icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
27. feb 2016

@domi_nika13 ste zlaté- budeme súprove. ..

@jarkajozo aké zážitky máš s demenciou tehotenskou ty???

jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik ja mam od zaciatku take stavy 😃 vsetko pcham kade tade a nic neviem najst 😊 ked som dostala chut na kriedu musela som ju vyskusat som myslela ze sa povraciam , sme malovali chodbu a priatel ma nasiel tam spat na stolicke som nevedela zaspat a farba mi strasne vonia teraz 😊pravidelne chodim fetovat cersto vyprate pradlo este take mokre , vela je toho az niekedy sa chytam za hlavu s odstupom casu 😊

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 no my sme pred 4 rokmi kupili byt..ale uz ak sa rozrastieme o noveho clena tak sa zaciname obzerat tiez po nejakom domceku.ale to ma este cas nejaky rok-dva..

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo ty si TOPKA že krieda 😀a to som si myslela, že keď cmucham na benzínke vôňu nafty a benzínu, že som blázon- teraz som spokojná že nie som sama 😉

mnamkacik
27. feb 2016

V čase 17-19 hod som chrápala na gauči, som moc zvedavá čo idem robiť v noci

jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik tiez pohone hmoty su top sa cudujem ze som si este neodniesla stolicku na pumpu 😊 ja som v tom salena...ale neviem preco áe furt mam chut na kriedu sadru omietku no uz nikdy neskusim sak to tak nechuti ako som si myslela 😊

jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik mohli sme ist brigadovat na shell pumpu sak jak by sme uspokojili svoje potreby tankovali by sme ludom a este by nam aj platili 😃

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo mám dve sestry a keď sme boli male-každá sme mali uchylku na niečo iné (to sme boli vo veku 2roky)
Ja na pieskovisku miesto rovesníka kolacov a hradov-si spáchala piesok do úst, vreciek a ešte aj doma sa kŕmila, sestra si vychutnavala prach pri ceste vedľa chodníkov a najmladšej spomaľovala omietka a olizovala stenu

To nám mám tvrdí že nik toto nerobil, ,,

jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik kazdy ma dajaku uchylku 😊 som zvedava na adamkov ze aky budu 😊 ale urcite budu mat nieco spolocne 😊

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo minimálne meno 😉😃

jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik a mozno mesiac narodenia 😃 podla mna gabika to da na 29.2 😊

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo precitaj si o Pica syndróme 🙂 😉

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo uvidíme ako to pôjde ďalej, ,,
Ja som bola na Wc-mňa volako boli hrozne bruško aj siska ,,, ja sa bojím

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo oooj, ďakujem, no bodaj by 🙂 🙂 takto na večer keď som sama a nechce sa mi spať sa aj teším, že ešte nerodim a mam veget 😀

mnamkacik
27. feb 2016

@gabuchah To taký syndróm existuje?

gabuchah
27. feb 2016

@mnamkacik neboj... Je to pred pôrodom normálne... Ja to mám podobne a už druhý deň...

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah zistenie asi vyhladam pomoc 😃 ale nie moze to byt mam menej zeleza ...nabuduce slubujem ze si necham zajst chut 😊

@mnamkacik neboj zvladnes aj ja chyzala paniku ked sa daco dialo nove a furt nic 😞 ale prajem ti aby sa ti to rozbehlo 😊

jarkajozo
27. feb 2016

Ja mam zelenu stolicu radsej uz nic necitam na nete bo zistim strasne veci a zbytocne budem panikarit 😊

mnamkacik
27. feb 2016

@gabuchah čítala som o tom syndrome, niečo na tom bude- ja som ako decko mala
Málo železa a zinku- tak aspoň viem prečo som bola taký degustator 😀

Kokso ja už normálne premýšľam že aky high level bolesti budú kontrakcie a pôrod,,,, a doteraz som ani netušila že čo je bolesť

Ale stupňuje sa to dobre, kurnajss 😡😡😡

jarkajozo
27. feb 2016

@mnamkacik zeby si rodila? Skus teplu vanu ..neviem si predstavit ake su kontrakcie ked vravia ze je to horsie jak bolesti pri kramoch a ja som mala strasne bolesti tak si neviem predstavit co ma caka

gabuchah
27. feb 2016

@mnamkacik skús pohár vody, aj dva a tú vaňu, mne včera pomohlo až to... A chcela už ísť rodiť.. Dnes už dúfam, že v nedeľu to nebude, keď každý hovorí že víkend neni dobrý 🙂
@jarkajozo
U niekoho je tá bolesť ako pri menštruácii, u niekoho ide do nôh..
Je to sila aké najhoršie je ked sa vylakas že čo sa deje... Len dýchať a rozdychavat

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah kazda sme ina ta som zvedava ty uz aspon vies co ta caka😞 no my nie 😞 hoc to mozes mat teraz ine ..premna by bol asi naj vikend nesu planovane sekcie a ani porody na vyvolavacku taze je to take volnejsie myslim bo furt ked idem na poradnu ta hovoria ze vserko maju plne myslim vzdycharne

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo veru, každá smerom iná a aj ten.pôrod je každý iný...
Viem zhruba čo má čaká a pritom neviem nič 🙂
No aj u nás je plno, v utorok večer raj 26žien čo sestrička hovorila, spln v pondelok zasa úradoval 🙂

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah aj mna to napadlo ze spln 😊 kazdy lekar by mal byt dobry a myslim ze je jedno ci je vikend abo nie trapit by nas nemali nechat..

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah aj mne hovorila ze primar volal na zachranku nech romky im nenesu lebo subu uplne plny

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo tiež myslím, že je jedno ktorý deň a noc... Veď doktor to nejako nesleduje, má službu a pokiaľ nespí 🙂
To fakt? Ty kokos, chuderky.. A kde s nimi chodia alebo kde ich vozia?

mata0312
autor
28. feb 2016

Baby dakujem.za.podporu, no nadchu mi.nedavaju.nic., len.doteraz sa nedalo smrkat zajtra kupim.nieco ☹ uz.chcem.aby sme.boli spolu ....inak neda sa mi tu spat ...ako.som v nemocke.este som tu nespala..viete si predstavit.ako vyzeram ☹

jarkajozo
28. feb 2016

@gabuchah tak my tu mame 3 porodnice 😊 tak ich museli dajak rozdelit

jarkajozo
28. feb 2016

@mnamkacik ty ako si natom? Rozbehlo sa to ?

jarkajozo
28. feb 2016

@mata0312 neboj zvladnete to ...ty sa das dokopy a budes uz okolo malej pobehovat bude vsetko dobre