icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gloria13
21. feb 2016

Baby dakujem Vam vsetkym..a prajem aby tie vase porody boli bezbolestne,rychle a deticky zdrave a v poriadku..😘

stanka2612
21. feb 2016

Dievcata dobru noc 😉

pahu
21. feb 2016

@gloria13 super! Odpocinte si baby a keď sa zobudite, tak Paulinku pozdrav od tety Pavlinky ;)

aber
22. feb 2016

@stanka2612 závidím, tú dobrú noc 😢

gloria13
22. feb 2016

@pahu mas krasne meno..a dakujem..pozdravim..🙂

1234lubka
22. feb 2016

@mata0312 ja som si dala riadok studenskej pecate 😉 😉 alespala som dobre...som myslela ze.zase vstanem o 4-5a bude po spanku...

mata0312
autor
22. feb 2016

@1234lubka ja som chodila akosi este.viac na wcko ako bezne , vstala som o pol siestej aby som alexka nachystala do skolky v pondelky ide.drahy na siedmu tak.ho berie.busom 😉 a teraz nemozem zaspat ale isto to pojdem skusat 😀 boze nemas zahu z tej cokolady? Ja idem vtedy zomriet

1234lubka
22. feb 2016

@mata0312 ja asi budem divna...zaha akosy...neozyva sa 😅 par krat som ju citila ale nic vazne...v noci na wc nebeham...sem tam sa raz zobudim...

vierkal
22. feb 2016

@1234lubka zavidim ti xixixixixi

vierkal
22. feb 2016

@gloria13 gratulujem je nadhernaaaaaaaaaaaaaaa🙂)

pahu
22. feb 2016

Dobrrranko 🙂 aj ja som sa celkom ddobre vyspala, asi 3 krát na wc, ale inac super. O chvíľu vyrazam na vytery, tak verím že bude všetko ok.
Babulky, povedzme ze tam dole nemam aktuálne čerstvý zostrih, uz si veľmi nevidim a nedociahnem. Ako to riesite? ;)

skarabubu
22. feb 2016

@gloria Moc gratulujeme, je nádherná!!!

vierkal
22. feb 2016

@pahu tak to fajn si na tom ked len tri razy hore ja kazdu hodinu xixixixixi
a tam dole strich no nasmejeme sa.skusala som to sama ale katastrofa tak drahy ten sa zaqs boji mierne aby mi neublizil tak som to nechala na dceru 16 rocnu tak sa smejeme lebo mi zahlasila ze::: mami v zivote by ma nenapadlo ze ta budem dole holit. ale slo jej to super jak od kadernika len som zvedava ked ma to chyti a ona bude na intraku tak neivem bud to riskenm a bude to jak hala bala alebo budu musiet v nemcocnici alebo drahy sa potrapi xixixixix

gabuchah
22. feb 2016

@gloria13 božinku tá je krásna 🙂
Vždy keď vidím takto bábo, hovorím si aké to je veľké, ako sa to vôbec všetko dá a dokáže, nielen poskladať do bruška... Gratulujem ešte raz moc a tíško závidím 🙂

gabuchah
22. feb 2016

@vierkal teba holí 16rocna dcéra? 😱 počula som.všeličo, ale toto ešte nie 🙂
Na jednu stranu, úctyhodný vzťah, na druhú stranu, pre mňa nikdy 🙂

gabuchah
22. feb 2016

@1234lubka na študentskej frčím aj.ja v noci kedy nemôžem zaspať 🙂

gabuchah
22. feb 2016

Baby, dúfam že som.nezabudla ani jednej z vás niečo odpísať alebo tak 🙂 čítala som tento víkendu priebežne a asi nie všetko, tak neviem 🙂

gabuchah
22. feb 2016

@pahu ja už to neriešim, aký zostrih je dole a radšej to ani nepozerám 🙂 aby to bolo aspoň ako tak,veda doktor to nekuka a holí sa to koli pôrodu, veľa žien stále neholi vôbec, také male chybičky krásy...
😉
Tiež ma to dnes čaká 🙂

jankasikova
22. feb 2016

@gloria13 blahozelam, je nadherny 🙂 nech ste hlavne obidve zdrave

mata0312
autor
22. feb 2016

@pahu aj.mna to caka,.ja poslepiacky a priatel dorobi 😀

stanka2612
22. feb 2016

Baby ja si teda este dociahnem v pohode aspona na nieco mi je ta vyska dobra 🙂 a dokonca aj lavou to zvladam,drahy to len okontroluje,pripadne doladi chybycky krasy 😀 mna to caka az vo stvrtok

pahu
22. feb 2016

Vedtoto. Ale sedim v cčakárni na gynde a som tu ja a 2 panie, ktoré maju cca 65 a 70 rokov. Asi budem tak ci tak víťaz v "ucese" 🙂 a tento týždeň vraj teda skúsi priateľ. Držte mi palce! ;)

mata0312
autor
22. feb 2016

@1234lubka to si stastlivec 😀 ja kazdu hodinu musim ist a kazde vstavanie je utrpenie 🙂 ale inak potom spim zasa hehe

matapeprna
22. feb 2016

@jankasikova Ahoj, ideš do Bn rodiť?

gabuchah
22. feb 2016

Aj ja sa práve zberam na poradňu, dúfam že už poslednú 😀

@stanka2612 no ja síce výšku nemám ako ty, ale tiež zatiaľ všetko sama 🙂 a aj keď si nevidím, zvládam akosi sama 🙂 priateľ má zatiaľ neholil,s našimi máme spoločnú kúpeľňu, tak si to ani neviem predstaviť a takéto veci najradšej sama 😀 asi som .iná 😀

matapeprna
22. feb 2016

@gabuchah Kam ideš rodiť?

mata0312
autor
22. feb 2016

@gabuchah my sa s drahym kupeme stale spolu 😀 kedze mam velku rohovu vanu tak to ide v pohode 😀 keby ides zajtra na to ctg ozvi sa ..zoberiem ta 😉

1234lubka
22. feb 2016

@pahu pospameti to riesim 😉 😉

gabuchah
22. feb 2016

@matapeprna do povazskej 🙂

gabuchah
22. feb 2016

@mata0312 jaj tak 🙂 tak to potom už si viem trocha predstaviť 🙂