icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
23. feb 2016

Ani spat, ani hore,,,,,neznášam SPLN čo som ja vlkodlak 🌕😡

18lula4
23. feb 2016

Baby, akoze ja v noci vobec nechodim curkat. Sice sa zobudim nadranom ze sa mi da, ale potom vzdy zaspim. AJ TERAZ sa este gulam v posteli a nebola som, naposledy vcera o 23.00 😀

stanka2612
23. feb 2016

@18lula4 tak to ti uprimne zavidim 🙂

nicol_ha
23. feb 2016

@stanka2612 budeme mat dievcatko, ruzovu by som chlapcovi asi nenakombinovala 🤗 @patkak nic si z toho nerob. Tí chlapi si skoro nic neuvedomuju, aj mne moj omiela furt ze naco tak skoro... A teraz som rada, ze som si porobila vela veci dopredu... lebo uz len funim, jaka som velka nemotorna a furt unavena... A ked este kukam na tie haldy vecí na pranie a zehlenie 🙊 Asi velka cast z toho ostane uz na manzela 🤔 Nech vie co to je 😊

snehulienka82
23. feb 2016

@stanka2612
@18lula4
ja tiez chodim tak 3-krat za noc... a teraz som bola hore od pol 4 a dychala som, lebo mi prestal travit zaludok... fakt neprijemne... nastastie to potom preslo...

snehulienka82
23. feb 2016

@pahu na co je hniezdo??

patkak
23. feb 2016

@stanka2612
@snehulienka82
@mata0312
no tak nejak.....on je skvely partner aj otec, len si dava strasne na cas aj sa ho snazim pripravovat ze tu par dni nebudem ked budem v porodnici aby mal prehlad kde co je pre malu hlavne ale on sa stale tvari ze to ma v malicku....pritom viem ze nie....🙂.....aj ked sa mala malinka narodit tak som si den pred porodom stavala sama postielku so svagrinou lebo ani vtedy "nemal stale cas".......a to som ani netusila ze porodim o den skor takze som si to len tak tak stihla urobit🙂)...ale chlapi ti si vzdy myslia ze co tam je treba ved postielka sa postavi za par minut ale ze tam treba mat aj ine veci pre nas mamicky dolezite tam uz nedovidia ved predsa to ich zmyslanie....ale na druhej strane by potom nemusel znasat moje extra nalady lebo som z znacne nervozna a vraj len hucim ale ine to nebuide kym nezacne aj konat nie len vrflat 🙂

patkak
23. feb 2016

@18lula4 vies ze ani ja nie?? 😉 😉 max okolo piatej siestej sa az zobudim ze mi treba 🙂 za to pri oboch babach som chodila v noci veru dost casto🙂 u mna to bude este asi tym ze sa neotocil hlavkou dole....juj co by som za to momentalne dala aby sa uz otocil.... 😖

patkak
23. feb 2016

@nicol_ha no moj a zehlicka 😀 😀 😀 to by bolo komicke budem rada ked porobi tu chlapsku cast co momentalne treba s tym nabytkom a podobne 🙂...ono ma toho dost staviame aj dom robi od rana do vecera a vikendy je na dome a tak ...a ked pride domov tak ma narok aj na oddych to zas tomu verim...ale je tam to ALE!!! 🙂

18lula4
23. feb 2016

@patkak tak co ta caka sekcia? Ja mam malu uz dlho otocenu hlavickou dole a som prekvapena ze nechodim casto.Naprikkad v sobotu rano som bola o pol 6, ale tieto posledne dni uplne v pohode 🙂

gabuchah
23. feb 2016

Baby.. Je to nejaké čudné... X mesiacov nič čo nič aj 8x na WC, nespanok do 2-4rana...
Tieto dve noci som zaspala skôr, zobudila som sa 1-2x iba a teraz po ceste k doktorke s malým n začína odchádzať pravá strana panvovej kosti.. Bolí a krivam ☹ to prečo?
Ja mám pár dní pred termínom a mama dostala ružu na nohu, vraj ak jej to neprejde tak v piatok do nemocnice... To by sme teda dopadli. . No veselé to je teraz 🙂
Už nech je koniec marca...
Najradšej by som toto všetko prespala občas.. Ani na ctg som sa nedotrepala zatiaľ... Zajtra s druhým malým na kontrolu, vo štvrtok psychologička.. Asi jedine v piatok 😀
Ale som ufnukana, čo? 😀

snehulienka82
23. feb 2016

@gabuchah niekedy sa treba aj postazovat, aby sa ti ulavilo na srdiecku... ja som v noci tiez bola hore, strasne trvde brucho... a potom ze aha, mne zase prestalo travit... tak som chodila, dychala, pila mineralku, az po nejakych 10 min. to pomalicky preslo. a mala bola zlata v brusku, pekne mi to tam vsetko zvnutra pomasirovala, tak som sa jej potom podakovala, ze mi pomaha. 🙂

patkak
23. feb 2016

@18lula4 boze len to nie......:( velmi by som sekciu nechcela....uz dva mam klasicke porody za sebou a ja pevne verim ze aj toto pojde normalnou cestou..keby to bolo prve tak mi to je jedno...ale takto by som bola radsej spontanne

mata0312
autor
23. feb 2016

Ahojte baby, tak ja od rana tiez az teraz.som prisla domov, na ctg som bola dve hodiny, inak som stale zatvorena, tlak na poradni 160/105 ☹ zvysena davka dopegytu, dr zhodnotila ze ma riadne zaliala voda , vidno to na ksichte ☹ keby nieco hned na prijem do nemocky ...ctg v poriadku, mala bola az moc akcna...a teraz idem spat som ko
@18lula4 a teda to cikanie ti fest zavidim :-P aj 5 -6 krat za noc 😉

