Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312
@stanka2612 dakujem dievcata ano ja ked vladzem trosku sediet tak pletiem 😊 ja uz mam malemu urobeny uz jebzabaleny v taske do porodnice 😃 len velkost odhadom podla bodiniek
@stanka2612 ja budem musiet niekde splasit 😀
@jarkajozo no.sikovna si 😉
@mata0312 ja som kupila klasicku cervenu stuzku,urobila z nej maslicku,dala ju na zicherku (zatvaraci spendlik) a pripla na kocik 🙂
@stanka2612 juuj, moja, práveže čo som zisťovala, toto nie je dôvod na sekciu... Jednoducho máš potom vnútorné stychy a dlho sa liecis ☹ a tie vnútorné sú najhoršie.. No odovzdávam seba aj všetko už tomu tam hore, vždy sa postará o to co treba a tí jeho pomocníci sa zasa postarajú o načasovanie 🙂
Nejako bude už, takto možno za týždeň mám po tom 🙂
@gabuchah boze,tak to uz co je,nechat zenu potrhat...no tak ti drzim palceky,dohovaraj babatku nech este pocka aj tyzden,aby si sa dala ty do poriadku...nech cipky skoro zaberu
@mata0312 Ja viem mati že sa ti tam nechce, na druhú stranu skratilo by ti to čas čakania a mohli by sekciu užívateľov budúci týždeň.. Naviac ak malá je akčná... Ja taký tlak zďaleka nemala a ležala som...Veď uvidíš ako ti bude, žena to ani nemusí vraj pociťovať ale pre mimi ti nie je dobré... Pokiaľ ale nemáš bielkovinu v moči, tak he to fajn 🙂 tá mája spilubyvajuca mala aj bielkovinu
@18lula4 veru akosi všetko 🙂 fakt už jedine si povedať "poručeno Bohu" či ako sa to 🙂 čipky mám ešte na tri dni, čo ma mrzí však je to že si netrúfam s aniballom cvičiť
No a tak, čo už 🙂 a ty ako sa cítiš?
Michal môj stále má dátum vysnívaný že 29.2 a ja hovorím že mi je už jedno 😀
@stanka2612 no lebo to nikdy oni nevedia, ako telo ženy bude reagovať.. Oni mi to ani nepovedali, ale mamina sestra bola pôrodná sestrička a ona povedala ze hlavne to doliecit, že inak to môže byť vo vnútri ako z papiera..
A ja verím, že sa to upraví 🙂
@mata0312 mati, podľa toho čo som počúvala doktorov a čo som videla, tak by tá nenechali v takom tlaku... Pri Evke v podstate počkali kým dokončí 37týždeň a deň predtým, teda noc jej už nešiel ani liekmi upraviť, tak jej dali vyvolavacku av pôrode odvtedy...
To viac škodí niekedy dieťaťu ako žene, hlavne keď tlak neklesa,oni nechcú tiež čakať a riskovať...
Tebe pokiaľ klesá zatiaľ je dobre, ale aj tak,dostávas konské dávky liekov podle mňa...
Môj názor je vždy lepšiemu byť pod dohľadom, tam dávajú pásy 3x za deň, urobia sono, každé ráno o všetkom informujú, čiže to nemocničné prostredie sa s týmto vyrovná 🙂 neboj, bude dobre... Možno potrebuješ len polezat... A aký máš tlak teraz?
Jaaaj a ja mám taký nízkly tlak baby... A stále by som spala a hladná nie som, musím si dávať pozor aby som sa vôbec najedla :(
Ale mám za sebou povinnú prípravu na pôrod, bol tam aj drahý, sranda, že ako jediný dával pani doktorke otázky 😀
@pahu zato ja mam chut do jedla asi aj za teba 😀 furt by som zrala,uzsa aj vahy bojim...
Kávu tiež pijem, je fakt, že dnes som nemala, nechcelo sa mi ju urobiť 😀
A ja tak celkom neviem koľko som pribrala, teraz mám 73 kg. Prvé tri mesiace som nemala váhu, ale pribrala som cca 5-6 kg. 73 kg som mala, ke%d sa do mňa ten môj zamiloval 😀
@mata0312 zas ako pisala Gabika,aby si nebola v ohrozeni ty aj mala,tlak mas fakt vysoky...asi radsej byt kontrolovana,ako nedajboze nieco by sa malo stat...uvidis,ked si pomeras po tych liekoch 🙂 ja tiez uvidim,co vo stvrtok mi povedia,stale mi zas stupaju pecenove testy a nikto s tym nic nerobi...tak sa utesujem,ze ak by to vazne bolo,tak snad to poriesia
Zienky, ja vam vsetkym fandim. Som sice ,,aprilovka,, ale prezivam vsetko tajne s vami 🙂 drzim palce

@18lula4 ja hlavne koli malemu ☹ bude.dost vydrzat tych 7 noci bez seba ☹ ..a nemal by sa kto starat .... neviem si to ani predstavit ... radsej budem.doma a v posteli lezat cele dni
@jarkajozo jeee krasne , ja take neviem mam na.ruke len taku ale.kupenu a musim veru aj malej spravit snurku , a nemam ani este kvietok alebo maslicku do.kocika 😀