icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
29. feb 2016

@lenadka ja by som asi mamu nechcela,asi by to ako matka velmi prezivala...moj pri porode byt nechce,takze tam budem sama...

mnamkacik
29. feb 2016

O chvíľu tu máme pokorenu "300"

pahu
29. feb 2016

Dobru noc vsetkym... ja mam za sebou tazky den tiez, zase tie bolesti brucja, vo ma uz dva krat pohnali na chirurgiu. Cmuk.

gabuchah
1. mar 2016

@pahu na chirurgiu? To prečo?

gabuchah
1. mar 2016

@lenadka tak to si dobrá, že tak potichu... Inak, môj ex tam tiež zyval, správal sa ako pako, sedel a znudeny výraz, akože nevyspany a zmordovany, mala som dosť tak tiež som sa radšej do sprchy vopchala :#) na šťastie vtedy to netrvalo dlho ten pôrod... A aspoň som sa nepoddavala bolesti 🙂 teraz už nepôjdem proti sebe som si povedala.. Len Michal je citlivý, jemu je aj starých chorých ležiacich ľúto keď to vidí v nemocnici... Tak snáď nebude nervóznejsi jak ja 🙂
Ide hlavne o to priviesť na svet spoločne spoločnú lásku 🙂

1234lubka
1. mar 2016

@stanka2612 myslim ze nie...dnes nebol ziadny poslicek....bemeozem spat jak ma bolia dutiny okolo nosa...dasna....som dala paraken snad pomoze....inak nic neboki nepycha..teraz...vcera som od gauca po servitku ci na wc ledva sa odskintala....si myslim ze to pride v blizkej dobe...

1234lubka
1. mar 2016

@mata0312 aj jaked som bola nactg sa narodilo babetko 🙂 zhanala sestricka foktorku nech zhodnoti ctg ale praaave rodila 🙂 som pocula potom babetko..ten plac boze...ako nejake zvieratko mi to pripadalo 🙂 slza mi taka vysla ze azv 🙂

1234lubka
1. mar 2016

@lenadka adi ani janeviem, preco rarita? podla.mnanormalnavec...odkedy som tehu uz treti pripad ze cele tehu to bolo dievcatko a narodil sa chlapcen..teraz kolegyni zneterky je synovec...v ruzovych dupackach 😉 😉 moje bolo tiez furt nejak divne otocene, chrbatikom a ritkou....dr len skonstatoval na dvoch sonach ze pipik nevidi ale mam to brat z rezervou lebo je zle vidiet...inak mamu k porodu??? ani za svet!!! Stale tajne dufam ze moj ostane aspon pocas prvej doby...ku tlacenie nemusi ist....to velmi nechcem....skor hlavne te cas po porode by som ho chcela pri sebe...uvidime akabude situacia ako z malym a tak.....
@skarabubu @mata0312 aj u vas.sa.stalo ze z dievcatka sa vyklul chlapcek nie?

mata0312
autor
1. mar 2016

@gabuchah aj ja mam take stastie , drahy so.mnou velmi sucitil bol mi strasna opora bola som stastna ze.ho tam.mam :-*
@1234lubka ano stalo na.zaciatku tehu 😀 ale potom uz od 25 tt stale chlapec

dailla107
1. mar 2016

@mnamkacik
@gabuchah no vyskusam dnes baby, vcera som robila vsetko mozne aby som nesla opat strkat 🙂 som asi obrastla machom odkedy som nemala sex :D a hura, dnes som spala od 22:00-5:00...normalne ze uspech!!!🙂

dailla107
1. mar 2016

@jarkajozo aj ja cakam chlapceka, v oiatok mal podla ultrzv 2990h, dufam ze tie 4kilove prognozy ktore su aj unas nebudu realne 🙂

emilia25
1. mar 2016

Dobre rsnko baby no asi to veru pride dnes ako si má zacalo uz pobolievst brucho za hodinu uz 3 take bolesti tak snáď uz z toho dnes co si bude.ved uz je marec.

dailla107
1. mar 2016

@jarkajozo aj my prerabame, a ja som sa odsrala k mame, vsetko sa stierkuje, brusi, maluje,zasraty cely byt a manzel prace a ja u mamy 😝

jarkajozo
1. mar 2016

@dailla107 jej a ako sa bude volat? Neboj nebudu mat tolko 😊 ja sa furt utesujem

1234lubka
1. mar 2016

@mata0312 aha, ta nazaciatku to kic ved to je drobne tomu by.som vobec neverila, ale pri porode ja poznam ze az bolo prekvapko

jarkajozo
1. mar 2016

@dailla107 toty nasi chapi vedeli kedy prerabat 😃 my mame cely byt len maleho izba sa robi a tam budem spat s nim..do spalne nam postielka nevojde ..

dailla107
1. mar 2016

@jarkajozo budeme mat Jakuba, ak som si spravne zapamatela vy Adama? Adama sme chceli kym som neotehotnela,, a potom ked som bola sme ze Jakub ;) no my sme chceli prerabat, lenze cakali sme na kamosa co nam tahal nanovo elektriku a zrazu vsetko sa zacalo hybat zpaz vo februari...v sobotu mi vydepkovany volal, ze ho to tam nebavi, vsade bordel a spina a ma z toho depky a co som si ja vymyslela...ma skoro drblo 🙂 ale detska uz je vymalovana, aj kuchyna tak vraj to poupratoval a vie tam fungovat 🙂 a robi z domu aby bol iekto pri robosoch, tak mu moc nezavidim, ale nech..hold malo sa to spravit v novembri a bol by pokoj 🙂 ked ma furt cas na vsetko 🙂

emilia25
1. mar 2016

Joj baby veru toto su co za bolesti ved pri 3 má to iba trochu bolelo a toto je uz dost boli a dost sa to skracuje.

