Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 No to máš teda nič moc a do pôrodnice ťa nevolali ležať?
@luciferko162 tak to je u mna pravidlo...vzdy smoklim ked su take vystupenia no top u mna je Den matiek vtedy to je echt dojemne a vzdy ma trapi ked som na deti zla a oni takto vedia nas rozplakat..:(.....no a ked som bola pred dvoma rokmi tehotna som sa rozplakala svokrovi na 50 tke pri gratulacii...akoze nik nechapal ani ja🙂)......dokonca ked mal drahy 30tku mi dali papier nech precitam taky vers no a ja som sa nadychla a tam to skoncila..🙂...a nebola som ani tehotna...niekto to ma v sebe a pritom nie som nejaky extra nezny a mierumilovny typ cloveka ale mam to asi po otcovi.....on ma slzy na krajicku aj ked odchadzame domov od nich kedze sa nevidime casto a sme od seba 300km....
@matapeprna iba keby neklesal cely den tak by som musela,
@1234lubka presne lubka ja.by som aj.chcela a nemozem ☹ ja inak mam tiez taky mop ale.neumyvam uz dlho podlahy len moj drahy 😉 ja len sem tam pozametam ...no musim sa setrit ...
Tak ja ak mam chvíľu čas, tak si rada oddýchnem. Tým že mam vlastnú škôlku, stále je čo robiť 🙂 aj teraz tam bežím, o 15,00 máme karneval!!!
@pahu tak to máš super čo je potrebné, keby som chcela školku?
@mnamkacik tlak sa mi zatial.rano a doobeda drzi do 140/90 dokonca som.mala aj 131/78 takze super , len na vecer vie stupnut ale ked lezim nemam ani.opuchy a nemam ani.bielkovinu v moci tak pohoda ..uvidime dokedy to tak vydrzim 😉 sice drahy je este velmi.chory ale.viem.ze.je doma do buduceho tyzdna tak.keby cosi postara sa o alexka 😉
@gabuchah nooo sak prehanat to nebudem, alepri matkovy som sla.do porodnice hned ked odislahlienova zatka 🙂 teraz pojdem ked pridu kontrakcie 🙂 nebudem cakat kym budu silne a.tak...ale urcite chcem ist s kontrakciami 🙂 mop odporucam fakt super...bolo mi luto 20e, muz na mna pozeral ako na....ale som velmi spokojna 🙂
@1234lubka ja už sicepojdem tretí krát, ale v tomto som posero.. Radšej nech kontrakcie prežijem v nemocnici, než aby ma doma deti alebo naši videli alebo aby som ich rizdychavala pri prevoze.. Tak pevne verím že aj teraz odíde najskôr zadka a pomaly pôjdem.. Veď len hodinu potom robia prehliadku a príjem a to by som pri kontrakcuach ťažko zvládala.. Chcem kľud a sprchu, aj z pásov im ujdem ak má uviazu 😀
Ach.. Keby človek vedel dopredu...
No a s tým mopom -verím, aj ja ho určite sem kúpim, len škoda že som tú akciu nevychytala 🙂

@1234lubka mne sa nechce nic, sice som.konecne neni sama doma ale drahy aj tak vacsinou casu prespi... tak len citam , kukam net a lezim lebo ked sa postavim a moc chodim hned opuchnem a tlak ide hore ..takze nemam na vyber len lezat