Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik ja mam od zaciatku take stavy 😃 vsetko pcham kade tade a nic neviem najst 😊 ked som dostala chut na kriedu musela som ju vyskusat som myslela ze sa povraciam , sme malovali chodbu a priatel ma nasiel tam spat na stolicke som nevedela zaspat a farba mi strasne vonia teraz 😊pravidelne chodim fetovat cersto vyprate pradlo este take mokre , vela je toho az niekedy sa chytam za hlavu s odstupom casu 😊
@domi_nika13 no my sme pred 4 rokmi kupili byt..ale uz ak sa rozrastieme o noveho clena tak sa zaciname obzerat tiez po nejakom domceku.ale to ma este cas nejaky rok-dva..
V čase 17-19 hod som chrápala na gauči, som moc zvedavá čo idem robiť v noci
@jarkajozo mám dve sestry a keď sme boli male-každá sme mali uchylku na niečo iné (to sme boli vo veku 2roky)
Ja na pieskovisku miesto rovesníka kolacov a hradov-si spáchala piesok do úst, vreciek a ešte aj doma sa kŕmila, sestra si vychutnavala prach pri ceste vedľa chodníkov a najmladšej spomaľovala omietka a olizovala stenu
To nám mám tvrdí že nik toto nerobil, ,,
Ja mam zelenu stolicu radsej uz nic necitam na nete bo zistim strasne veci a zbytocne budem panikarit 😊
@gabuchah čítala som o tom syndrome, niečo na tom bude- ja som ako decko mala
Málo železa a zinku- tak aspoň viem prečo som bola taký degustator 😀
Kokso ja už normálne premýšľam že aky high level bolesti budú kontrakcie a pôrod,,,, a doteraz som ani netušila že čo je bolesť
Ale stupňuje sa to dobre, kurnajss 😡😡😡
@mnamkacik skús pohár vody, aj dva a tú vaňu, mne včera pomohlo až to... A chcela už ísť rodiť.. Dnes už dúfam, že v nedeľu to nebude, keď každý hovorí že víkend neni dobrý 🙂
@jarkajozo
U niekoho je tá bolesť ako pri menštruácii, u niekoho ide do nôh..
Je to sila aké najhoršie je ked sa vylakas že čo sa deje... Len dýchať a rozdychavat
@gabuchah kazda sme ina ta som zvedava ty uz aspon vies co ta caka😞 no my nie 😞 hoc to mozes mat teraz ine ..premna by bol asi naj vikend nesu planovane sekcie a ani porody na vyvolavacku taze je to take volnejsie myslim bo furt ked idem na poradnu ta hovoria ze vserko maju plne myslim vzdycharne
Baby dakujem.za.podporu, no nadchu mi.nedavaju.nic., len.doteraz sa nedalo smrkat zajtra kupim.nieco ☹ uz.chcem.aby sme.boli spolu ....inak neda sa mi tu spat ...ako.som v nemocke.este som tu nespala..viete si predstavit.ako vyzeram ☹

@domi_nika13 ste zlaté- budeme súprove. ..
@jarkajozo aké zážitky máš s demenciou tehotenskou ty???