icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
27. feb 2016

@stanka2612 otvorena na jeden palec krcok makky priesiakli zatka odisla ale ze vidime sa o tyzden 😊 tak som zvedava..a maly menej kope mozno sa otocil opacne chrbatikom abo ja neviem 😊 ale vsetko je ok 😊 zavidim kazdej ze to ma zasebou a ze uz maju svoje lasky male pri sebe 😊 ale to v dobrom 😊 a ty ako? Uz to ke v obalke ze aj keby sme rodili tak priazel to posle 😊

mata0312
autor
27. feb 2016

@stanka2612 moja dve noci tu.budem, akurat mi prisli povedat ze mala je na infuzkach ☹ ale.ze nic vazne len ma malo cukru v krvi

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah doktorka povedala ze zatka odisla no moze to trvat aj dva tyzdne este 😞

gabuchah
27. feb 2016

@mata0312 je krásna mati, takto keď si ju dala z diaľky nevyzerá aj tak baculato 🙂 malinká drobunka a rozkošná 🙂
A ty sa ako cítiš? Si dobrá že voboc takto komunikujes 🙂

mata0312
autor
27. feb 2016

@gabuchah v pohode vsak sa tu nudim 😀 este som od vecera nespala , neda sa mi tu

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo faakt? Ty brdo... Inak to nič je častý jav, tie dva týždne, pivacsinou do troch dní 🙂
Tak možno v pondelok, hm? 🙂
A žiadne zmeny v podbrušku necitis?

mata0312
autor
27. feb 2016

@gabuchah gabi zajtra idem dufam na izbu ta ocakavam 😉

gabuchah
27. feb 2016

@mata0312 di dobrá 🙂 odpadávam z teba :D žena ty si po cisárskom a nudis sa 😀
Drž mi miesto, v pondelok som tam 😀 alebo do toho tretieho snáď určite už 😀 bolo by nám super spolu 🙂 aaachhh... toto čakanie je o nervy 🙂
Inak všetko najlepšie tvojim laskam, dúfam že tatinovi a malému je lepšie a nedeľňajšia návšteva vás neminie 🙂

lenadka
27. feb 2016

@mata0312 gratulujem, líčka ako syslík má veru, krásna je 🙂 nech ste čo najskôr spolu 🙂

stanka2612
27. feb 2016

@jarkajozo joj moja ja este zavreta jak sa len da 🙂 len ma vsetko boli jak 80 rocna ua chodim,ale inak dobre.v stredu mi budu malwho vazit aj merat na UTZ tak som zvedava 🙂

lenadka
27. feb 2016

@gabuchah veru, v pondelok nech si tam 😀 😉

lenadka
27. feb 2016

Ja ešte len v utorok 1x na prietoky 😀 toľko bábätiek na svete, len slintať môžem kým sa ten môj konečne narodí 😅

stanka2612
27. feb 2016

@mata0312 boze moja,aj malinka na infuzke?take babatko male ☹ no ale,nevadi,nie je to nic vazne,daju jej trosku glukozy a bude dobre...a o dva dni budete pekne spolu na izbe 😀 joj moja v dobrom zavidim,ja uz som na toho mojho taka zvedava....

stanka2612
27. feb 2016

@mata0312 ze nudim 😀 😀 😀 ja by som jojkala od bolesti...

stanka2612
27. feb 2016

@lenadka neboj aj my sa dockame 😉 ale teda uz sme kazda netrpezliva 😀

1234lubka
27. feb 2016

@mata0312 juuuuj aky maly cloviecik 🙂 🙂 🙂 si neviem predstavit ze ajp ja mam take v brusku 😉 😉 takze vahovy odhad na sone si mala celkom dobry 🙂 🙂 🙂

jarkajozo
27. feb 2016

@stanka2612 nas uz merat nebudu pri prvej poradni abpptom az pri porode 😞 taze ja netusim ani kolko ma 😊 no necham sa prekvapit kedy to pride nebojte dam vam vediet 😊
@gabuchah nic mi neni keby som nemala to brusko ta ani neviem ze som tehotna a samozrejme moje nalady 😃 teraz ma kus prehnalo no dajak neriesim uz len budem cakat 😃 ci teraz ci o tyzden hlavne nech je maly v poriadku 😊

1234lubka
27. feb 2016

@gabuchah
@mata0312 inak mati ja som na teba nornalne v noci myslela ze si zalozila temu marcovky a porodis si vo februari....strasna zrada 😀 😀 😀 Gabi teraz ty uz chod....

mata0312
autor
27. feb 2016

@stanka2612 ti verim som stastna ze.je uz tu , povedal.ze.nic.vazne , srdiecko je.ok, presne aj maly bol.takto.na infuzkach :-\ , verim ze.nejojkala.neni to take strasne , akurat mi pracuju creva a ako keby mala kope 😀
@1234lubka vsak sup sup aby si to aj ty stihla 😉

mata0312
autor
27. feb 2016

@1234lubka no.veru na to ze sa hmyrila len 200g sa kopla 😉 je.naozaj malinkata ako.babika

mata0312
autor
27. feb 2016

@gabuchah podvecer sa.uz idem postavit 😀 co budem.vylihovat. a pojdem kuk moju lasocku ...no.nuda tu je ..pod uz teraz 😉

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo no každopádne moja, telo sa ti krasne pripravuje 🙂 podľa mňa to bude skôr 😉
@1234lubka hehe, že zrada 😀 inak ano, krásne nás ubehala 🙂 ale dobre už, maťa to z nás mala asi najťažšie... S tým bruškom aj celkovo, ten tlak...

gabuchah
27. feb 2016

Baby ja som dnes taká nervózna, že neviem občas čo so sebou...
Hádžem chvíľkové upratovanie, ale nepomáha..

gabuchah
27. feb 2016

@mata0312 to sa ti možno maternica sťahuje keď ti takto aj črevá pracujú...
A ako sa cítiš bez bruška? 🙂
Mati, ver zo by som najradšej už šla, včera večer ma dosť bolelo podbrusie, vaňa pomohla ale keď som šla počasie noci z WC tak ma pichalo že som aj podskakovala...
Aj dnes brucho stiahnuté, nervózna som jak pes...
Pri Filipovi som takto boli tri dni ☹
Som moc šťastná za malá je v poriadku, dobre ze si taká ciperna, aspoň máš šancu veľkú na kojenie 😘

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah zeby uz predporodne blues? 😀

mata0312
autor
27. feb 2016

@gabuchah ale.je. na.infuzkach, az zajtra.ju budem.kojit prvy krat ...musia sa pustit vetry aby to bolo ok

mata0312
autor
27. feb 2016

@gabuchah zatial.nevnimam ze ho nemam 😉

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah aby si mala pravdu 😃 no necham sa prekvapit 😊

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah ty uz by si mohla 😊 aby sa
@mata0312 nenudila 😊

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo Pocuj ani u mňa nič nového ,presne ako si napísala keby nemám bruško ani neviem že som tehu