Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah a kazali ti az do takeho vysokeho stadia brat? Asi ze si uz kludna a nebojis sa predcasneho porodu, tak brusko netvrdne. Zacne az pred porodom asi 😁
@matapeprna Jaaaj, toho je dosť, najmä kvôli hygiene. ;)
Co sa ttýka očkovaní, netrvame na ockovaniach detí. Avšak sme veľmi prísni v rannom filtri, deti choré neprijmeme. A ak je dieťa doma týždeň a viac kvôli chorobe, chceme potvrdenie od lekára, že dieťa je zdravé. ;)
@pahu inak Pavli,aj ja som nad skolkou chvilku rozmyslala,tiez som ucitelka v MŠ ale tie vsetky zakony,hygiena a tak...to by som nedala...obdivujem ta fakt,ja by som riaditelka byt nemohla,mna by z toho... 😀 ved vies si domysliet co 😀 klobuk dole pred tebou....a buducvi tyzden uz ides do nemocky na prve vysetrenie?a ak ano,kam?
@jarkajozo
@katuliena82 no mam ich nakazane ešte aj teraz... 2x denne, v 40týždni 😀 neberiem ich samozrejme
@stanka2612 no snáď to už príde.. Dneska sa mi nič nechce... Celý deň... Iba objavovať chute čokolády asi 😀 až mi bolo zle...
Náročný týždeň 😀
Baby, toto si kuknite všetky 🙂 dokonalé ty kokos
http://najmama.aktuality.sk/clanok/237862/fasci...
@gabuchah to ano,tento tyzden si mala vazne narocny ☹ cokinu si zasluzis,aj dve 😝
@katuliena82 a inak, mne tvrdne,aj šľachy mám riadne dakde pri krčku 🙂ale to je nič, oproti tomu chrbátu predtým a duseniu či nepokojnym nohám 🙂
Tak či tak nechápem na vo mi ho ešte kazu brat, vraj koli tlaku -ale s tým nemám problém pokiaľ sa nerozculim 🙂
@katuliena82 a inak, mne tvrdne,aj šľachy mám riadne dakde pri krčku 🙂ale to je nič, oproti tomu chrbátu predtým a duseniu či nepokojnym nohám 🙂
Tak či tak nechápem na vo mi ho ešte kazu brat, vraj koli tlaku -ale s tým nemám problém pokiaľ sa nerozculim 🙂
@stanka2612
Ty si zlatá 😀 ďakujem, veru, dostala som sa do štádia keď u kilá neriešim, bo nemám silu odolávať 😀
@stanka2612 Pre škôlku som sa rozhodla uz davno, stále som to vsak kvôli niečomu posúvala. Keď mi to konecne vyšlo, zistila som ze som tehotna po tých 9-tich rokoch...
A ano, idem, budem rodiť na Kramároch 🙂
@pahu aha skoda,keby v ruzinove,mohli sme sa stretnut buduci tyzden v cakarni 😉 povodne som aj ja chcela ist na kramare,ale nakoniec som sa rozhodla inak...
@gabuchah no no ano neber 😀 😀 😀 uz by si to tu v tejto diskusii mohla odstartovat 😀 😀 teda porodit....inak @aber to uz ma asi za.sebou nie?
@stanka2612 sak to zenuda.ta prinuti 😀 😀 😀 teraz sa mozrs aspon bez strachu z "navstevy" pohybovat mimo domova 😉 😉
@gabuchah boze, vsak su aj ine lieky na tlak co nemaju relaxacny ucinok na krcok...no ale dobre, doktori vedia... 🙂 mne zasa brucho tvrdne len ked sa vytocim 😂 mam urcitych ludi, ktorych povolam domov, keby sa mi kontrakcie nerozbiehali
Inak.som fakt zvedava ktora bude dalsia 😀 gabi mala by si zacat.nech to odstartujeme 😀
Kočky, chcem sa vás spýtať. Od 1.2. som na materskej, kedy by som mala mať asi v rukách výmer zo sociálky a kedy chodia dávky?
@mata0312 ja som mala sekciu o 16:00 a na druhy den na obed som sla na izbu.
@mata0312 pamatam ake zachvaty smiechu ma pri drahom chytali rychlo som myslela na nieco smutne,lebo by ma dotrhalo :D
@luciferko162 asi podla nemocky a miesta na jiske , mna tam drzali dve noci a to som mala sekciu o 9.00
@skalka173 peniazky chodia 15 v mesiaci a vymer dostala kazda z nas tu individualne,niektora skor,ina neskor...
@luciferko162 si potom bola na.izbe s drahym ti pomahal s mimi? Ci
@mata0312 to vazne? To mi ani nevrav. Ak bude znova sekcia ja to balim na druhy den na izbu :D Stacila mi noc na JIS-ke.
@1234lubka
@mata0312
Baby, ja to milerada odštartujem,alebo skôr budem nasledovať aber 🙂 len malej sa akosi páči vo vnútri, aby ste ma ešte neubehali 😀
Sex som zatiaľ neskúšala keď beriem ešte tie čipky 🙂
@katuliena82 no keby ten tlak mám zlý, ale dobrý je, lieky mám a neuzivam... To asi preventívne 😀 pritom ja mávam s tepom problém 🙂 No co už, vysadila som aj bez doktorov 🙂
@luciferko162 vsak toto ta jiska bola.najhorsia ☹ budem sa aj ja pytat 😀 ak to pomoze
@gabuchah no skoda ten sex je asi naj, moja segra mala pocas oboch tehu stale a jedneho porodila o tyzden skor a druheho skoro o.dva 😉
@mata0312 ano,podaval mimalu,pomahal mi vstat,aj vlasy mi umyval.nieze by som nevydrzala s vlasmi,ale od porodu som ich mala v guci a od krvi. Velmi mi pomohol.
@gabuchah si ma rozosmiala s tým sexom...že si ho ešte neskúšala🙂ale nie, viem ako si to myslela. My sme to vyskúšali pri prvej dcérke. Akurát mi odtiekla plodová voda a rodiť "nasucho" no poviem ti, nič moc. Pri malom som mala vodu v pohode a keď mi ju prepichli o desať minút som porodila..
@luciferko162 vsak to ze chcem ist tiez na vipku a on bude cely cas so.mnou tak.by to nemal.byt problem 😀 sa.tesi ako sa bude starat o malu 😀

@stanka2612 tak to je krasne 😀 my s drahym sa v posteli ani nestretneme 😀 kazdy ma svoju stranu len maly niekedy medzi nami 😀
@luciferko162 tak to.by bolo super kebyy to tak.bolo a hned na vipku s drahym a malou 😉 pre mna tie dve dlhe noci tam boli najhorsie a najdlhsie
@gabuchah ja.som bola v utorok na pasoch doobeda a bol tam klud tak.nechapem 😀 dufam ze aj ja len jednu noc