icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
26. feb 2016

@stanka2612 určite vedia, tak som to nemyslela alebo nechcela plasit 🙂
Skôr som to myslela tak,ako trebárs pri pahu -koli "veku" ju posielali na kadejaké vyšetrenia a pritom načo... A keď máš takýto neduh, i keď pomerne častý, ani poriadne nevysvetlia prečo 🙂
Viem ze tá pečeň býva rovnako ako aj streptokoky a podobne... A nič vážne to nie je..
Ale žena by mála poznať aspoň z časti za prečo... A čo s tým 🙂

mata0312
autor
26. feb 2016

@stanka2612 obvodak uz nerobi a nevladala som rano.ist ☹
@gabuchah myslim ze.ma.uz odtial.nepustia....

stanka2612
26. feb 2016

@mata0312 takze ides smer nemocka?

mata0312
autor
26. feb 2016

@stanka2612 vyzera to tak ☹ a zajtra ma.maly meniny a drahy narodky ☹ jooj zasa si zopakujem co pri malom ☹

katuliena82
26. feb 2016

@gabuchah mne to povedali ze treba ATB kvoli babatku, ze mam ist do nemocky trosku skor, ale ze nemam panikarit 🙂

lenadka
26. feb 2016

@snehulienka82 no aspoň niekto čo má termín po mne 😀 no dievčatká niekedy nechajú rodiť KP, chlapcov nechcú, že sa môžu poškodiť semenníky až tak že by boli neplodný...takže záleží na akého Dr. pri pôrode narazíš, ale si v 35tt môže sa ešte otočiť do 38tt je to úplne bežné...

gabuchah
26. feb 2016

@mata0312 pokiaľ ti neskace tlak, tak snáď pustia.. Pani čo ležadlá kefka dostala teplotu v nemocnici a nasadili jej atb-zinnat
Tak uvidíš... I keď bola by si pod dohľadom 💜 drž sa mati, ozvi sa

mata0312
autor
26. feb 2016

@gabuchah doma mam.tlak ako tak stabilizovany, ale bohuzial u mna existuje syndrom bieleho plasta ...zbadam tlakomer a tlak bude vysoky, aj.na poradni to tak mam ....takze necakam ze ma pustia

mata0312
autor
26. feb 2016

@gabuchah a robili ti sono a merali malu ked ta tam.nechavali?

gabuchah
26. feb 2016

@mata0312 chápem... Ja mala doma tiež cez 140 a prišla som rám a 160, po hospitalizovani a na druhý deň som sa ukludnila a povedala si ze som kde mam byt, ale prvý deň som bol nervózna a ako na klincoch. .
A sono mi robili hneď po hospitalizácii, asi hodinu na to

stanka2612
26. feb 2016

@mata0312 drzim ti palce ✊ snad ti daju lieky a pustia domov...ozvi sa potom

mata0312
autor
26. feb 2016

@gabuchah
@stanka2612 dakujem baby dam, teplota stupa ☹

pahu
26. feb 2016

Gabuchah, ja mam streptokok agalactiae. A dostala som nejaký macmirar. Nerobím si z toho ťažkú hlavu, skôr som prekvapená z mykozy 🙂

pahu
26. feb 2016

@mata0312 držíme palceky! Potrebujes sa vyliečiť aby si bola pripravená na bábätko. Cmuk!

patkak
26. feb 2016

@snehulienka82 to by asi nenechali pri prvom ani klasicky porodit...aj ja budem mat chlapca tKZE ESTE STALE NEVIEM CI NECHAJU CHLAPCA kp PORODIT...UVIDIME

mata0312
autor
26. feb 2016

@mata0312
@stanka2612
@pahu boze baby toto sa moze stat len mne, volal mi ex ze maly ma teplotu a boli.ho hlava a brusko ☹

pahu
26. feb 2016

@mata0312 Mati, a ex sa nevie o malého postarať aj keď je chorý? Povedala si mu že aj ty si chorá a mieris do nemocnice?

mata0312
autor
26. feb 2016

@pahu s nim by som ho nenechala, bude s drahym ..ale.trha mi srdce ☹

snehulienka82
26. feb 2016

@patkak ja som teraz o tom trosku citala, ze moc chlapcov nedovoluju prirodzene, lebo hrozi u nich neplodnost... viem, ze aj sekcia ma rizika, mozno vacsie nez prirodzeny porod...
no, nechame sa prekvapit, ja verim, ze vedia nase babatka, co a preco robia, tak ked pride ich cas, tak sa otocia. 🙂

gabuchah
26. feb 2016

@mata0312 bože, moja... Drž sa,presne viem ako ti je, akurát zo moje zdravie sa udržalo, i keď na doraz som šla...
Neboj, chlapi spolu polezia, pustia rozprávku a bude dobre. A ty ako sa držíš?

gabuchah
26. feb 2016

@pahu aj ja ho mám, 500vku... Nediv sa ak ta bude prvú noc celý spodok svrbiet. Mne pomohli na bolesti v podbrušku 🙂

vierkal
26. feb 2016

No bola som v poradni , malickemu pocuvali srdecko sice mame ciarky kadetade lebo vystrajal a tocil sa ako hodinky tak sa sestricka smiala. buduci tyzden v piatok rano mam ist uz do nemocncie trencin na druhe poschodie. takze vobec neviem co ma caka a co neminie.ze je to len klasika vysetrenie. o 9 tam mam byt tak snad nebudem dlho 🙂))))

vierkal
26. feb 2016

@snehulienka82 necitaj tolko xixixi ja som tiez citala a ked docitala kadeco radsej som prestala citat clanky o tehotnosti a podobne. myslim ze ptoom to skor zeny stresuje a niesu kludne a radsej nech su deticky kludne ako dake sibalske xixixixixixi

pahu
26. feb 2016

@mata0312 musis to vydržať. Predstav si ze by si sa nevyliecila, nemala by si žiadnu energiu pre bábätko ani pre svojich chlapov. Šup na vyšetrenie, mozno dostaneš lieky a pôjdeš domov 🙂 pozitívne!!!

pahu
26. feb 2016

@gabuchah ved uvidíme. Ja nepociťujem totiž nijaké problémy. Keď som cítila svrbenie, poslali ma domov, že to je normálne, že je tam čosi ako lactobacyl a má to každá tehotná žena. Ach ten moj super doktor ;)

misska22
26. feb 2016

Bola som na monitor a malej sa asi pol hodinu ckalo tak sme museli pockat kym prestane sranda

gabuchah
26. feb 2016

@pahu mne tiež nič nebolo 😀 tiež ma prekvapila bakteriova infekcia a hneď masívne 😀
Až keď som prvý krát cipok dala, tak svrbelo, ale to sa asi sviňuchy vydrazdili a teraz už dobre 🙂 ešte mám jeden a s kľudom užívateľov môžem rodiť 😀

gabuchah
26. feb 2016

@pahu už, nie užívateľov 😀😀😀

gabuchah
26. feb 2016

@mata0312 mati -a mama alebo svokra... Nemôžu byť s malým ak máš drahého stále moc chorého?

18lula4
26. feb 2016

@gabuchah a ty este stale nic?? Vcera si mala terminos nie? 😀