Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312
@stanka2612 😀😀 😀 😀
@stanka2612 ta vies ono si pred porodom..ked mas teraz hranicne a po porode budes ako kazda riadne krvacat aj dva tri tyzdne...tak asi preti...
Ahojte zienky...zdravi Vas cerstva 3-nasobna mama malej Paulinky,ktora uzrela tento svet o 15:26 hod.s idealnymi mierami 3240g,52cm...maminku sice poriadne dlho potrapila a velmi velmi bolestivo,ale za pomoci skveleho lekarskeho timu a svojho priatela sme to po skoro osmych hodinach trapenia zvladli..malinka je v poriadku,zdravucka a mame za sebou uz prve prisatie ktore zvladla na vybornu...😊 som unavena,ubolena ale stastna..takze ktora je na rade? 😉
@gloria13 jeej z celeho srdca blahozelam,vidis,stalo to za to 🙂 prajem vela sily a zdravicka vam obom 😘😘😘
@1234lubka ja mam take konske davky magnezka.ze by som bola prekvapena keby mala vyliezla skor a estr neni ani riadne v porodnych cestach, a.kedze mam sekciu este o desat dni skor ako termi. Tak by som sa.cudovala keby ide skor 😀 ale jasne mozne je vsetko ..asi som mala skor napisat ze minimalne 2tyzdne a 2 dni 😀 ak sa slecna nevypyta skor 😉
@gloria13 krasna princezna 😍😍

@stanka2612 priznam sa ja.by som sa asi aj.z.toho.deci.:-D