icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
25. feb 2016

@1234lubka mne sa nechce nic, sice som.konecne neni sama doma ale drahy aj tak vacsinou casu prespi... tak len citam , kukam net a lezim lebo ked sa postavim a moc chodim hned opuchnem a tlak ide hore ..takze nemam na vyber len lezat

1234lubka
25. feb 2016

@patkak ja mam taky fajny mopik vileda ultramax, teraz neviem ci bol ci este je v tescu ako hit mesiaca, stal 20eur ale je super, ziadne mokre ruky, zhybanie sa ku handre...raz dva...co tam taky 58m2 bytik 😉 😉 tu neprsi ale nepekne....jak porodime tak uz bude len teplejsie 🙂

matapeprna
25. feb 2016

@mata0312 No to máš teda nič moc a do pôrodnice ťa nevolali ležať?

1234lubka
25. feb 2016

@mata0312 strasne clovek by aj chcel daco robit ale nemozes....strasne 🙂 moj drahy ked jd doma tak vacsinu casu stravi pri telke 🙂 keby som mala doma malu piskotku tak asposn ideme kocikovat.....joooj 🙂

patkak
25. feb 2016

@luciferko162 tak to je u mna pravidlo...vzdy smoklim ked su take vystupenia no top u mna je Den matiek vtedy to je echt dojemne a vzdy ma trapi ked som na deti zla a oni takto vedia nas rozplakat..:(.....no a ked som bola pred dvoma rokmi tehotna som sa rozplakala svokrovi na 50 tke pri gratulacii...akoze nik nechapal ani ja🙂)......dokonca ked mal drahy 30tku mi dali papier nech precitam taky vers no a ja som sa nadychla a tam to skoncila..🙂...a nebola som ani tehotna...niekto to ma v sebe a pritom nie som nejaky extra nezny a mierumilovny typ cloveka ale mam to asi po otcovi.....on ma slzy na krajicku aj ked odchadzame domov od nich kedze sa nevidime casto a sme od seba 300km....

patkak
25. feb 2016

@gabuchah a to som ani netusila o tom spani na chrbte....:(......obcas si tam polezim ale dlho veru nevydrzim.....

mata0312
autor
25. feb 2016

@matapeprna iba keby neklesal cely den tak by som musela,
@1234lubka presne lubka ja.by som aj.chcela a nemozem ☹ ja inak mam tiez taky mop ale.neumyvam uz dlho podlahy len moj drahy 😉 ja len sem tam pozametam ...no musim sa setrit ...

1234lubka
25. feb 2016

@mata0312 aaaale co ten tyzden aj nieco prezijes 🙂 🙂

patkak
25. feb 2016

@1234lubka no taky potrebujem...veru lebo mam len taky co sa musim zohybat....ale chcem si do domu kupit parny cistic podlah kedze tam bude vacsia plocha na umyvanie ako tieto bytiky no ked si uvedomim kolko tam bude upratovania ani stahovat sa mi nechce.....🙂

pahu
25. feb 2016

Tak ja ak mam chvíľu čas, tak si rada oddýchnem. Tým že mam vlastnú škôlku, stále je čo robiť 🙂 aj teraz tam bežím, o 15,00 máme karneval!!!

mnamkacik
25. feb 2016

@mata0312 ako si dopadla ?

matapeprna
25. feb 2016

@pahu tak to máš super čo je potrebné, keby som chcela školku?

1234lubka
25. feb 2016

@patkak uzdlho som taky chcela...ma normalnu handrovu nasadu nie tie blbe snurky.je aj taky rotacny co z pedalom vyzmykas..v decembri stal 29,90...ale aj tento je super, pozerala som aj recenzie tak vsetky pozitivne 🙂 veru nadome to je ina robota...kedy sa mate stahovat?

