Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
My musíme mať baldachyn, lebo postielka bude pod schodami do vyvyseneho spania. Síce tam nebudeme najbližšiu domu spávať, ale pre istotu... 🙂 ale asi ho dostanem aj s hniezdom, tak sa potom pochvalim aj ja. A ani kolotoč vlastne nemam ;)
@stanka2612 a spaci vak má byť taký veľký? Lebo som taký zdedila a myslela som si, že to je tak o pol roka 🙂
@mata0312 to mas s tej stranky perinkovo? Ja som rozmyslala ze tiez objednam no kupili sme radsej zavinovacku...inak dievcata dakujem ze ste si ma vypoculi 😊
@pahu @stanka2612 😚
@pahu ja som ten co mam v postielke dostala a je to ze az od pol roka no ale vyskusam ho...ak sa mu v nom bude pacit tak ho budem pouzivat,ak nie,mam aj klasicky paplonik prichystany,aj deku hrubu,aj perinky...moze si chalan vybrat 😀
Inak ta perinka je krasna 😉
@mata0312 ta perinka je krasna 🙂
@stanka2612
@1234lubka
@jarkajozo ano odtial 😉 ja som pri malom dlho pouzivala perinky ,.kedze mi vracal.musela.som ho davat stale na bok v perinke, aby sa nezadusil 😉 a paplonik sme nepouzivali asi.nikdy 😀 maly sa hned odkopal
@1234lubka a este sa do nej zmesti? 😀
@stanka2612 no a jak 😀 😀 4 rocny v pohode 😀 😀 myslim ze rostbymal mat nosnost 50kil a maly ma 18 tha snad ju nerozbije 😀 😀
@nicol_ha krasna 🙂 chlapcek ci dievcatko?
Mňa dnes bolia kríže aj bruško ako na kramy,aj prsia má nejak bolia 😒
@pahu
@nicol_ha
@stanka2612
@mata0312
babyyyy a ja este ani postielku nemam doma :( nakolko mame malu dvojrocnu babiku musime ju prestahovat k starsej dcere do izby aj s jej postielkou a ked sa maly narodi tomu priniest druhu ktoru teraz pouzivame u svokrovcoch ......lenze aby sa malinka zmestila do izbicky k starsej musime odtial odniest gauc ku svokrovcom a ten nemaaaa ktoooo zobrat lebo moj drahy je zaneprazdneny a nevenuje tomu pozornost a aj ked rodim az v polovici marca uz ma chyta panika lebo nemam vobec nic nachystane!!!!! nemam to ako kde chystat a len na neho za to vrcim a on sere na to .....len zajtra zajtra...a bla bla.......asi si najmem sexi chlapov co to z tej izby odpracu a bude.... 😠 😠 😠 😠 😠
@patkak no tiez to mas perne v tom negativnom zmysle...aj ja uz by som panikarila trosku...tiez sa opytam,nemoze ti pomoct brat,otec,svokor,kamarat...proste nejaky chlap?mozno to aj tvojho potom nakopne,ked sa bude hambit pred druhymi,ze museli dojst pomoct...
no praveze ja som tu bez mojej rodiny.....ti ziju na Kysuciach.....sestra v PK a tak sme roztruseni...takze cisto rodinu tu mame muzovu.....a to musi on zorganizovat ....asi tak veru.... 😒
@stanka2612 my tiez 😀
@patkak tak potom ti asi nezostava nic ine len do neho"hucat" pokial to nespravi
@patkak treba tatinkovi vysvetlit, ze coskoro bude jeho dietatko na svete a bude potrebovat vecicky a maminka uz nezvlada...

@jarkajozo no je to tazke s tymi chlapmi mam doma dvoch 😉 chvalabohu sa stav vyrovna 😉
@stanka2612 neodolala.som a dala si malu misku 😀 v.noci liter mlieka zasa vypijem hehe
@1234lubka tak super ze si.zohnala to koliecko 😉 aj ty ju budes mat krasnu 😉 ja som tiez aj baldachyn a tyc od kamosky zohnala cez.inzerat 😉