Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ja beriem zelezo tiez a ano, problem s vyprazdnovanim je bohuzial normalny. Ja si davam kazde rano dzus a potom jogurt, snazim sa jest redsie jedla 🙂
@mata0312 uz ju nemam v mobile, ale je to ako med, kupis v bio obchode a perag je cervene vino z ciernych robezli, sladulinke, ked si das kazdy den 1dc tak to mas ako 2 tabletky za den- skus :-P a ano, mal ma kontrolovat tiez to tvrdim, bral mi krv 2x pocas tehu- na zaciatku- vtedy to bolo tych 136 tak neriesil aj napriek tomu ze som ho upozornovala ze ma riesili na hemato a ze som mala problemy...
@stanka2612
@mata0312 a pahu- baby mne teraz pise kamoska, ze mala zelezo 78 a ked zacala uzivat ferrofolgammu na monitore jej namerali kontrakcie
@1234lubka ja beriem tardyferon a teda zapeka statocne
@stanka2612 aj ja som mala.pri malom ale neviem ake a tiez som mala riadne problemy z.toho
@gabuchah ale.brat krv uz nebudu takze to je asi posledne cislo ktore vieme
Baby dakujem za rady,vyskusam ich som zvedava...aj tu melasu si uz musim kupit konecne...a beriem tardyferon 1×denne...aj mi povedal,ze zvyknu zapekat,ale ze ich musim brat ☹ ak zajtra nedam,idem do lekarne a kupujem cipky,ved to takto nejde,dnes mi to celetvrde stoji v crevach a nie a nie von...
Caute baby tak este ste neporodili? 🙂) ja uz len 10 dni.. tak zcakame kedy kolvek...
@gabuchah tak to mate doma pestre...skoda ze nie v tom pozitivnom zmysle...ale aspon ze malinka sa este nepyta,asi citi,ze najprv sa musi bratovi ulavit a potom moze dojst 🙂 drzte sa a nech lieky skoro zaberu...a nech ste skoro zdravi
@luciferko162 a v kolkatom tt si?
@18lula4 pereg lubim aj ja 😀 😀 😀 len z toho na druhy den hlava boli,bo sa to dobre cucka,sladucke ale druhy den... 😀
Baby ja sa tomu nerozumiem,ale toho zeleza mam ze 5,80 umol\1 interval 5,8-34,5 ( som teraz opisala z vysledkov 😀 ) tak neviem,ci je tohranicne,ci malo ale nikdy som problemy so zelezom nemala
@cukricek1996 ja mam este cas az 17 mam termin 🙂
@gabuchah dik 🙂 ako citam aj ty to mas perne :/
@stanka2612 zajtra koncim 37tt.
@stanka2612 ale ved to len deci si musis dat 😀
@18lula4 sak teraz ano ked som tehu...ale ked som nebola 😀 😀 😀 chutilo s kamoskami 😀
@luciferko162 tak to mas este cas 😉 este chvilu babatko vydrzi v brusku a pride ked budu vsetci zdravi 🙂
@stanka2612
@18lula4 stanka by sa.hned opila hehehe 😀 😀 😀 co tam deci 😀 😀 😉
@stanka2612 tak v to pevne verim ;)
@mata0312 no moja,minule som si dala dva deci a veru som ho mala 😀 😀 cele zle...

@mata0312 cica ty mas to iste co ja...ale co sa tyka zeleza, som tital nasr.ta na mojho doktora, lebo bol husty ze na co beriem zelezo- tak som ho vysadila - preslo pol roka a z jodnoty 136 mam 94,5.Takze preto mi od zaciatku roka vyvalo casto na odpadnutie. Moje recepty na zelezo: melasa, pereg, strukoviny a zelezna bomba sosovicovo- kelova polievocka bez zaprasky bez nicoho, len tak 🙂