Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 obvodak uz nerobi a nevladala som rano.ist ☹
@gabuchah myslim ze.ma.uz odtial.nepustia....
@mata0312 takze ides smer nemocka?
@stanka2612 vyzera to tak ☹ a zajtra ma.maly meniny a drahy narodky ☹ jooj zasa si zopakujem co pri malom ☹
@gabuchah mne to povedali ze treba ATB kvoli babatku, ze mam ist do nemocky trosku skor, ale ze nemam panikarit 🙂
@snehulienka82 no aspoň niekto čo má termín po mne 😀 no dievčatká niekedy nechajú rodiť KP, chlapcov nechcú, že sa môžu poškodiť semenníky až tak že by boli neplodný...takže záleží na akého Dr. pri pôrode narazíš, ale si v 35tt môže sa ešte otočiť do 38tt je to úplne bežné...
@mata0312 drzim ti palce ✊ snad ti daju lieky a pustia domov...ozvi sa potom
@gabuchah
@stanka2612 dakujem baby dam, teplota stupa ☹
Gabuchah, ja mam streptokok agalactiae. A dostala som nejaký macmirar. Nerobím si z toho ťažkú hlavu, skôr som prekvapená z mykozy 🙂
@snehulienka82 to by asi nenechali pri prvom ani klasicky porodit...aj ja budem mat chlapca tKZE ESTE STALE NEVIEM CI NECHAJU CHLAPCA kp PORODIT...UVIDIME
@mata0312
@stanka2612
@pahu boze baby toto sa moze stat len mne, volal mi ex ze maly ma teplotu a boli.ho hlava a brusko ☹
@patkak ja som teraz o tom trosku citala, ze moc chlapcov nedovoluju prirodzene, lebo hrozi u nich neplodnost... viem, ze aj sekcia ma rizika, mozno vacsie nez prirodzeny porod...
no, nechame sa prekvapit, ja verim, ze vedia nase babatka, co a preco robia, tak ked pride ich cas, tak sa otocia. 🙂
No bola som v poradni , malickemu pocuvali srdecko sice mame ciarky kadetade lebo vystrajal a tocil sa ako hodinky tak sa sestricka smiala. buduci tyzden v piatok rano mam ist uz do nemocncie trencin na druhe poschodie. takze vobec neviem co ma caka a co neminie.ze je to len klasika vysetrenie. o 9 tam mam byt tak snad nebudem dlho 🙂))))
@snehulienka82 necitaj tolko xixixi ja som tiez citala a ked docitala kadeco radsej som prestala citat clanky o tehotnosti a podobne. myslim ze ptoom to skor zeny stresuje a niesu kludne a radsej nech su deticky kludne ako dake sibalske xixixixixixi
Bola som na monitor a malej sa asi pol hodinu ckalo tak sme museli pockat kym prestane sranda

@stanka2612 určite vedia, tak som to nemyslela alebo nechcela plasit 🙂
Skôr som to myslela tak,ako trebárs pri pahu -koli "veku" ju posielali na kadejaké vyšetrenia a pritom načo... A keď máš takýto neduh, i keď pomerne častý, ani poriadne nevysvetlia prečo 🙂
Viem ze tá pečeň býva rovnako ako aj streptokoky a podobne... A nič vážne to nie je..
Ale žena by mála poznať aspoň z časti za prečo... A čo s tým 🙂