Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Docitala som vas 🙂 drahy spokojny,ma tvarnice a ja som dostala svoju cokoladku 😀
@domi_nika13 no je to mozne..ja chodim teraz pondelky na ctg a utorky na poradnu
@stanka2612 no musim nejaky pohladat..nech ma maly nejaku zabavku v tej postielke🙂
@denca2d @domi_nika13 @lenadka to je aka nahoda,ze ste sa tu takto nasli 🙂
@stanka2612 uz nakupene? 😊 dufam ked tak najmenej je kupit paplonik 😊 uz relaxujem vo vani 😊 dufam ze cokoladka chutila 😊 take uplatky poznam 😃
@stanka2612 🙂 no ten vie co na teba plati
@denca2d skus na bazosi alebo na aukciach 😉
@stanka2612 no riadna..som to necakala..
@stanka2612 no ved budem musiet..aj kocik som tak kupila a som spokojna..
@stanka2612 moja uz som vstala a bola.pozriet malicku :'(
@jarkajozo jej vana,mozno pojdem aj ja neskor 🙂 hej chutila ved koli nej som tam isla 😀 pekne relaxuj a vychutnavaj teplu vodicku 🙂
Baby ziadna teda.este.nerodite? Vsak.nech s.to uz.rozbehne 😉
@denca2d to ano sladkosti ja mozem 😀 a kocik mame aj my z druhej ruky to je uplne ok 🙂
@mata0312 malinka 😉 krasna je jak tam lezka 😍
@mata0312 joj ja som zavreta na 100 zamkov...ked bude maly po tatkovi tak budem prenasat 😀 my sa teraz vytesujeme s tebou a cakame na gabiku,jarkajozo alebo emiliu25 😀
@mata0312 mati vsetko bude v poriadku neboj 😊 mala je krasna..my uz by sme to aj chceli rozbehnut len tie nase deturence nie 😊
@stanka2612 fajne uvolnenie na chrbat 😊 som chcela naj sa prida aj moj stary no nechce bo sa boji ze sa nezmestime 😊
@jarkajozo no to my sme raz skusali este ked som tehu nebola,len my mame v kupelni aj vanu aj sprchac,cize vanu mame taku rohovu mensiu 😉 obaja sme vysoki cez 180 cm a drahy je este aj siroky (120 kg), a ze dame spolocvne kupanie...nieco v tej vani prasklo,my sme sa zlakli a viac sme to neskusali 😀 😀 😂😂
@stanka2612
@jarkajozo
@denca2d joj baby je to tazke ale ze.pre jej dobro ....a este zajtra.znova na 24 hodin tak.az v pondelok mozno pri mne , len.ja.mam.stale.silnu.nadchu ☹
@denca2d mne merali panvu tesne pred porodom.
@stanka2612 😂😂😂😂😂
Niečo puklo vo vani? umrem z vás 😂😂😂😂
To už čo muselo byť keď vaňa zaochkala 🙂 😀
@mata0312 moja malinka...presne sa ti opakuje to co aj pri malom ☹ ale zase ak jej to ma pomoct,nech jej ta infuzka tecie...a ty sa zatial tie dva dni setri,liec a na treti den uz budete spolu uvidis 🙂 😉 neboj,vsetko bude dobre
@gabuchah gabi neviem,vana to prezila,funguje,ale vzdy len pre jedneho 😀 😀 😀 😂😂😂
A ja som malej na gitare zahrala, už dlho som nie a mala to rada, cez to brucho obtiažne ale šlo to 🙂
Tak snáď aj vibrácie hudby pomôžu 🙂
@gabuchah vies hrat na gitaru?aj ja a aj na flautu 🙂
@stanka2612 ja myslím, že vaňa by to zvládla 🙂
A ak nie vás, tak spoločné kúpanie s malým bude super 😉

@mata0312 poriasne si oddychni,zajtra pekne vstanes 🙂