icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
25. feb 2016

@gabuchah jasne ze ano 🙂 vsetky to dame 🙂 potom napis ako si dopadla

jarkajozo
25. feb 2016

Zatial stale 2v1 ...ahh idem ja sa pomaly chystat na poradnu aj tak tam dojdem o 10.00

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah ved ano aj koli tomu hp pijem 🙂 ku koncu tehu " pri priprave na porod" uz mozes, tak ako tu ostruzinu. V prvom trimestri ti ju nikto neodporuci. V 38tyzdni myslim ze nieje zle,ked tvrdne brucho, ved uz aj porodit mozem nie 😉

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah nemozem najstcalanok kde som to citala....ale ked moze sposobit stahy maternice tak ako moze uskodit v 38tyzdni? 🙂 maximalne mi sposobit porod 😀 😀 😀 😀 brucho mi netvrdne..nic...sem tam mozno raz za den nieco zacitim....ani bazalka sa "nesmie" ani oregano ani rozmaryn...normalne tie koreniny pouzivam...teda z mierov nezozerieme vrecko bazalky za tyzden 😀 😀 ani pol kvetinaca rozmarynu nenastriham do zemiakov 😀 😀 ....inak poviem ti dnes mi je ovela lepsie....asi aj ten prospan pomohol....ved ja to neprehanam z nicim neboj 🙂

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah ty koki fakt ako dvojicky 🙂

1234lubka
25. feb 2016

@luciferko162 moj mal 4 pred mesiacom...a som zvedava ko to bude...myslim ze si zacina uvedomovat ze uz ide do "tuheho"...sama som zvedavana reakciu..urcite bude ziarlit aj ked hovori ze mi bude pomahat, ze da babetku dudu ked bude plakat ze hp budeme kocikovat...ale teoria a prax....uvidime 🙂 ved skoro kazdy ma surodenca kazdy to musi prezit a podla mna aj dobre ked poziarli...je to jediny vnuk z oboch stran....budem sa snazit sa mu venovat....poslednu dobu zacinam mat stres 🙂

1234lubka
25. feb 2016

ja sprosta ze som si nedala tu obrucku dole s prsta....teraz ostala uveznena..jooj..dufam ze uz nepriberiem ze mi nezacne puchnut prst...

vierkal
25. feb 2016

@katariso tak s tymot mam aj ja problem, brusko ked sa otocim stvrdne neviem najst polohu a ked najdem uz ma tlaci na wcko , nohy bolia ruky ako keby opuchly a tazko sa mi zatvaraju a tie prebdene noci ja chcemmmmmmmmmmm uz rodiiiiiiiiiiiit. dnes idem do poradne som zvedava co ma caka🙂)))a hlavne co mi povie keby mi tak povedala ze ideme rodit jujjjjjjjjjjjj ale to si musism asi pockat este

vierkal
25. feb 2016

@gabuchah ja sa tesim uz na porod , kokos ako som jak vajce ani zohnut poradne, ohybat ani nehovorim ,noci prebdene , krize bolia , nohy ruky ako si pripadam ako 70 rocna babicka xixixixixixi dnes mam poradnu tak uvidim co mi povie.

mnamkacik
25. feb 2016

@jarkajozo aj my sme 2v1 čakám od 8 na ctg-dnes šťastie iba jedna predo mnou asi aj pomaly pôjdem dnu

mnamkacik
25. feb 2016

@stanka2612 ako už si v nemocnici
?

mnamkacik
25. feb 2016

Vypijem ráno coca colu aby sa moje drahé dieťa prebralo pred ctg a on si spí ďalej

mnamkacik
25. feb 2016

Spachtos

mnamkacik
25. feb 2016
katuliena82
25. feb 2016

zienky, rodila som pred 7 rokmi naposledy, uz som zabudla ako dlho je tehula na pasoch?

mata0312
autor
25. feb 2016

@mnamkacik moje nedostava ziaden kofein a bolo take.akcne ze az 😀
@vierkal ja sa.citim rovnako ☹ cela spuchnuta, ruky naliate a strpnute pomaly nic v nich neudrzim ☹ a obrosvke.brusko...vlastne cela som obrovska ..zaliala ma voda..aj ja chcem uz rodit

gabuchah
25. feb 2016

@mnamkacik aj ty teraz? 😀

mata0312
autor
25. feb 2016

@gabuchah aj ja som si v utorok urobila.foto hehe 😀

mata0312
autor
25. feb 2016

@gabuchah asi som.aj bola na tej istej posteli 😀

gabuchah
25. feb 2016

@vierkal vieš čo, ja už sa tiez teším, dúfam že má to neprejde..
Na šťastie zaliata vodou nie dom,ani nejak netopiera nepohnem, skôr ma tá infekcia trápi, ale ešte 2čipky... Snáď liečba zabrala

gabuchah
25. feb 2016

@mata0312 hehe, no presne 🙂 ja na ňu vyliezla dnes prvý krát 😀

mata0312
autor
25. feb 2016

@gabuchah dufam ze ja tiez uz len raz 😀

pahu
25. feb 2016

Aber drzime palce!!!!!

jarkajozo
25. feb 2016

@mnamkacik ja este len cestujem na poradnu kedze auto v servise tak vyuzivam autobus 😃 ja tam budem minimalne do 11 ako vzdy v šaci je vela tehuliek 😊 no nevadi
@mata0312
@gabuchah to vladzete lezat na chrbte? Aj ja sa odfotim na pasoch 😃

jarkajozo
25. feb 2016

Este ze tu kde je nemocnica mi byva mamka aj babka 😃 dnes to vidim na obed u babky 😃 mňam 😊

@stanka2612 obalku uz mam v kabelke dufam ze sa mi podari dostat na postu 😊

mnamkacik
25. feb 2016

@gabuchah
@mata0312 už minule sa mu nechcelo kopať, ale ako zákon schvalnosti sedím teraz u svojho DR a začína byť čulý, ale ja sa mu nečudujem divy bol zase celú noc,,, sestrička na cti má strasila že ma asi dr pošle späť, ,,,dúfam že to nie 😱

mnamkacik
25. feb 2016

@jarkajozo 😉tak šťastnú cestu, inak ja som v noci zaspala ani neviem ako a zobudila ma jedna motorová píla vedľa mňa v posteli, keď sa po 5minútach tukania do pleca, chrbta konečne precitol vyletelo z neho "tak keď chrápem tak má zobud "🙈🙉🙊títo chlapi

jarkajozo
25. feb 2016

@mnamkacik 😃 a preto moja pila spi v obyvacke 😃 lebo tak casto som ho budila ze vstaval nevyspinkany do roboty 😃 uz som akurat prisla do nemocnice

skarabubu
25. feb 2016

Zajímavé že mě ještě moj gynekolog na žiadne pásy neposlal a to pri dcerke co sme eště bývali v Česku som bola aspoň 5x.

patkak
25. feb 2016

@luciferko162 tam robi ta moja sesterka taka mala blondinka a je tiez tehotna vola sa Renata 🙂 tak ju mozes pozdravit ked by bola prilezitost 🙂 od Patricii z Novych Zamkov kludne povedz ze sme kamosky 🙂 hehe