Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Zatial stale 2v1 ...ahh idem ja sa pomaly chystat na poradnu aj tak tam dojdem o 10.00
@gabuchah nemozem najstcalanok kde som to citala....ale ked moze sposobit stahy maternice tak ako moze uskodit v 38tyzdni? 🙂 maximalne mi sposobit porod 😀 😀 😀 😀 brucho mi netvrdne..nic...sem tam mozno raz za den nieco zacitim....ani bazalka sa "nesmie" ani oregano ani rozmaryn...normalne tie koreniny pouzivam...teda z mierov nezozerieme vrecko bazalky za tyzden 😀 😀 ani pol kvetinaca rozmarynu nenastriham do zemiakov 😀 😀 ....inak poviem ti dnes mi je ovela lepsie....asi aj ten prospan pomohol....ved ja to neprehanam z nicim neboj 🙂
@luciferko162 moj mal 4 pred mesiacom...a som zvedava ko to bude...myslim ze si zacina uvedomovat ze uz ide do "tuheho"...sama som zvedavana reakciu..urcite bude ziarlit aj ked hovori ze mi bude pomahat, ze da babetku dudu ked bude plakat ze hp budeme kocikovat...ale teoria a prax....uvidime 🙂 ved skoro kazdy ma surodenca kazdy to musi prezit a podla mna aj dobre ked poziarli...je to jediny vnuk z oboch stran....budem sa snazit sa mu venovat....poslednu dobu zacinam mat stres 🙂
ja sprosta ze som si nedala tu obrucku dole s prsta....teraz ostala uveznena..jooj..dufam ze uz nepriberiem ze mi nezacne puchnut prst...
@katariso tak s tymot mam aj ja problem, brusko ked sa otocim stvrdne neviem najst polohu a ked najdem uz ma tlaci na wcko , nohy bolia ruky ako keby opuchly a tazko sa mi zatvaraju a tie prebdene noci ja chcemmmmmmmmmmm uz rodiiiiiiiiiiiit. dnes idem do poradne som zvedava co ma caka🙂)))a hlavne co mi povie keby mi tak povedala ze ideme rodit jujjjjjjjjjjjj ale to si musism asi pockat este
@stanka2612 ako už si v nemocnici
?
Vypijem ráno coca colu aby sa moje drahé dieťa prebralo pred ctg a on si spí ďalej
Spachtos
zienky, rodila som pred 7 rokmi naposledy, uz som zabudla ako dlho je tehula na pasoch?
Aber drzime palce!!!!!
Este ze tu kde je nemocnica mi byva mamka aj babka 😃 dnes to vidim na obed u babky 😃 mňam 😊
@stanka2612 obalku uz mam v kabelke dufam ze sa mi podari dostat na postu 😊
Zajímavé že mě ještě moj gynekolog na žiadne pásy neposlal a to pri dcerke co sme eště bývali v Česku som bola aspoň 5x.
@luciferko162 tam robi ta moja sesterka taka mala blondinka a je tiez tehotna vola sa Renata 🙂 tak ju mozes pozdravit ked by bola prilezitost 🙂 od Patricii z Novych Zamkov kludne povedz ze sme kamosky 🙂 hehe

@gabuchah jasne ze ano 🙂 vsetky to dame 🙂 potom napis ako si dopadla