Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skladka ano podobne 🙂 tak o tyzden planujem ist na dlhu dlhu prechadzku snad sa to spusti a aj horuce sprchy.....ak sa da tomu pomoct tak preco nevyskusat nie? 🙂
@emilia25 áno, presne... Bo som si ešte hovorila, prečo ich nepustia ku ženám 🙂 tvojho muža sestra zavolala, tam sedel nervózny chúďa a že do pol hodiny by to malo by a on v šoku že Uf,to už? 🙂
Druhý v monterkach, stiahnutý z práce tam stepoval ešte keď som odchádzala ☹ a nakukal stále...
Super rýchle si to mala, závidím v dobrom
@karinviktoria 🙂 si počkaj aspoň do ukončeného 38-39 týždňa s tou horúcou sprchou, či? 🙂
@mata0312 aj ja som uz na teba myslela,ze ako sa mas aj s malou 🙂
@jarkajozo
@stanka2612 dnes mi ju doniesli na kojenie 😉 ale info o.nej nemam zatial.ziadne , ze ako je.na tom ...a ja stale.rovnako dusi ma , nemozem.tu spat ☹ ale.aspon jazva uz neboli 😉
@mata0312 tak to je super,ze uz neboli 🙂 to islo rychlo na to,aky rez to asi je
@emilia25 juuj, som sa chcela aj spýtať, bo viem, že čím rýchlejšieho býva, tým bolestivejsie.. A ja si ešte hovorila ako je to žieňa potichu.. Jednu tam brala jej známa na pásy, ešte som si hovorila ze tehotná a pôrod vychyta 🙂
Hlavne ze ta nestrihali a nesili.. A muž ako to zvládal?
@karinviktoria neviem ako dlhú prechádzku plánuješ, ale ja mám momentálne maximum 2 hoďky - príde smäd (takže ber so sebou niečo na pitie) a potom wcko. Rozhodne nič nepreháňaj, všetko príde vtedy, keď má 😉

@karinviktoria ja práveže až príliš dobre, žiadne bolesti ani nič a neviem či sa z toho tešiť a či byť nervózna 😀 Pol dňa sa modlím aby to prišlo skôr a druhého pol dňa by malá vydržala do termínu, už sa cítim ako blázon. Si na tom podobne? 😀