Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 moja dve noci tu.budem, akurat mi prisli povedat ze mala je na infuzkach ☹ ale.ze nic vazne len ma malo cukru v krvi
@mata0312 di dobrá 🙂 odpadávam z teba :D žena ty si po cisárskom a nudis sa 😀
Drž mi miesto, v pondelok som tam 😀 alebo do toho tretieho snáď určite už 😀 bolo by nám super spolu 🙂 aaachhh... toto čakanie je o nervy 🙂
Inak všetko najlepšie tvojim laskam, dúfam že tatinovi a malému je lepšie a nedeľňajšia návšteva vás neminie 🙂
@jarkajozo joj moja ja este zavreta jak sa len da 🙂 len ma vsetko boli jak 80 rocna ua chodim,ale inak dobre.v stredu mi budu malwho vazit aj merat na UTZ tak som zvedava 🙂
Ja ešte len v utorok 1x na prietoky 😀 toľko bábätiek na svete, len slintať môžem kým sa ten môj konečne narodí 😅
@mata0312 boze moja,aj malinka na infuzke?take babatko male ☹ no ale,nevadi,nie je to nic vazne,daju jej trosku glukozy a bude dobre...a o dva dni budete pekne spolu na izbe 😀 joj moja v dobrom zavidim,ja uz som na toho mojho taka zvedava....
@mata0312 ze nudim 😀 😀 😀 ja by som jojkala od bolesti...
@lenadka neboj aj my sa dockame 😉 ale teda uz sme kazda netrpezliva 😀
@stanka2612 nas uz merat nebudu pri prvej poradni abpptom az pri porode 😞 taze ja netusim ani kolko ma 😊 no necham sa prekvapit kedy to pride nebojte dam vam vediet 😊
@gabuchah nic mi neni keby som nemala to brusko ta ani neviem ze som tehotna a samozrejme moje nalady 😃 teraz ma kus prehnalo no dajak neriesim uz len budem cakat 😃 ci teraz ci o tyzden hlavne nech je maly v poriadku 😊
@stanka2612 ti verim som stastna ze.je uz tu , povedal.ze.nic.vazne , srdiecko je.ok, presne aj maly bol.takto.na infuzkach :-\ , verim ze.nejojkala.neni to take strasne , akurat mi pracuju creva a ako keby mala kope 😀
@1234lubka vsak sup sup aby si to aj ty stihla 😉
Baby ja som dnes taká nervózna, že neviem občas čo so sebou...
Hádžem chvíľkové upratovanie, ale nepomáha..
@mata0312 to sa ti možno maternica sťahuje keď ti takto aj črevá pracujú...
A ako sa cítiš bez bruška? 🙂
Mati, ver zo by som najradšej už šla, včera večer ma dosť bolelo podbrusie, vaňa pomohla ale keď som šla počasie noci z WC tak ma pichalo že som aj podskakovala...
Aj dnes brucho stiahnuté, nervózna som jak pes...
Pri Filipovi som takto boli tri dni ☹
Som moc šťastná za malá je v poriadku, dobre ze si taká ciperna, aspoň máš šancu veľkú na kojenie 😘
@gabuchah zeby uz predporodne blues? 😀

@stanka2612 otvorena na jeden palec krcok makky priesiakli zatka odisla ale ze vidime sa o tyzden 😊 tak som zvedava..a maly menej kope mozno sa otocil opacne chrbatikom abo ja neviem 😊 ale vsetko je ok 😊 zavidim kazdej ze to ma zasebou a ze uz maju svoje lasky male pri sebe 😊 ale to v dobrom 😊 a ty ako? Uz to ke v obalke ze aj keby sme rodili tak priazel to posle 😊