Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik a to sa snazim vecer nepit 🙂
@stanka2612 to je jasne 😉 aj tak je total.kaput, stale spi...teda ho to riadne zmohlo
@mata0312 Bola si BN? Aké sú tam cesty?
@matapeprna ano bola, normalne dnes svietilo slniecko 🙂
Bola si v nemocke, ak bolo?
@matapeprna Už by som išla rada do Bn, cesty tam sú aké? Ešte som tam nebola.Už sa tam teším do pôrdnice.
@matapeprna ako myslis ako.bolo, ja som bola s drahym u obvodneho , nebehala som po nemocnici ....? Pisem ze cesty normalne..ako.vsade na slovensku
@mata0312 Ano? Nevedie tam nejaká slabá cesta?
@mata0312 To má nejak daleko obvoďáka nie?
@matapeprna no.je.odtial a este nestihol zobrat kartu , u mna byva len nieco.cez rok , cez trencin alebo cez trencianske teplice
Nech pije veľa zázvorového čaju a naparuje sa aj 5 krát za deň čo nevidieť, bude fit.
@mata0312 Ja tam pôjdem cez Tn
@mata0312 Už si si bola pozrieť aj pôrodnicu v PB?
Nejak tu nepíše nik🙂.
@matapeprna ja uz.idem rodit druhy krat 😀
Veď aj ja idem druhý krát, aj prvé si v PB?
Ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať či už ste boli na ultrazvuku v nemocnici, kt. sa robi v 36tt a koľko vážia vaše bábätka. Ja som bola dnes a dosť ma vystrašilo keď mi povedali, že malinka má už teraz cez 3700 gramov.
@matapeprna ano.v povazskej
@kajka61192 ešte som nebola, tak to je super,že má toľko.
@kajka61192 Jeeej krásna váha, čo na to DR mi sme mali skoro 2700
@kajka61192 moj mal 2800g a berie sa plus /minus 400g tak to bude velke dietatko
No Dr. ze to vôbec nevyzerá na 37tt ale na 40tt takže uvidíme čo mi povedia zajtra na poradni. Trocha sa obávam porodu keďže som prvorodicka a malinka ma takú váhu.
@kajka61192 neboj sa podla mna ti tiez nesedia tyzdne ked si nemala pravidelnu menstruaciu je to dost mozne ze uz si v 40tt ....neboj sa aj ja som prvorodicka a hoc som sestricka tak tiez mam obavy aj moj by mal mat pri porode hmotnost okolo4000g ...zvladneme to 😊
@jarkajozo. Ďakujem 🙂 všetci mi hovoria že mám veľké bruško. No ja i napriek tomu sa citim veľmi dobre 🙂 žiadne komplikácie 🙂
@kajka61192 zvladnes to 😊 tak jak to zvladneme vsetky 😊 lepsie povedane musime to zvladnut 😊 zachvilku ten strach vystrieda radost 😊 ked budes mat babatko v naruci ..
@matapeprna ja teraz pijem vela zazvoroveho..nachcipana som ako pes...do toho mam lipovy...prospan na vykasliavanie...ked zakaslem tak iny.zazitok...
@1234lubka No, ja som mala to isté.
@matapeprna cele tehu nic a teraz...maly piatok sobota teploty, kasel....vyzeralo na chripku..ma nakazil...dufam ze to prejde nech naberiem sily....aj taka oslabnuta som...joj...
@kajka61192
@jarkajozo aj ja som prvorodicka a my to dáme, už len preto že sa budeme potom tešiť z našich ratolestí. 😍😍😍

@mata0312 to vydrzite a ked bude zdravy,budu aj pusinky aj objatia 🙂