Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby,teraz som domov dosla,este som sa zdrzala u mamy a s kamoskami na kave 😀 vsetko v poriadku,merat a vazit nas budu az buducu stredu,krcok zavrety,maly hlavickou dole 🙂 a ze vidime sa o tyzden mi doki vravi 😀
@stanka2612 super keď všetko v poriadku, ,,,
@pahu že karneval, to je super 🙂
Inak fajn za máš vlastnú škôlku, budeš mať svoj mimi neskôr stále pri sebe 🙂
Nechcem sem zachádzať s touto témou, nakoľko je to hodne diskutabilna a názorova -ale ty, keďže más vlastnú škôlku, ako pristupujes ku neockovanym detickam? Viem ze vymýšľajú nové zákony a hygiena uraduje a niektoré deti ani do škôlok nechcú brat...
Ja nie som zástanca očkovania -skúsenosti, preto sa pýtam 🙂 ďakujem a uži si tú veselicu 🙂
@stanka2612 tak aspoň že ten cisársky je passe 🙂
Ja bola dnes za kamoškou po cisárskom a brut.. Ze keby vie ide normálne radšej 🙂
Dobre tým babám ktoré to znášajú v pohode
Baby pomoc,uz sa vas pol hodiny snazim precitat a stale nefunguje konik ☹ ze sa ho snazia rozhupat 😒
@katuliena82 ja byvam 20 minut
@jarkajozo ja som hlavne zvedava ci si ta tam uz rovno nenechaju 😀
@1234lubka ja som takto bola na pn cele tehu...vies si predstavit ten poriadok,co mam odvtedy doma? 😀 😀 drahy mal kazdy den navarene 😀 a zachranovala ma telka,take blbosti co som za pn napozerala...no des 😀
@stanka2612 ale.keby si povedala tak daju podla mna, ze ti je na chbte zle..moja kamoska nemoze byt na.chrbte ani minutu tak jej vyhoveli
@stanka2612 ja tiez cele.tehu pn baby a.nikdy som telku nezapla 😀 jooj teraz by som tak este nieco porobila a neda sa ...akurat som skladala s malym chvilu lego, dala upiect zemiaky a nohy ako balon ..idem do vane dat relax 😀
@gabuchah veru,vyzera to na prirodzeny 🙂 teda ak nahodou pri porode nerozhodnu inak ( co sa dufam nestane)
@mata0312 mne to zatial nastastie nevadi,zvladam 🙂 a spavam na boku lavom
Tak docitane 😀 konik uz funguje 🙂
@stanka2612 ja tiez zvladam 😀 ja spim aj aj ..ale vidis na pravom sa mi lepsie aj ked hovoria ze lavy je naj 😀
@patkak Taketo stavy zazivam zatial pri dcerke ked vidim aka je sikovna, ako tancuje, recituje a vety typu: "ja mam dobre srdiecko, detom nepatria slzicky" tak som uplne mimo :D a ked som bola tehotna s prvou tak som plakala aj pri reklame na avivaz :D Tiez nie som nejaka makka, citliva a ako vravis potom mi pride luto ako sa s nou niekedy vyvadim :/ A teraz mi je do placu, ze budem prvu noc bez nej v porodnici. Boli sme aj na svadbach, plesoch, ale rano ani nevedela, ze sme boli v noci prec. Mava aj zle snicky a vtedy nechce nikoho len maminku...Musim to rozdychat asi ja a nie ona 🙂
@mata0312 my sme tak zvyknuti s drahym,mame velku postel v spalni a ja spim na boku na kraji,on na mne nalepeny a vedla nas volne pre dalsich dvoch 😀
@mata0312 Ja si pamatam, ze ma z JIS-ky nemali kam dat bolo 25 babatiek, jedine vip-ka bola volna tak som sla tam bo na JIS-ke by mi babo nedali.
Baby a môj doktor stále na PN.. Vraj začiatkom marca nastúpi.. Ktovie či ho vychytam ešte...
Doktorka zastupujúca je super, ale zasa čakať kým všetky pacientky predo mnou...
Boduje bytom už nemuselo na poradňu ale na pôrodňu 😀
@gabuchah neboj,ty uz to mas za par 😉

Dnes sme konečne po roku a pol spoločného bývania osviezili nás byť o "maličké TIKTAKY" nakoľko kamaratkin 5ročný syn nám povedal "Peti máte suprovy byt,ale nikde tu nemáte žiadne hodiny, a z toho som smutný " tak už dúfam nebude smutný 😀😜😜😜