stanka2612
23. feb 2016

@gabuchah kludne sa postazuj a pofnukaj si,ulavi sa ti 🙂 ved sme tu vsetky na jednej lodi a navzajom sa tu podporujeme 😉

stanka2612
23. feb 2016

Ja inak tiez chodim na wc aj tri krat za noc...a pravidelne zaspavam po polnoci ☹ uz len vydrzat

gabuchah
23. feb 2016

@snehulienka82
Jaaj, ďakujem baby!!! Ty to tie máš náročné cez tie noci, ešteže ti to prešlo
@stanka2612 ďakujem 🙂
No u doktorky som skoro spadla, postavila som sa a už som letela k zemi... Doktorka mi hovorí, že jej dcéra pár dní pred pôrodom to takto mala, že ani nechodila...
A stretla som tetu, robila porodnu sestričku, tak sa jej pýtam na tú infekciu a vraj doliecit, bo by to malá pri pôrode do očí mohla dostať ☹ a že vtedy vnútro bývanie jak s papiera, preto hrozí potrhanie...
Tak verím, že tie čipky pomôžu

gabuchah
23. feb 2016

@mata0312 kokos to máš moc maťa
Sa divím že ťa vobec pustli,ja ležala vtedy s tou Evkou a tá sa nakoniec predčasne rodiť..
Lepšie by ti bolo v nemocnici, za pár dní na konci 37 týždňa by ti mohla už sekciu urobiť

mata0312
autor
23. feb 2016

@gabuchah ked ja mam doma tlak.v pohode do tych 140/90 to.len ked mi.niekto meria.... aj pri malom ma.nechali tak.nerobili skor ☹ nechcem tam.ist dokial to.nebude uplne.nutne ....

stanka2612
23. feb 2016

@gabuchah tak to teda xufam aj ja ze ti pomozu,pekne sa ty teda liec...ale keby si stale mala tu infekciu a bola by mala aj ty ohrozena,myslim,ze by ta dali na sekciu (aj ked nechces).drzim ti palce 🙂
Inak to mi ani nehovor s tou chodzou,maly mi furt tlaci na tu chrbticu a uz mam bolesti oboch noh,na jednej ma boli clenok,puchne a ledva naslapujem,na druhej ma boli bedrovy klb a tym padom sa nemozem ani do jednej nohy opriet...obavam sa ze skoncim na barliach 😀 😀

18lula4
23. feb 2016

@mata0312 veru sa ti ani nedivim ze nechces ostat v nemocke, mne staci ze tam chodim na monitor a uz len ked tam vojdem mam isto tlak ako ty 😀 mna to ctg caka zas zajtra, po minulotyzdnovom zazitku uz viem ze treba hroznovy cukor a sladku vodu do tasky 😀
@patkak a v ktorom si tyzdni? Ved sa ti este moze male otocit- neboj nic 🙂
@stanka2612 ako tak citam uz sme tu vsetky na rozsypanie uz nech je to za nami 😀 a ako s tym zelezom? Lepsie? Uz nie si taka zapecena?
@gabuchah uz len vydrzat, vsetko naraz sa akosi na teba vali ☹ na kolko mas este tie cipky?

stanka2612
23. feb 2016

@18lula4 veru uz som na rozsypanie a to este tri tyzdne do porodu...boze...a uz je to lepsie aj vcera som bola aj dnes uz som bola 🙂 asi to fakt bolo len na zaciatku take zle,ale je pravda,ze jem vlocky a vela vody pijem

18lula4
23. feb 2016

@stanka2612 no supeeeer, ja mam sosovicovo-kelovu polievocku, Mati som ju spominala je to zelezna bomba a tiez z toho ides na wc lebo sa to strukovina 🙂 vyskusaj ak stihnes za tie 3 tyzdne este 🙂 len sosovicku, kelik, zalej vodou zmakne to, ak chces daj si mrkvicku al.zemiacik, vegetka, ak mas rada kyslejsie tak ocot; sol a je to 🙂

karinviktoria
23. feb 2016

Tak baby aj ja som 37tt 🙂 v jeden tyzden tu budeme prispievat info o nasich detickach len sa tak bude chrlit 🙂

stanka2612
23. feb 2016

@karinviktoria uz aby to bolo 😀

mata0312
autor
23. feb 2016

@18lula4 mne to zelezo zabudla dat,.musim jej rano volat...veru moja hrozny pocit to bol tam.zasa.byt...ale.videla som babatka jooj nadhera, inak moja bola na ctg moc akcna ze aj to neni dobre 😀 bola som asi 35 min

18lula4
23. feb 2016

@mata0312 fuuuu to dlho 🙂 ved ja tomu nerozumiem, ked sa hybe moc je zle, ked malo tiez je zle tak co? Takze tesime sa na zajtra 😀 kedy ides? Zas o tyzden? A to zelezo, ano daj si predpisat

mata0312
autor
23. feb 2016

@18lula4 ano o tyzden posledne ctg a posledna poradna , a.uz len vydrzat a dalsi tyzden nastup do.nemocky 😀 a v pondelok mam este interne...tak.uvidime co povie dr tam ked.zbada ten moj tlak 😀 ale inak si doma robim pekne tabulku a zapisujem

18lula4
23. feb 2016

@mata0312 ved doma je predsa len doma, to su potom tie hodnoty uplne ine, to musi chapat kazdy 🙂 preto si ta tam ani nenechali- by ti to nepridalo na psychike ani na nicom 🙂 dobre ze si momentalne doma a do pondelka mas pokoj- relaxuj 😀

jarkajozo
23. feb 2016

Dnes sme trosku tvorili 😊