1234lubka
25. feb 2016

@pahu sak ty si ani nemala kedy pribrat pri tolkych krpcoch 🙂 🙂

mata0312
autor
25. feb 2016

@mnamkacik tlak sa mi zatial.rano a doobeda drzi do 140/90 dokonca som.mala aj 131/78 takze super , len na vecer vie stupnut ale ked lezim nemam ani.opuchy a nemam ani.bielkovinu v moci tak pohoda ..uvidime dokedy to tak vydrzim 😉 sice drahy je este velmi.chory ale.viem.ze.je doma do buduceho tyzdna tak.keby cosi postara sa o alexka 😉

mata0312
autor
25. feb 2016

@1234lubka nic ine neostava 😀 len ja taky akcny clovek a furt v posteli ide mi to na nervy ale radsej budem lezat doma ako v nemocke 😀

1234lubka
25. feb 2016

@mata0312 ved ano to urcite doma je doma 🙂 dufam ze vyjde ten porod ako si predstavujem...ze pridem do nemocnice len porodit....kamoska bola tyzden pred porodom..potom neviem kolko musis byt 4ci 5 dni po porode..

gabuchah
25. feb 2016

@1234lubka presne ten som si chceli kúpiť domov, mala som ho v bare v robote a super 🙂

gabuchah
25. feb 2016

@1234lubka hlavne dlho nečakaj, aby si boli čo najmenej v nemocnici, práve som čítala taký príbeh..niecia kamarátka tiež čakala až to neodhadla, malý bol už v pôrodných cestách a namerali mu potom iba trojku (neviem ako sa odborne volá tá stupnica 🙂)

mata0312
autor
25. feb 2016

@1234lubka ja musim byt 6 noci a jednu pred este ak.pojdem na ten termin stanovenu a neebudem tam lezat dopredu..pri malom som lezala dokopy 22 dni ☹

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah nooo sak prehanat to nebudem, alepri matkovy som sla.do porodnice hned ked odislahlienova zatka 🙂 teraz pojdem ked pridu kontrakcie 🙂 nebudem cakat kym budu silne a.tak...ale urcite chcem ist s kontrakciami 🙂 mop odporucam fakt super...bolo mi luto 20e, muz na mna pozeral ako na....ale som velmi spokojna 🙂

1234lubka
25. feb 2016

@mata0312 ty kokos 22 dni....dost...vtedy ta ale doma necakalo druhe dieta 🙂

gabuchah
25. feb 2016

@1234lubka ja už sicepojdem tretí krát, ale v tomto som posero.. Radšej nech kontrakcie prežijem v nemocnici, než aby ma doma deti alebo naši videli alebo aby som ich rizdychavala pri prevoze.. Tak pevne verím že aj teraz odíde najskôr zadka a pomaly pôjdem.. Veď len hodinu potom robia prehliadku a príjem a to by som pri kontrakcuach ťažko zvládala.. Chcem kľud a sprchu, aj z pásov im ujdem ak má uviazu 😀
Ach.. Keby človek vedel dopredu...
No a s tým mopom -verím, aj ja ho určite sem kúpim, len škoda že som tú akciu nevychytala 🙂

mata0312
autor
25. feb 2016

@1234lubka no vsak to , teraz je to.tazsie ked.uz tam to.jedno dieta je.😉

patkak
25. feb 2016

@1234lubka az v lete 🙂 to mi aj vyhovuje teraz je dobre v meste ked sa maly narodi aj skola blizko vsetko

mata0312
autor
25. feb 2016

@1234lubka inak aj ja mam ten mop ale.kupila som ho v lidli tiez okolo 20€ so.vsetkym a.netreba sa ohybat 😀

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah podla mna stihas do pondelka...ten mop 😉 sa mi zda ze to na februar hit 🙂 ved uvidime ako to na nas pride..ten porod 🙂

1234lubka
25. feb 2016

@mata0312 ohybat netreba ani ruky mocit...raz dva poumyvane 😉

1234lubka
25. feb 2016

@patkak jj sak hej ked maly podrastie 🙂

mnamkacik
25. feb 2016

@mata0312 super že tlak sa polepšil,a dráhy sa vylieči a ako hovoríš ak by niečo tak sa postará o Alexa,,, nezmenilo sa nič -neotvaras sa este??