icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
1. mar 2016

@orsi_h ja neviem kedy ale tak niekedy okolo 37tt, co by nekleslo ved to je vahov babetka 🙂 pri prvom nepametam kedy 🙂 ono moze aj par dni pred porodom klesnut....nestresuj 😉

orsi_h
1. mar 2016

@1234lubka fu, dobre. 🙂 dakujem. Snazim sa nestresovat.. viem ze to je vahou ale aj tym,ci prejde hlavicka cez lonovu kost, nie ?
no budem sa malemu prihovarat. 😵
Diky este raz

1234lubka
1. mar 2016

@orsi_h neeeboj sa, ked prides di porodnice na prijem ti urobia sono babetka a pomeraju panvu ci mozes rodit prirodzene 🙂 daj si nejaku "zdravotnu" prechadzku...uvidis ako klesne 🙂

orsi_h
1. mar 2016

@1234lubka dik,dik 🙂 tak uz som kludnejsia.
jaj vlastne ano, este v nemocnici to budu " posudzovat" .. tak uvidime, drze mi palce.
Prechadzky si davam poriadne, tak hadam pomahaju. Este zacnem cvicit na fitlopte, tiez uvidime .. o tyzden zas poradna 🙂

1234lubka
1. mar 2016

@orsi_h no vidis 😉 😉 😉 prechadzky urcite prospeju 🙂

linulka555555
1. mar 2016

Tak baby... Odbila 03:30 a nám odtiekla voda... Šup do nemocnice... Teraz cakame kedy sa malej zachce ísť vonku .. Držte palce lebo sa šikovníca ponáhľa dakde keďže termín som mala až 14.3 😉

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
1234lubka
1. mar 2016

@linulka555555 skvele to mas termin ako ja 😉 😉 som zvedava kedy a ako to pride na mna 🙂

katuliena82
1. mar 2016

@orsi_h si v 37.tyzdni, brusko nemusi byt este vobec padnute. Mne tetky hovorili este tyzden pred porodom, ze mam brucho hore. Ja sama to teda vobec neviem posudit, netusim ako vyzera padnute a ine brucho 🙂 ale porodila som par dni pred terminom, prirodzene. Takze naozaj mas este dost casu 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@stanka2612 ako jozef je pekne meno len uz dost asi stare pre male babetko 😊 podla mna ...
@dailla107 ja uz som s nim o tej izbe rozpravala tak uz to nemam sil riesit 😊 uz mi je vsetko jedno ja som mala pred vcerom taku naladu bojovu 😊 juj teraz som sa zobudila 😊 a tu deku jej otrepem o hlavu ja ju nechcem moj brat nam kupil cisto novu na vianoce ...a ty ako sa citis? Neboj zajtra uz ta nalada nebude 😊 idem dat rychle ranajky a sup k mamke 😊

jarkajozo
1. mar 2016

@orsi_h mne padlo tuto noc a to som 40tt ..neboj kasne ti este

jarkajozo
1. mar 2016

@linulka555555 drzim palceky aby si to mala rychlo zasebou 😊

jarkajozo
1. mar 2016

@1234lubka tak to si vela nepospala ja teraz som sa zobudila 😃

orsi_h
1. mar 2016

@jarkajozo
@1234lubka
dik baby, ste super.. hned som o dost kludnejsia. 🙂 🙂

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo ako si na tom??? Ja celú noc som bola hore, nás pes grcal do pol tretej, mne tvrdlo bruško, ,,

gabuchah
1. mar 2016

@michaela2906 mne ho kazali brať do 39 týždňa, v 36 tom určite nevysadzaj

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik taky divny bol trpne mi lava ruka...poslickov som mala neskutocne silnych aj nafukovalo ma neskutocne..brucho mi v noci spadlo taka divna noc..

gabuchah
1. mar 2016

@orsi_h ono začiatkom deviateho trochu klesne, to pocitis že sa ti bude ľahšia dýchať.. Inak môže deň pred pôrodom, alebo niektoré ho padnute ani nejako nemajú 🙂 pôrod nezávisí od poklesu, neboj nič 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik chudacik malicky 😞co daco pojedol? To tvrdnutie brucha je dost neprijemne 😞 ale potom si uz spala?

