Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 mati a nemoze byt u ex?ved ty si chora,drahy je chory,ty asi zostanes v nemocke... ☹
@snehulienka82 @patkak ja som mala maleho otoceneho priecne do 36 tyzdna az potom sa otocil...aj vasi sa este mozu otocit,este maju cas 🙂
@mata0312 moja drz sa 🙂 myslime na tebsa,hadam zajtra bude lepsie a pustia ta domov...drzim palce ✊
@stanka2612 no zajtra ju nepustia asi, ale podle mňa... Pokiaľ ctg nebude dobré, možno bude matka ďalšia s babom 🙂
@gabuchah ze by skor sekcia? Tak nakoniec nas vsetkych predbehne 🙂
@mnamkacik aj ja sa uz ledva hybem ale este som uzavreta,este urcite neporodim...snad to nedas 29.2 😀
@stanka2612 no ved to sme všetky už ako matohy 🙂 😀
Mne dneska aj suprovo nohy začali puchnut 🙂
Z týždňa na týždeň je to ťažšie baby...
@stanka2612 no týždeň už na sekciu má, váhu tiež a pokiaľ nebude ctg dobré, nebudú asi čakať, len by tam nemohla byť teploty.. Alebo ktovie..
Mám pocit že sa tam možno my dve nakoniec fakt stretneme 😀
@gabuchah to by ste mali super,nech vas daju na jednu izbu 😀
@gabuchah nohy uz puchnu aj mne,minuly tyzden to zacalo ☹ som sa moc tesila,ze sa mi to vyhlo 😒
@stanka2612 no na izbu spoločnú jedinečný keby obe porodime zároveň 😀 to by bolo super 🙂
Ak ju do pondelku nepustia, vidíme sa na pásoch možno 🙂
@stanka2612 tak ani teba to neobislo? No mne puchli tiež dávnejšie, ale tak slabo, teraz mám riadne nožiska, aj v noci, ani spať mi nedalo čo som citala jak to je napnuté
Dakujeme baby, som na 10 izbe sama, nie dostala som len do.infuzky nieco proti teplote a som teraz na monitoroch a ziadna zmena
@gabuchah len u mna je najhorsie,ze uz ani cizmy poobede a vecer nezapnem...a na slapky je este zima 😀 😀 😀 vcera som isla od mamy a jedna cizma nezapnuta 😀
@mata0312 veru,uvidis zajtra na vizite co ti povedia...a aj mna by zaujmalo,co sa im nezda na tych pasoch...
@gabuchah
@stanka2612 ano vysoky tep ma mala a ak sa.to nepolepsi do.rana sa narodi baby moje
Moj vytuzeny datum 27.2. 🙂

@18lula4 nič 🙂 zajtra mam termín podľa menštruácie, inak oficiálny posunutý podľa sona 3.3 🙂 sama neviem čo a ako a prečo 😀 je to divné takto čakať 😀
Asi si Michal vymodlil toho 29teho 🙂