Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
No nič zenusky, idem dať pokus o spánok ráno by sa mi patrilo vstať po 6 aby som bola skoro na ctg bo tam zase strávim pol dňa
Ja som z tych ultrazvukov uplne zmatena..Minuly tyzden na poradni u mojej dr.mal maly 2600g a dnes v nemocke 3200g. Viem,ze su tam odchylky,ale zda sa mi to velky rozdiel. Kolko vazia vase miminka?
@luciferko162 bud rada ze.vies aspon.cosi ...ja.neviem vobec ☹
@luciferko162 a to ti vážia každý týždeň?
Baby, ktore cakate druhe, tretie dieta ako zvladali vase deti pritomnost noveho surodenca? Obavam sa toho, nasa je milacikom celej rodiny, v juni bude mat 4 rocky..Sama neviem odhadnut ako to bude znasat. Velmi sa na maleho tesi, vsetko so mnou chysta,rozpravame sa o nom, ale realita bude asi ina, vsak?
@gabuchah nevazili by, ale v nemocke potrebovali vediet,ci nie je moc velky kvoli prvej sekcii,ze uz nemoze byt vacsi.
@mata0312 Ani neviem na com som, pravdupovediac 🙂 Asi aritmeticky priemer vypocitat haha
@luciferko162 druhe ides rodit normalne?
@gabuchah
@stanka2612
@mata0312 dakujem vam babule 🙂
@luciferko162 hlavne treba dať do rovnováhy pozornosť, ak nemá dôvod žiarliť.. Pokiaľ ti bude pomáhať, bude super... Len všetka pozornosť od rodiny pôjde zo začiatku mimi, to treba asi dopredu vysvetliť.. Inak už má krásny vek pochopiť..
Veď aj ja sa občas obávam, a to už budú mať 8 a 9 rokov
@mata0312 este neviem. Buduci stvrtok sa uvidi.
@luciferko162 jaj este sa rozhoduju a kde.budes rodit? Mna dala dr automaticky na sekciu
@18lula4 😉 :-*
@gabuchah tiez si myslim,ze by to mohla pochopit, je velmi rozumna, ale je mamina rit 🙂 Viem,ze bude ziarlit, ale dufam,ze to bude kratkodoby stav a prejde to. A ked si mala druhe tak prvy to znasal v pohode?
@mata0312 Rodit budem v CA. Uvidim vo stvrtok co povedia.
@luciferko162 inak moj bude mat sest a tiez ma rozumu dost, ale aj tak mam obavy predsa doteraz.existoval pre.mna len on a ako pises tiez to je taky mamin cecek 😀 kedze sme ostali po rozvode sami ...velmi sme sa na seba upli
@mata0312 a kedy ti naplanovali sekciu?
@luciferko162 tak daj vediet 😉
@luciferko162 termin mam 19.3. A.sekciu 9.3. 🙂
@mnamkacik veru aj ja by som mala o siestej vstavam na pasy
Dobru noc a som zvedava kolko babatiek bude zajtra!
@mata0312 Dufam, ze to zvladnu bez ujmy a budu drobceka chranit a nebrat ako konkurenciu.
@mata0312 jasne 🙂
@luciferko162 juuj moja, mne sa malí narodili do roka...Gabriel 2.5 a Filip 25.4, čiže zrovna robil pre kroky keď sme prišli už z pôrodnice a oslávili sme jeho prvý rok
A vtedy žiarlil,nechápal ešte.. A odvtedy sú ako dvojičky 🙂
@stanka2612 aj ja sa ráno zberam na pásy 🙂 snáď to zvládnem 🙂
@gabuchah tak to je sila oni su uplne rovnaki :O Genetika je ozaj nevyspytatelna.

@mnamkacik no veru ked to citam idem rodit s vami 😀 tak sme spolu ani.nie dva a pol roka 😀 tak este musime.byt hehe