icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
21. feb 2016

@gloria13 drz sa moja a nech je babo coskoro pri tebe 🍀🍀☺

stanka2612
21. feb 2016

@gabuchah ako Gabi?klesla mu trocha teplota cez noc,ci stale rovnako?lebo teda vysoku ju ma...aj idete dnes k doktorovi?dufam,ze je uz lepsie a hlavne dufam,ze ty sa nenakazis teraz pred porodom,to by nebolo dobre...myslm na vas a zelam co najskorsie uzdravenie 😉

mnamkacik
21. feb 2016

Zienky ako ste na tom s aniballom??
Mám chorého priateľa, dúfam že sa nenakazim, ,,,,, zase som mala živé sny-soferovala som kamión,hádala som sa so susedom, ,,,,ešte že iba sen

jarkajozo
21. feb 2016

Peknu nedeľu maminky 😊 Tak aky máte deň? My cely čas leňošime pri telke no nič v nej nejde ...tak som urobila Adamkovi červeny náramok na ručičku a rovno ho aj dala do tašky ktorú máme do porodnice 😊

@gloria13 a vy ste ako na tom? Dúfam že uz drobček je pri tebe a že to už máš za sebou 😊 myslime tu všetky na teba a trošku aj závidime 😃 držte sa obe 😊

mata0312
autor
21. feb 2016

Ahojte baby dnes tiez uspaty den a ulezany, a.ked sa konecne nakopne navarit tak sa pridavam.medzi vas sikovne a obarim si pol.ruky vriacou vodou ☹ no co vam poviem dnes uz z postele.nevyleziem ...ta horcica. Je vseliek 😉 zabera a nepali uz tak

luciferko162
21. feb 2016

@gabuchah to asi nebola sprava pre mna 🙂

stanka2612
21. feb 2016

@mata0312 moja,este aby sme sa vsetky nestretli niekde na pohotovosti 😀 😀 musime si na seba davat pozor...aj ked ja verim,ze smolu som si odcerpala uz minuly utorok.... 😀

mata0312
autor
21. feb 2016

@stanka2612 uz som veru neohrabana 😀 chvalabohu neni to tak hrozne 😉 ty si mala horsie..ta horcica vzdy zaberie ..len ju mam strpnutu este viac... rozmyslam ci to vobec ide 😀

stanka2612
21. feb 2016

@mata0312 uz nam treba len vydrzat do konca 😀 mne zas Luky tlaci na driekovu cast chrbtice a mam uz tyzdne neskutocne bolesti clenka praveho a chodim jednak jak kacica ale este k tomu riadne krivajuca 😀 😀 vecer samozrejme cely clenok spuchnuty...doki ma aj napraval,ale nepomohlo...uz aby som porodila 😀

stanka2612
21. feb 2016

Inak baby ktorym predpisal doktor zelezo,zapekalo vas z neho?beriem ho uz styri dni a od vtedy sa neviem vyprazdnit...co pomaha?

1234lubka
21. feb 2016

@stanka2612 ake beries? Ja beriem ferofolgamma uz dlho jednu denne a nic...rano si davam jogurt z ovsenymi vlockami ale ci to pomaha...nejem ten jogurt kazdy den...

luciferko162
21. feb 2016

@stanka2612 Mne pomaha vajickova polievka s rascou 🙂

luciferko162
21. feb 2016

@luciferko162 a beriem 2x denne.

luciferko162
21. feb 2016

@stanka2612 a beriem 2x denne.

