Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gloria13 jeeeeeeeeej, gratulujem, klobuk dolu!!! mala je prenadherna!!!!
@matapeprna ahoj, preco do Bn? Pozname sa? Povodne som z Nitry, ale teraz zijem pri Prahe a rodit budem v Neratovicich
Lebo to je najlepšia pôrodnica a sú tam super lekári.
@gabuchah nie nie si,tiez by som sabala,ze ma muz poreze,mala by som strach 😀 radsej nedokonalo,ale sama
@mata0312 tak spolocne kupanie sme uzaj my dali aj sprchu 😀
Ideš do Tn rodiť?
@matapeprna mata ty máš nejaké čudné otázky 🙂 jednoduchšia by bolo zistíte najskôr ktorá odkiaľ je 😉
@gabuchah prečo🙂?
@stanka2612 tiež tak.. Radšej sama 😀
Tak posledná poradňa u gyndosa za mnou... Už len výsledky z vyterov. A mam nízky tlak. Nespriemerujeme si tie tlaky?
Babatko sa sstále pohybuje po celom bruchu, najnovšie sa vsak ukladá chrbatikom a zadockom vpravo od pupku, takže kopence dostávam smer chrbtica a rucickami sa mi hrabe v mocovom mechuri... 🙂
A uz sa dohodnite ktorá ste odkiaľ 🙂
@matapeprna len tak, z by si malá jednoduchšie spýtať sa čo nejdem niektorá tam co ty 🙂 ale tak co ma do toho, som.mála dlhú chvíľu v čakárni 🙂
Baby, tak nakoniec možno ešte predbehnete 🙂 pred časom to vyzeralo na predčasný a teraz vraj ešte týždeň by som.mala vydržať 😀 nakoniec to bude ozaj toho 29teho alebo marec 🙂
@gabuchah načo by som sa pýtala,šak som neni zvedavá.
@matapeprna prepáč, ale behom chvíle si sa 3-4 žien spýtala -kam ideš rodiť, ideš rodiť do Trenčína? Ideš rodiť do banoviec? 🙂 tak preto som.reagovala ako som reagovala a ak nie si zvedavá odkiaľ ktorá je, chápem 🙂
Doteraz som ťa nejako v marcovkach nezaznamenala, aspoň nie často.. Tak sme sa aspoň zoznámili 🙂
@gabuchah no hadam to nebudetoho 29 😀 inak asi budes prva bud ty alebo aber...my ostatne este mame chvilku cas...
@gabuchah
@stanka2612 tak aber to ma vo stvrtok tak.bude asi bude.v poradi 😉 hmm vsak toto ze ked teraz sa tie deturence take velke rodia ...mne povedala len v 31tt :-ze kolko asi.ma. odvtedy nic...ze vsak.mi to.moze.byt jedno.ked som sa pytala pri prietokoch 😉
@stanka2612 veru, aber to má 25teho, tú asi neubeham 🙂 možno to ona rozbehne 😀 no to.Michal stále chce 29.2 😀 mne už to je aj jedno 😀 ibaže tak či tak budúci týždeň sú prázdniny, to som.chcela byť už doma 😀 no..chcieť je pekná vlastnosť 🙂
@mata0312 no práve za veľké.. A ja v 32-33 vraj 2300g, čo už teraz, i keď ono tá váha môže hocijako lietať 🙂 váhy sa tak.nebojím ako obvodu hlavičky...
@mata0312 no bodaj by...to by som si moc priala, aspoň ten.pôrod nech mi vyjde a je rýchly 🙂
@stanka2612 potom daj vedieť koľko váži 🙂
@pahu ja som od vcera na materskej a posledna kontrola u gyndosa ma caka vo stvrtok... som fakt zvedava, ci sa mala uz otocila, ja som nic extra necitila, necham sa teda prekvapit... a asi uz od buduceho tyzdna teda do porodnice...
Ahojte mamičky dajte inšpiráciu na farbu ku postielke pre dievčatko pridajte foto aké máte steny pri postielkach Ďakujem

@mata0312 a ďakujem 🙂 práve som prišla k doktorke,nikdy tu nik o takomto čase nebol a dnes predo mnou tri ženy, neviem veruže či stíham nemocnicu dnes
A zajtra u musím s malým gabriwlom doobeda k doktorke, v stredu s Filipom...
Dám ti vedieť každopádne ďakujeeeem 😘