Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ja zas 18teho :D (ale zas malej som dohovárala nech vydrží do 19teho - vtedy mám narodeniny ja 🙂 )
@jarkajozo je krásna,ja som tiež pôvodne chcela postielky od mamky, v ktorej sme spávali ešte my so sestrami,no nakoniec sme usúdili ze aj u starkých bude potrebovať, ,,,,
Bábätko nerieši či je postielka nová alebo stará,či má kolotoč alebo baldachyn, ,,,hlavné aby bol v teplucku a suchu, ,,,aby ho mama a táto lubili (veľa detí nemá žiadnu postielku) naši Adamkovia sa budú mať skvele
@mnamkacik jej si potesila my mame moju este postielku brat v nej bol na 25rokov dali sme ju dokopy novy nater a je ako nova a pevnejsia ako tie co predavaju teraz a stalo nas to dokopy 15€ a priatelove nervy 😃 my sme kupovali k babke cestovnu ...kolotoc este dokupim a paplon ani vankus este netreba myslim Adamkovia budu podla mna nasi mazloškovia 😊
@jarkajozo ja som zase v 7 tyzdni krvacala troska a som po IVF tak ma doki nechal doma pre istotu
@skladka to by bol veru krasny darcek k narodeninam 🙂 taky celozivotny 🙂
@jarkajozo mas nadhernu postielku,krasna je...vsetky tu mame krasne postielky a hlavne kazda podla svojho vkusu 🙂
@mata0312 stale ti nedali spolubyvajucu? A aky mas zapal?bakterialny?davaju ti ATB?
@domi_nika13 krasna postielka a taky kolotoc mas ako aj ja 🙂 na postielke mam sice iny,ale tento mam ako nahradny,keby sa pokazil (dostala som dva kolotoce) 😀
@stanka2612 no ja nebola v nemocnici, u doktorandov na poradni a ten nasadil lieky a vraj keby mi to stále prekracovalo 140/90 tak nemocnica

Konecne hotova maturovali sme s monitorom dychu ale zvladli sme to tatik si nato lahal aby sme zistili ako to funguje 😃 nemam taku krasnu postielku ake mate vy no myslim ze staci...paplonik a vankusik sme eeste nekupovali..ani kolotoc 😞 ale postielku sme stihli dat dokopy sa tesim 😍