom je,že takéto baby majú najzdravšie deti 😀
No to tiež pekne bojujete....
Ja už skoro volala záchranku, malý mal 42,2 a nič nepomáhalo ☹ už je dobre 🙂