Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 jasne ze ti urobim mi napis spravu aby som vedela aky 😊
@gabuchah mne tvrdne brucho stale, ale paradoxne, ked som bola strasne chora cez Vianoce a pila ,,ekrazit,, zo zazvoru, netvrdlo mi 😁 ale aj ja som citala ze sa nema
No baby, tak zajtra o 8 mej príde náš deň a vtedy sa Malá narodí, myslite na mňa a držte palce ahojte potom sa ozvem ☺
Uz sme 36tt ;)
Ako dlho vam trvali vysledky z vyterov na streptokoky? Ja ich este nemam a buduci tyzden by som mala ist uz fo porodnice do poradne...vraj bez tychto vysledkov ani nemusim chodit...
@kajka61192 ja vobec netusim mne od 20 tyzdna doki nemeral a v nemocke budu az buducu stredu tak sama som zvedava...
@pahu mne tyzden 🙂
@stanka2612 mne od 30tt a asi.ani.nebude ale strasne by ma to zaujmalo ☹ ci mala pribera ako ma , aj koli tomu tlaku
@aber drzime ti palce,tesime sa s tebou,nech to dobre dopadne a tesime sa na foto 🙂
@mata0312 este bud. Tyzden ides na poradnu?ak hej,skus sa tam spytat dokiho
@stanka2612 idem este v utorok ak.to vydrzim ☹ skusim sa jej opytat..potom o tyzden rodim
@stanka2612 vy idete tuším rodit do Ružinova nie?
@kajka61192 ano a kludne mi tykaj 🙂
@stanka2612 oki 🙂 ja idem tiež do Ružinova, a to nejako neskoro mas ultrazvuk az buduci týždeň nie?
@aber moc drzim palce!!!
@kajka61192 neviem,prvy krat som bola v ruzinove minuly stvrtok a tak ma tam objednali,ze skor je to zbytocne,ze az v 38 tyzdni co bude buduci tyzden...alena pasoch som bola aj ma vysetrili aj krv brali,len sono nerobili...
@stanka2612 ja som bola tiež minuly týždeň prvýkrát a mne zase povedali ze man ist najorv na pasy, potom sa objednát na ultrazvuk a potom ma vysetrili. Len na ten ultrazvuk som volala v piatok a dali mi termin dnes. Maju to tam nejake cele zvláštne, som zvedava ako dlho budeme čakať zajtra, minuly týždeň sme tam boli od 8do 12.15hod.

@jarkajozo keby som ta velmi pekne poprosila spravila by si aj mne taky pekny cerveny naramok pre maleho?zaplatim ti zan 🙂 lebo nepoznam vo svojom okoli niekoho,kto to vie...