1234lubka
21. feb 2016

@gabuchah tykoki to nejak dlho ma teploty...a take vysoke?? Moj maly uz chvalabohu celkom fajn teploty uz nema, a kasle konecne tak normalne nie tak zachvatovo kazdych 5minut...akle aj tak skolka ziadna...joj vvo february chodil az tyzden...keby som vedela ta ho nedam...koli tyzdnu ce skolne musim zaplatit ☹

gabuchah
21. feb 2016

@gloria13 jaaj moja, teda dostávas.zabrať, hlavne ze sa to už hýbe a možno v tejto chvíli máš už aj po tom... Hlavne nech to.nebolí ako doteraz, alebo len tak.jemne 🙂

gabuchah
21. feb 2016

@stanka2612
@1234lubka
Baby, momentálne lepšie, skoro do pol siedmej som bola hore a chodila, merala, dávala čaj po palickach z nurofenu.. Ráno sa nám pozvracal, chúďa, tak.sme s Michalom mali fajn párty.. Teraz sme prišli z pohotovosti, včera celý deň som mala nutkanie dát mu penicilin ale som.sa bála za ma potom sprdnu a dnešná mu ho.rak.či tak predpisali...
Čiže to vyzeralo tak,že chalanov mám celý týždeň doma a potom sú prázdniny a malá v brušku poslúcha, i keď včera už nad ránom som.sa.bála že...
No chvála Bohu.. Vydržala som a snáď to bude u len lepšie 🙂

mata0312
autor
21. feb 2016

@stanka2612 no musime co.ine ostava aj ked keby to.uz bolo 😀 mne volala dr v piatok ze mam menej zeleza ze.mi ho predpise v utorok, tak som.akurat dopila liter repovej stavy a pojdem urobit jablka s mrkvou a celkovo viac cerstvej zeleniny a ovocia 😉

mata0312
autor
21. feb 2016

@gabuchah jooj prajem skore.uzdravenie, najhorsie.ked su deti chore ☹ moj maly je stale chorlavy ....nech lieky rychlo zaberu

1234lubka
21. feb 2016

@gabuchah ty by si uz mohla ist do porodnice 😉 😉 super ze lepsie 🙂

gabuchah
21. feb 2016

@stanka2612 ja brala železo 2x za deň, ale beriem tiež koli týmto problémom iba raz... A na šťastie už žiadne problémy, ale myslím že aj preto ze som 3x magnézium brala..
To len zo začiatku tak telo reaguje, sa mi zdá...

luciferko162
21. feb 2016

@mata0312 nasa mala tyzden zapal nosnych dutin, 3 dni bola v skolke a od soboty kiahne. Dufam, ze neporodim, kym sa nevylieci :/

gabuchah
21. feb 2016

@mata0312 veru, to je najhoršie.. Už aby sme aspoň to auto mali bo je to o nervy keď niekam treba...
@1234lubka ani nevrav 🙂 veď tak ako hrdinsky som.magnézium vysadila, tak som ho.aj nasadila 😀

gabuchah
21. feb 2016

@luciferko162 tiež pekne.. Situácia teda... Hlavne sa tiez pekne liecte,neboj, vydržíš ešte..😉

1234lubka
21. feb 2016

@gabuchah eyteberies magnezko?? naco teraz??? sak neporodis 😀 😀 😀

gabuchah
21. feb 2016

@1234lubka no doktorka mi kazala nevtsadzat koli tlaku, tepu... A ja vysadila...Ale keď malí ochoreli dostala som.bobka a včera ho znova nasadila, až ešte vydržím niekoľko dní -týždeň 😀

mata0312
autor
21. feb 2016

@luciferko162
@gabuchah uplne vas chapem od.chorych deti sa zle odchadza ...este musi mimi pockat pekne v brusku 😉 to ti verim auto.je.super vec, len.mne sa uz brucho.dotyka volantu uz mozem len kratke vzdialenosti radsej, skolka a spat a nemocka

18lula4
21. feb 2016

@stanka2612 ake ti predpisal? Hej, mne na poradni vo stvrtok naordinoval 2x1.Moja jodnota zeleza je 94,5 co som pred 2 rokmi v lete mala tiez pod hranicou 100 a davali mi infuzie

18lula4
21. feb 2016

@mata0312 vitaj v klube anemickych 😀

mata0312
autor
21. feb 2016

@18lula4 ja mam 114 a ze to je hranica a nic.hrozne ... dufam.ze upravim aj stravou