Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@domi_nika13 mas krasnu postielku 😍 urcite sa v nej bude krasne spinkat 😊
@stanka2612 jaj tak hlavne ze vsetko dobre dopadlo a zachvilku sa budes tesit z lukym 😊 ano vsetky mame krasne postielky a budu este krajjsie ked v nich budeme mat deticky 😊
Zeny ja chodit nemozem..kazdym krokom ma pycha v podbrusku...normalne krivam..dufam ze tento tyzden to dam...toto som pri prvom nezazila...
@jarkajozo
@stanka2612 suhlasim vsetky mame krasne postielky, uz aby v nich boli nase deticky 🙂
@emilia25
@stanka2612 neviem nic mi.nepovedali, mam zapchaty nos a tecu hlieny dole a kaslem
@stanka2612 ano atb dostavam do zily , som stale sama
@stanka2612 143/82/120
Po tabletke
@gabuchah aj tak dost podla mna
@mata0312 keby si tam aspon niekoho mala,bolo by ti mozno trosku veselsie...ale neboj,kazdym dnom sa vam s malinkou pobyt v nemocke krati 😉 o chvilu budete vsetci spolu doma 😘
@1234lubka zeby si este vsetky predbehla? 😉
@stanka2612 dakujem stanka si zlaticko 😉 :-*
@gabuchah kedy mas dalsi termin,ten marcovy?
@mata0312 no ja som si tiež povedala ze sa nebudem stresovať, ale keď ma to v noci chytilo, bolelo celkom slušne a prešlo, i keď...nie je to už také.. Predsa len,nepríde mi všetko v poriadku,veď takto budem ko keď prídem pôrodu...
Uvidím ako ten tlak a aká bude noc
Toto je fakt najhoršie...
Doktor sa pousmial, že veď keď to príde budem to poznať, alebo pri Filipovi to tiež takto začínalo a až keď vodu pustili tak to nabralo na obrátkach, mne sa plodová voda sama nepustí a keď som sa pýtala doktora či aspoň zadka odišla, bo včera nahromadené hlieny šli preč, tak že prečo to je pre mňa dôležité..no pre mňa to je znamenie...
A tebe pomáhajú tie infuzky?
@stanka2612 Stani, vo štvrtok mám druhý termín
Na piatok má poslal na meranie tlaku, v pondelok poradňa, zajtra pásy...
Veď tlak si meriam doma, pre mňa je to ťažké už takto behať, nebývam v meste

@gabuchah a teraz mas aky?