icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
25. feb 2016

Baby ako vám tu krásne svietia tie týždne že 39-40tt, len aj tu straším s 36tt 😝

lenadka
25. feb 2016

@mnamkacik ja môjmu dávam ešte dva týždne a potom idem na to 😀

jarkajozo
25. feb 2016

@lenadka
@mnamkacik ja by som ho znasilnit uz nevladala 😃 som jak tulen ale treba dajak ich navnadit 😊

mnamkacik
25. feb 2016

@jarkajozo kukni mám podobne.

jarkajozo
25. feb 2016

@mnamkacik take iste len ta podlozka je ina 😃 to su ale nahody 😃 normalne zacinam mat pocit ze spolu budeme rodit a budeme asi na telefone spolu 😃

gabuchah
25. feb 2016

@lenadka ako ja byt chlap, nie dom asi iná 🙂 tiež by som sa bála 🙂

mnamkacik
25. feb 2016

@jarkajozo
@lenadka Kamoska si robí zo mňa srandu že mi bijú hormóny na hlavu že som ako posadnutá, ale mne tak chýba sex už asi 2-3týždne nič 😡

jarkajozo
25. feb 2016

@mnamkacik ja sa mu tiez necudujem 😊 nechce vam ublizit no ale chapem aj teba nase hormony su poplasene teraz 😊

mata0312
autor
25. feb 2016

@gabuchah u nas.to je.nejak.naopak , drahy keby chcem ja chce aj on ..ze ked si myslim ze.to malej neublizi tak ok ale mne sa do toho nechce 😀 nechcem to vyvolavat zbytocne 😉

lenadka
25. feb 2016

@mnamkacik júúj iba? u nás už nič nebolo ani nepamätám kedy asi v 20tt naposledy??? 😝 😠
@jarkajozo ja sa práve blížim k jeho váhovej kategórii, takže znásilnenie je reálnejšie, až na to, že už sa mi nechce 😀 ale nejak sa premôžem v tom 38tt 😀 😎

jarkajozo
25. feb 2016

@lenadka staci dajak poburit jeho hormony 😃

lenadka
25. feb 2016

@jarkajozo noo to by som mu musela asi priviesť nejakú novú mladú do postele 😀 mňa už má okukanú a teraz ešte s airbagom 😀

mnamkacik
25. feb 2016

@lenadka
@jarkajozo niečo idem vymyslieť, ,,

lenadka
25. feb 2016

Kurnik ako ma ten môj malý teraz bolestivo šťuchá do mechúra...au au..asi bráni otca,nech ho tu neohováram 😀

jarkajozo
25. feb 2016

@lenadka
@mnamkacik ale prenho budes furt topka aj keby si mu neviem aku doniesla vzdy bude mat oci pre teba 😊 znasilnuj ked sa nepodari poslem ti mojho 😃

mnamkacik
25. feb 2016

@jarkajozo bezo zmeny, idem ja spať, ,,,

aber
25. feb 2016

@jarkajozo veľmi pekne ďakujem ☺

aber
25. feb 2016

@gabuchah písala som od srdca, tak ako to cítim a ďakujem ti pekne ☺

aber
26. feb 2016

@mnamkacik veľmi pekne ďakujem si zlatá ☺

1234lubka
26. feb 2016

@aber gratulujem 🙂 si sa dockala 🙂 drzkajte sa. Vsetko bude dobre 🙂🙂

skarabubu
26. feb 2016

@aber gratuluju moc moc

pahu
26. feb 2016

@lenadka aj ja mam 36 ;)

pahu
26. feb 2016

@aber Nádherné meno! Tak sudicka JA jej prajem krásny a šťastný život 🙂

stanka2612
26. feb 2016

Tak baby sedím V čakárni na chirurgii A čakám na vybratie štychov :-P vyzerá to na dlho...ale nechcelo sa mi ísť ráno,bola som lenivá vstať...

1234lubka
26. feb 2016

@stanka2612 ake stichy? nieco mi uslo??

stanka2612
26. feb 2016

@1234lubka Lubi minulý utorok som si odrezala brusko Z prsta A zašívali mi to :-P

pahu
26. feb 2016

Uz mam vvýsledky vyterov, jasne ze mi našli syreptokoky aj nejakú mikozu... Tak som dostala nejaké lieky tam dole. Takže ja sa lucim so sexom :(
Každopádne som dnes vybavila konečne aj anestéziológa kvôli epiduralke, tak sa teším. Cakala som len hodinku ;)

gabuchah
26. feb 2016

@jarkajozo ďakujeeeem, ty si poklad 🙂 jeden ešte čaká na majiteľku, (mimochodom rozkošné také prtave) ale druhý už sa nosí s láskou na mojej ruke 🙂 len teraz chalani závidia, musím niekde aj im zohnať 😀
Si šikovná 🙂

stanka2612
26. feb 2016

@pahu aj ja mam pozitivneho streptokoka,vraj je to v pohode,len pri porode dostaneme antibiotika

gabuchah
26. feb 2016

@pahu nemáš tiež erectococcusa? Nenasadili čipky m.miror?
Ja s nimi dnes už končím na šťastie, len netuším či a ako liečba zabrala
Tebe to aspoň pekne zistili v 35 týždni a hneď sa aj liecis