icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah to urcite,na to sa uz tesim 😉 mam uz aj kacicku na vani 🙂

gabuchah
27. feb 2016

@stanka2612 jeej, to fakt? 🙂 a vlastne ty musíš, si učiteľka, to je super 🙂 ja hrám na gitaru ako samouk 🙂 veľa vecí neviem a nevychytavam, ťažko sa to podľa sluchu 🙂 ale id 4rokov som hrala a akordeón, tiež sama, potom som sa aj učila 🙂
Tak hrávas aj ty malému, že? 🙂 detičky to milujú 🙂

gabuchah
27. feb 2016

@stanka2612 a flauta je náročná? Tu som nikdy neskúšala

denca2d
27. feb 2016

@mata0312 no tak hadam daju aj tebe nieco na preliecenie a v pondelok sa mozete stiskat🙂 drzim palce..

mnamkacik
27. feb 2016

Baby ja som konečne dočítala vaše postrehy, ,,človek na 2,5hod zaspi a potom nie a nie dočítať, ,,,,som so nemyslela že ma unavi cesta domov

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah uprimne?este som mu nezahrala,ani ma to nenapadlo ☹
Flauta je podla mna jeden z najlahsich nastrojov 🙂 ja som sa aj sama ucila,ale vela ma naucili v skole na pedagogickej strednej a trosku som skusala aj klavir,ale ten neovladam...a akordeon ti zavidim,to som vzdy chcela vediet,ale ten je myslim dost tazky...

jarkajozo
27. feb 2016

@stanka2612
@gabuchah spóocny kupel je na nezaplatenie 😃 len uz asi nie terez 😃

stanka2612
27. feb 2016

@jarkajozo my po nasom zazitku radsej spolocnu sprchu,kut je velky a siroky 😀

jarkajozo
27. feb 2016

@stanka2612 tak to hej bo keby tak pod vami vana pukla by bolo horsieobaja ste vysoky tak to radsej ten kut 😊 my ked ideme dvaja tak musim malo vody dat bo by sme vytopili asi susedku 😃 ale s lukaskom sa este vela pokupete 😊

gabuchah
27. feb 2016

@stanka2612 tak hraj ešte, kým vladzes 🙂 uvidím jak bude spokojne spať alebo kopkat 🙂 ja som hrávala aj preto, z myslím zo bude pamätať a môžem ju s tým uspať 🙂
Akordeón má bavil, a či ťažký . Neviem, mala som 6rokov, potom ma nútili hrať a ja baran rebel som prestala... Ale rada by som sa k tomu vrátila ešte 🙂 gitara je náročnejšia na držanie, prsty 🙂

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah ja mu stale spievam jednu uspavanku aj viac krat za den,verim,ze si ju bude pamatat 😉 a teraz mu s tym zasitym prstom nezahram nic ☹

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
gabuchah
27. feb 2016

@stanka2612 Jaaj bože, prepáč úplne som zabudla že ty prst liecis
Si urcite bude pamätať, sa pri nej ukludni ak bude plačkať

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah to je v poho 😀 ved keby nebol ofacovany,ani neviem,ze mi nieco je,uz to neboli 😀

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 no ti verim..ja to mam kusok..aspon sa prejdem trosku..a odkial pesne si? Asi som to prehliadla, prepac..

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo ty mas nápady, že spoločný kúpeľ,,,
Pocuj už viem k čomu prirovnať moje pocity tam dolu-ako keď som strávil celý deň bicyklovanim.Ingrediencie
9 kusy vajcia
300 gramov cukor kryštalový
200 gramov kokos struhany
6 polievkové lyžice poloh. múka
2 polievkové lyžice kakao
100 millilitrov uvarená silná káva
130 gramov cukor kryštalový
250 gramov maslo
Inštrukcie
Cesto: 9 bielok vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh, pridáme kokos a múku. Vylejeme na pekáč vystlaný papierom na pečenie a pri teplote 170 st.C upečieme do svetlo ružova.

Plnka: 9 žĺtok, 130g kr.cukru, kakao, uvarenú kávu aj so zrnkami uvaríme nad parou do zhustnutia . Po vychladnutí primiešame 250g maslo .

Plnku natrieme na cesto a polejeme čokoládovou polevou. ...cítim také kosti aké som ani nevedela že mam

mnamkacik
27. feb 2016

Tak čo už sa mne podarilo, ,,,do správy som nakopirovala recept, ,,,,ja som talent, ,,,,ako to vymazať?

luciferko162
27. feb 2016

@mnamkacik chute robis :D Tvoj nick ta vystihuje haha

stanka2612
27. feb 2016

@mnamkacik nic nemaz je to zlate 😁😁 ved sme tehotne

mnamkacik
27. feb 2016

@luciferko162 diky! Prezývka od môjho partnera

luciferko162
27. feb 2016

@mnamkacik 🙂 mile

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
mnamkacik
27. feb 2016

@stanka2612, ,,,,ako to že vystrajam hovadiny doma, ,,,že odkladam kávu,časopisy, riad,škrupiny od vajec do chladničky je pohode ale ako som toto dokazala???

stanka2612
27. feb 2016

@mnamkacik normalka,tehu demencia 😀

mnamkacik
27. feb 2016

@luciferko162 Ale so sladkosťami a fajnotkami to nič nemá,,,, 😍😄😘

mnamkacik
27. feb 2016

@stanka2612 veď toto, už to začína byť očividné že ide o materskú demenciu

Neviem ako vy mamičky, ale mne už začína dochádzať že čoskoro sa zo mňa stane mama, že budem zodpovedná za malicku ľudskú bytosť, ,,, trochu obavy či budem schopná mu dať všetko a ci budem dobrá mama-???

Ja ho už chcem mať pri sebe😋

gabuchah
27. feb 2016

@mnamkacik už teraz si najlepšia 🙂 buď bez obáv 🙂

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik budes ta najlepsia mamina aku moze mat adamko prenho budes vynimocna a ta najlepsia 😊 super recept mozme sa vsetky inspirovat 😃 a zajtra prekvapit chlapov...neboj ja mam tiez demenciu tehotensku lebo co ja stvaram 😃

mnamkacik
27. feb 2016

@gabuchah ďakujem za podporu,

Dnes som Upratovala, Vysavala u svokry, chodila s Michalovmu malickym 9mesačným synovcom a nič,,,už ozaj len na pole asi pôjdem robiť aby sa rozbehlo voľačo, ,,

Som rozmýšľala, že kolke porodia práve pondelok 29.2