dailla107
1. mar 2016

@jarkajozo no veru, s tou dekou sa nedaj... vlastne so vsetkym..:D držím palec... dnes sa citím celkom dobre, asi pomohlo tých 7 hodín spánku, to sa už dlho nepodarilo, celkom mi zlepšilo naladu aj to že sa mi ráno podarilo odcvicit chvilu s Aniballom (@gabuchah , @mnamkacik - dakujem za rady)

Sice som necvicila upne pola navodu, lebo ten som nechala na stole v krabici a nemala som silu vstat :D ale tak chvilu som lezala a "vychutnavala" si ten pocit plnosti :D nafukla som a cakala a dychala a potom že idem skusit tlacit, tak brada k hrudi a tak som potlacila ze som zabudla balonik pridrzat a vyletel zo mna ze som myslela ze ma roztrhlo tak, ze dieru mam az na brade :D ale neporanila som sa, nafukla som sice len na 16cm, ale vecer idem zas na to..🙂

@orsi_h mne kleslo v 32tt, a doktorka ma chcela poslat do nemocnice, lebo som mala branku otvorenu na špičku prsta... ležala som jak truba mesiac a pol a branka je furt v tom istom stave, takže vcera zacal 38tt, a ja som v plnej prevadzke, ked vladzem snazim sa nieco robit..:D ale k bruchu, ono mi zas vystupilo hore, takze uvidime kedy zas pojde dole...maly uz ma 3kila, tak uvidime..:D

gabuchah
1. mar 2016

@stanka2612 Jozef je odporúčané meno Stani 🙂 má pozitívny charakter, jozefovia sú fajn ľudia, pracovití a dobrí 😉 má dobrú vibráciu to meno 🙂 a to nepíšem za tato aj kamarát je Jozef 🙂
Jojo je fajn, podla mňa staré mená nejestvujú 🙂 😉 a nie je ich veľa, ako trebárs populárnych mien čo ficia 🙂

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo na balkón som dala vychladnúť panvicu s olejom a on polovicu vylizal,,,,
Praveze nespala, chodila som na wc,,,
Taký divny pocit mám v dlaniach má picha a tlačí, ,,,rozdychavam aj teraz
Sa cítim ako by som dostala lopatou po tvári

mnamkacik
1. mar 2016

@dailla107 ty si daj pozor moja,nie že si viac uskodis ako pomozes, ,,,radšej si pekne pridrziavaj, pri veľkých číslach by si si mohla škaredo ublížiť, ,,,veľa šťastia v cvičení

karinviktoria
1. mar 2016

Baby baby rada citam vsetky vase prispevky 🙂 my sme 38t a velmi si prajem neprenasat. Dufam ze to oride buduci tyzden 🙂 poslickov vobec nemam ale to nieje pravidlo vsak?

skladka
1. mar 2016

@karinviktoria vitaj v klube bezposlíčkových 🙂 a údajne to pravidlo nie je, nemáme sa čoho báť.

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik juj tak to ddospii cez den aspon...mne zas prsty na ruke vzdy rano trpnu ta neviem ci mali dajaky nerv pritlaci ..teraz akuratbidem na bus k mamke a potom tatik pride pomna doma samej mi uz harasi uz vymyslam somariny 😃 pocuj co keby sme porodili 3.3? Jaly pekny datum 😊

gabuchah
1. mar 2016

@jarkajozo to je môj termín 😀 3.3 😀

karinviktoria
1. mar 2016

@skladka dakujem 🙂 a ty sa ako citis?

gabuchah
1. mar 2016

Baby a čo je s gloriou? Už by mala byť aj doma,nie?

jarkajozo
1. mar 2016

@gabuchah idem busom k mamke dajak ma rozbolelo podbrusko ja len dufam ze mi v buse neodtecie voda 😃