Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 nie, ale ako mi to skrátila tak mi oživila farbu, farbím si stále tou istou už cca rok gaštanová, naposledy pred 2 týždňami...
@gabuchah obavam sa ze po takom dlhom abstinovani to po sestonedeli bude ako prvy krat,na pannu 😀 😀
Ahojte baby, no tak Vám predstavím našu princeznú ☺ Emanuelu má 3530 g,50 cm, narodila sa sekciou. Strašne pracovali hormóny, som sa riadne pár sekúnd pred operáciou vyklepala, ale dali sme to, krásne plackala a máme všetko v poriadku ☺. Akurát ma prestahovali na druhú izbu, som po sprche, bolí tá rána riadne, štípe ako medúza, ale stojí to zato. Za tento zázrak čo mi v brušku 9 mesiacov rástol. Keď som ju prvý krát uvidela 💜, som sa rozplakala. Veľmi vám pekne ďakujem za vaše myšlienky. Všetkým ešte cakatelkam držím palce, je to ťažké ale zároveň krásne a prajem vám dobrú noc ☺☺☺☺☺
@lenadka lebo sa ti tak pekne leskne 🙂 ved dvojtyzdnova je ako nova 🙂
@aber velmi gratulujem k malej krasna vaha aj miery 🙂 prajem ti,nech si po zakroku co najskor fit a vela radosti s malinkou 😘😍💜
@stanka2612 ďakujem veľmi pekne, stálo to zato ☺☺☺☺
Tak baby zatial nam v skupine prevladaju dievcatka 😀 chalanom sa nechce ? 😀

@lenadka krasna si 🙂 aj farbu mas novu?