mata0312
autor
1. mar 2016

@emilia25 tak ta dnes uvidim 😀 prajem rychly porod 😉

1234lubka
1. mar 2016

@emilia25 ides nam odstartovat marcove rodenie?? 😉 😉 😉

jarkajozo
1. mar 2016

@dailla107 to poznam vzdy bolo casu my sme s tej izbicky mali skladisko lepsie povedane moj tam mal naradie a veci potrebne do roboty ...az v januar som mu vsetko s tej izby vypratala do obyvacky na zem tak uz musel zacat robitbporiadky bo mu to liezlo na nervy 😃 a zaciatkom februara zacal robit no on si to robi sam kedze sa tomu venuje aj v praci 😊 vsetko si vie urobit sam 😊 len nas brzdi elektrina bo nechce vecer ked pride s prace vrtat a buchat 😞 couz uz si uvedomil ze mohol ponaly robit od swptembra ale to su chlapy vzdy maju casu 😃 my uz u mamky mame vsetko nachystane😊 ked pojdeme s porodnice a byt nebude dokonceny

emilia25
1. mar 2016

Baby idem sa na jesť osprchovať a uvidím inac bolestí su každé 2 minúty a dost silne ale kratke.tak uvidím co urobí sprcha a muzik tu somnou predychsvs no zlatý.

1234lubka
1. mar 2016

@emilia25 no do vecera.cakame foto... 😉 😉 dnes velmi pekny.datum 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@dailla107 vidim ze sme natom rovnako 😊 inak jakubko krasne meno ja som chcela no moj ma voci nemu vyhrady najradsej by bol keby sa maly volal Jozef no to nedovolim ja 😃

1234lubka
1. mar 2016

@jarkajozo ajmy.sme to tak mali 🙂 🙂 mame dvojizbak ale fungovali sme len v jednej izbe...tamta "detska" bol sklad farieb, bordela...no nemohla som tam pozerat..min rok sme to vypratali vymalovali a urobili spalnu.....toho roku budeme postel prekladat do obyvacky, robit sadrokartonovu priecku, novygauc, obyvackovu stenulebo doteraz mame len komodu 😉 😉 uvidime kedy zrealizujeme 🙂 verim ze maj-jun to uz bude 🙂 moj tiez vsetko porobi sam-chvalabohu. Praca v stabebnictve neni med lizat ale vsetko vie urobit sam...

michaela2906
1. mar 2016

Ahojte zienky... Chcem sa Vas opýtať ze dokedy ste brali magnézium? Mne ho minulý týždeň predpísala dr.lebo mi tvrdlo brucho a mala som kŕče v nohach...ale vcera som citala ze by sa mal brat len do 36 tyzdna... Tak neviem teraz ci ho dalej brať alebo nie kedze dneska zacinam 37 tt..mate s tym skúsenosti? Diky

dailla107
1. mar 2016

@1234lubka
@jarkajozo no moj mal povodne len malovat, ze to uz len dofinisuje, ale! kedze ho poznam a viem kolko by okolo toho bolo reci tak som mu nadhodila, ci nebude lepsie, ked su tam chlapi, ze to rovno aj vymaluju na bielo a ak sa rozhodneme pre ine farby tak to neskor namalujeme sami 🙂 on spokojny ako som to vymyslela a ja mam pokoj od reci....a na farebno si zavolam tiez niekoho 🙂 je sikovny ten moj zas nemozem povedat, ale nie je odbornik, teda na prvej malovke bolo vidno chyby a k tomu tie reci 🙂))) my sme z detskej tiez urobili sklad 🙂 ale som rada ze to bude hotovo...termin mam 22.3.,ale dufam, ze sa narodi 7.3. 🙂 mam ten datum zafixovany aj malemu dohovaram ze nech je rozumny...:D sak uz mam niekedy pocit ze zaludok mam na cele tak je natlaceny 😀 😀

dailla107
1. mar 2016

@michaela2906 ja som vysadila cca v 35tt , viem ze pred porodom sa nema brat kvoli maternici, okolo toho 36-37tt by som uz nebrala ja osobne

katuliena82
1. mar 2016

@michaela2906 ahoj 🙂 ja som skalna uzivatelka magnezia v kazdom teho 😀 vzdy som ho prestala uzivat asi v polovici 37.tyzdna, kedze dietatko sa uz po dokoncenom 37.tyzdni povazuje za donosene a nie nezrele. Takze ho podla mna kludne prestat brat, ak teda nemas este aj inu indikaciu (vysoky TK napr.). Ak je maternica "zrelaxovana" dlhodobym uzivam magnezia, mozu nastupovat slabsie kontrakcie atd.. 🙂 ale myslim ze sa z organizmu dokaze dost rychlo vylucit. Ja ho uzivam moc a tipujem, ze ked ho vysadim a poviem manzelovi nech mi trochu "pomoze" 😀 tak sa bolesti objavia hned. Brucho mi tvrdne od 16.tyzdna a niekedy ked som nervozna, tak to magnezko nema na to aj tak moc vplyv. Drzim paluchy 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@1234lubka
@dailla107 tak my mame 4izbak no dve su mensie izby a tu najvatsiu musi mat svokra hoc tu je len mesiac do roka no nechce sa mi rozculovat nad tym uz..viem ako sa citite ja uz mam toho dost vsade prach kazdy den vysavat a zmyvat je namna vela ..a ten moj optimista..som sa aj vela rozculovala lebo chodil furt k tete jej robit a nase stalo ...a ona ked to chcela mat zadarmo tak mohla pockat ale nie no couz uz to nevratim 😊 tak drzim palce aby sa vsetko podokoncovalo 😊 kym pridu krpci nasvet 🙂