icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skladka
1. mar 2016

@karinviktoria ja práveže až príliš dobre, žiadne bolesti ani nič a neviem či sa z toho tešiť a či byť nervózna 😀 Pol dňa sa modlím aby to prišlo skôr a druhého pol dňa by malá vydržala do termínu, už sa cítim ako blázon. Si na tom podobne? 😀

mata0312
autor
1. mar 2016

@jarkajozo aj ja mam priatela.jozefa 😀 uzasny clovek ale meno by som nedalaa 😀
@emilia25 gratulujem , ja.som videla aj tvoju malu 😀 na ktorej izbe si?
@18lula4 bude.to dobre 😉 cmuk

emilia25
1. mar 2016

@gabuchah ano muz bol na chodbe a ked ho volali som bola na wc po kristyre.moj muz je holohlsvy.bol tam este jeden pán teda ked sme prisli.

emilia25
1. mar 2016

@mata0312 ja som na roomingu izba číslo 5.

karinviktoria
1. mar 2016

@skladka ano podobne 🙂 tak o tyzden planujem ist na dlhu dlhu prechadzku snad sa to spusti a aj horuce sprchy.....ak sa da tomu pomoct tak preco nevyskusat nie? 🙂

gabuchah
1. mar 2016

@emilia25 áno, presne... Bo som si ešte hovorila, prečo ich nepustia ku ženám 🙂 tvojho muža sestra zavolala, tam sedel nervózny chúďa a že do pol hodiny by to malo by a on v šoku že Uf,to už? 🙂
Druhý v monterkach, stiahnutý z práce tam stepoval ešte keď som odchádzala ☹ a nakukal stále...
Super rýchle si to mala, závidím v dobrom

gabuchah
1. mar 2016

@karinviktoria 🙂 si počkaj aspoň do ukončeného 38-39 týždňa s tou horúcou sprchou, či? 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@mata0312 super aspon niesom sama. 😊 a ty ako sa mas? A mala ako?

orsi_h
1. mar 2016

@dailla107
@gabuchah
dakujem aj Vam, ste super! tak hadam brusko klesne ked bude cas.. vlastne do terminu mam este cas,tak uvidime 🙂
No vam sa to uz blizi, hlavne @gabuchah, takdrzim palce velmi a potom sa tesime na fotky 🙂

stanka2612
1. mar 2016

@mata0312 aj ja som uz na teba myslela,ze ako sa mas aj s malou 🙂

gabuchah
1. mar 2016

@orsi_h koli brušku sa nestresuj 🙂 kukni mne na fotku, 40týždeň, 27.2 bol termín podláh menstruacie a brucho teda v pohodicke akurát, nepríde mi moc klesnute 🙂
A pritom hlavička je už zostupena, to je hlavné 🙂

orsi_h
1. mar 2016

@gabuchah mas pravdu, kukla som fotku 🙂 take pekne foremne brusko,ziadne klesnutie. 🙂
celkovo, velmi Ti to svedci.
juuj,ale ty uz ozaj cakas kazdu chvilku... 🙂

emilia25
1. mar 2016

@gabuchah hej ale ako bolestive juj som tam kričala na celú sálu juj a tie kontrskcie bolestivejsie jak pri 3.ale ani má nensstrihsli takže to tam mám v pohode.

skarabubu
1. mar 2016

@emilia25 Gratuluju!!!

mata0312
autor
1. mar 2016

@jarkajozo
@stanka2612 dnes mi ju doniesli na kojenie 😉 ale info o.nej nemam zatial.ziadne , ze ako je.na tom ...a ja stale.rovnako dusi ma , nemozem.tu spat ☹ ale.aspon jazva uz neboli 😉

18lula4
1. mar 2016

@gabuchah joooj ty este stale nic? Ja cakam aj za teba 😀

18lula4
1. mar 2016

@mata0312 joooj moja tebe uz je hej ked sa aj usmievas 😀 som zvedava ci to bude cisar ci nie, o tyzden budem mudrejsia a hlavne zajtra monitor tak uvidime ci uz namwraju nejake kontrakcie. Inak uzavreta na 100 zamkov...

mata0312
autor
1. mar 2016

@emilia25 ja.na 3 🙂

skarabubu
1. mar 2016

@mata0312 A to prečo ti nedali žiadné info o malé?

mata0312
autor
1. mar 2016

@18lula4 neboj aj revem furt ☹ len sa mi.nechce stale 😉 uz chcem ist.domov

gabuchah
1. mar 2016

@orsi_h 😀😀 ďakujem,si zlatá 😀😀 ja sa už teším dokonca aj na to ovisnute brucho potom 😀 aj to si budem od radosti fotiť 😀

mata0312
autor
1. mar 2016

@skarabubu nikto nic od rana ☹ bola som tam klopat a nikto mi neotvoril jooj

stanka2612
1. mar 2016

@mata0312 tak to je super,ze uz neboli 🙂 to islo rychlo na to,aky rez to asi je

gabuchah
1. mar 2016

@18lula4 nič moja, stále nič... Malá si ešte aj na pásoch zaspí 🙂 dneska má Michal dennú, zajtra nočnú a potom snáď už sa rozhodne 😀

emilia25
1. mar 2016

@mata0312 ty si tiez na roomingu pri novorodeckom ja tu ležím prvy krát.

mata0312
autor
1. mar 2016

@emilia25 hlavne nech ste zdrave 😉

skarabubu
1. mar 2016

@mata0312 To co je za prístup,však by tě mali informovat denně o zdravotnom stave tvojej dcerky.A izby su aké,pekné?

gabuchah
1. mar 2016

@emilia25 juuj, som sa chcela aj spýtať, bo viem, že čím rýchlejšieho býva, tým bolestivejsie.. A ja si ešte hovorila ako je to žieňa potichu.. Jednu tam brala jej známa na pásy, ešte som si hovorila ze tehotná a pôrod vychyta 🙂
Hlavne ze ta nestrihali a nesili.. A muž ako to zvládal?

skladka
1. mar 2016

@karinviktoria neviem ako dlhú prechádzku plánuješ, ale ja mám momentálne maximum 2 hoďky - príde smäd (takže ber so sebou niečo na pitie) a potom wcko. Rozhodne nič nepreháňaj, všetko príde vtedy, keď má 😉

mata0312
autor
1. mar 2016

@emilia25 ano hned vedla teba 😀