Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dievcata dobru noc 😉
@stanka2612 závidím, tú dobrú noc 😢
@1234lubka ja som chodila akosi este.viac na wcko ako bezne , vstala som o pol siestej aby som alexka nachystala do skolky v pondelky ide.drahy na siedmu tak.ho berie.busom 😉 a teraz nemozem zaspat ale isto to pojdem skusat 😀 boze nemas zahu z tej cokolady? Ja idem vtedy zomriet
Dobrrranko 🙂 aj ja som sa celkom ddobre vyspala, asi 3 krát na wc, ale inac super. O chvíľu vyrazam na vytery, tak verím že bude všetko ok.
Babulky, povedzme ze tam dole nemam aktuálne čerstvý zostrih, uz si veľmi nevidim a nedociahnem. Ako to riesite? ;)
@pahu tak to fajn si na tom ked len tri razy hore ja kazdu hodinu xixixixixi
a tam dole strich no nasmejeme sa.skusala som to sama ale katastrofa tak drahy ten sa zaqs boji mierne aby mi neublizil tak som to nechala na dceru 16 rocnu tak sa smejeme lebo mi zahlasila ze::: mami v zivote by ma nenapadlo ze ta budem dole holit. ale slo jej to super jak od kadernika len som zvedava ked ma to chyti a ona bude na intraku tak neivem bud to riskenm a bude to jak hala bala alebo budu musiet v nemcocnici alebo drahy sa potrapi xixixixix
Baby, dúfam že som.nezabudla ani jednej z vás niečo odpísať alebo tak 🙂 čítala som tento víkendu priebežne a asi nie všetko, tak neviem 🙂
@gloria13 blahozelam, je nadherny 🙂 nech ste hlavne obidve zdrave
Baby ja si teda este dociahnem v pohode aspona na nieco mi je ta vyska dobra 🙂 a dokonca aj lavou to zvladam,drahy to len okontroluje,pripadne doladi chybycky krasy 😀 mna to caka az vo stvrtok
Vedtoto. Ale sedim v cčakárni na gynde a som tu ja a 2 panie, ktoré maju cca 65 a 70 rokov. Asi budem tak ci tak víťaz v "ucese" 🙂 a tento týždeň vraj teda skúsi priateľ. Držte mi palce! ;)
@jankasikova Ahoj, ideš do Bn rodiť?
Aj ja sa práve zberam na poradňu, dúfam že už poslednú 😀
@stanka2612 no ja síce výšku nemám ako ty, ale tiež zatiaľ všetko sama 🙂 a aj keď si nevidím, zvládam akosi sama 🙂 priateľ má zatiaľ neholil,s našimi máme spoločnú kúpeľňu, tak si to ani neviem predstaviť a takéto veci najradšej sama 😀 asi som .iná 😀
@gabuchah Kam ideš rodiť?
@matapeprna do povazskej 🙂

Baby dakujem Vam vsetkym..a prajem aby tie vase porody boli bezbolestne,rychle a deticky zdrave a v poriadku..😘